Underbukser, #metoo, licensheste – debatter, der brændte hele lortet ned i 2017

Af Anne Sophia Hermansen 90

Nytter debat overhovedet noget som helst? Er det ikke bare Paradise Hotel for intellektuelle? 2017 viste, at debat ikke bare er ævl og kævl og krig, men også kan føre til forandringer. Årets store globale debat handlede selvfølgelig om #metoo. Et lille hashtag med stor indflydelse. Kvinder i særligt den vestlige verden delte oplevelser med sexchikane og magtmisbrug og fik den ene mandlige chef efter den anden ned med nakken. De sociale medier var ikke længere stedet for feriefotos og kattevideoer, men også for en feministisk folkedomstol, der dømte uden rettergang.

Hvis en debat skal have gennemslagskraft, skal den selv være til debat, og det var #metoo. Hvornår er noget flirt, og hvornår er det overgreb, skal vi have retningslinjer på arbejdspladserne for komplimenter, og hvad er egentlig værst; overgrebsmændene eller dem, der lukkede øjnene for overgrebene? Debatten vil fortsætte i 2018.

Det samme vil debatten om DR. Mediemastodonten leverede i 2017 det ene selvmål efter det andet og brolagte vejen til medieforhandlingerne med licensheste, flyvende nyhedsredaktører, mangfoldighedskonsulenter, bizarre programsatsninger og bortforklaringer i Komiske Ali-klassen. DR, der gerne vil skabe debat, blev selv genstand for debat og rundede året af med at blive overrasket over, at en venstreorienteret instruktør lavede en venstreorienteret julekalender. Ja, tænk engang. Set udefra ligner DR et flagskib, der langsomt er ved at gå ned i Emil Holms Kanal. Fuldstændig selvforskyldt.

Man kan også sige, at den shitstorm, der ramte filminstruktør Hella Joof var selvforskyldt. I en video for Disruptionsrådet sagde Joof, at visse ting har godt af at blive brændt ned hvert 7. år, og at indianerne praktiserer netop det princip. Men det gjorde de slet ikke, og hvad fanden lavede hun også i Disruptionrådet? Information, der ellers plejer at tale om den gode tone, skrev en lang latterliggørende leder og kaldte Joof for “vor tids Nietzsche”, ligesom mange andre venstreintellektuelle kom rendende med høtyven, for det var da helt uacceptabelt dumt sagt.

Men Joof havde jo ret – mange af vores institutioner kunne have godt af at blive kreativt destrueret og tænkt forfra. Debatten udstillede, hvor reaktionære de såkaldt progressive er blevet, og hvordan kunstnere, som ikke ligefrem er ræverøde, bare skal kanøfles. Engang var det et adelsmærke for en kunstner at være original, i dag skal de helst være enige.

En anden, som i årets løb, blev shitstormet, var denne avis’ René Fredensborg. Han skrev i et debatindlæg, at de danske kvinder ikke var til at holde ud, så nu var han rejst til Filippinerne. Over til Shiny Fu Fu, der madede ham og vaskede hans tøj i hånden. “Hun er stærkere end vaskemaskinen”, erklærede Fredensborg, der også var glad for at få sine underbukser vasket af så hengiven en kvinde. Hvis man troede, at vi var færdige med at diskutere relationer mellem mænd og kvinder, så tog man fejl. “Danske mænd er også umulige”, erklærede radiovært Geeti Amiri og mange andre, og så var der ligesom balance i tingene. Der er noget galt med alle – undtagen os selv, selvfølgelig.

Men det vidste vi jo godt i forvejen.

90 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt som svar på spørgsmålet – “Nytter debat overhovedet noget som helst?”. Svar. ja naturligvis nytter debat! Hvis debat ellers foregår under ordnede forhold – fri for navne fakes, net trolls og andre debatsabotører. Mit beskedne nytårsønske er, at Berlingske og diverse bloggere får tjek på deres kommentarspor – som er uendelig nemt, hvis man stiller settings på WordPress korrekt, og evt supplerer med et par plugins. Kan man ikke finde ud af det, så brug Nem Id login – og alle optræder med èt korrekt navn, og uendelig nem at høvle ud i tilfælde af evt debat misbrug. I øvrigt et kommende godt nytår til alle 🙂

 2. Af h.a n.iel.sen

  -

  Hvis B fjenet jans daglige vrøøøvlerier om at ingen fly fløj ind i tårnene i USA, ville de have gjort deres minimale krav om debat i DK, og fulgt deres egne debat regler som siger. “kommentarere skal være emnerelevante”..Men naturligvis gælder denne regel kun for røde og ikke blå..Hyk.leriet?

 3. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et glimrende eksempel på fake shit – “H.A N.IEL.SEN ” – hvor svært er det lige at blokere sådan et navn? 🙁 🙂

 4. Af Ho. N iel.sen

  -

  Må give op efter lo forsøg at få mit lange og kritiske indlæg på.

  Samme altid i B. Kun det lave, minimale kritik toleres. Vi er til grin for egne penge.

 5. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Læg du et h til Hanne/ L i s b e t h, så bliver det chikane. Det må være et af de ord, som du kan stave til? Det er hvad dit liv går ud på, nemlig chikane. Tjek dine tekster. Der mangler en del kommaer og du vil finde grammatiske fejl i dine egne tekster.
  God nat herfra og sov godt. Lad nu være med at chikanere os hele døgnet, det er ikke sundt for helbredet.

 6. Af Ho. N iel.sen

  -

  Hvorfor blokere B aldrig falskeren og russeren Jan petersen, der støtter Putin og hans Russiske agenda? De må være købt af russere?

  Langt indlæg i fiiifleriet. sendt 1o-12 gange. Opgiver. Det første indlæg er læseligt?

 7. Af Ho. N iel.sen

  -

  Sørgeligt hvorledes Rosanasser eneste interesse i debatten er at påpege andres stavefejl altid?

  Langt inndlæg i fiiiflriet forresten?

 8. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt tvivler jeg efterhånden meget på, om Berlingske overhovedet ønsker seriøse debatter med et seriøst debat publikum? Stort set hele 2017 har været præget af blogs kommentarspor hærget af – navne fakes, net trolls og debatsabotører. Jeg – og andre – har gjort opmærksom på dette utallige gange, MEN uden effekt ! 🙁

  Så et meget simpelt spørgsmål til f.eks ASH – hvad er egentlig formålet med teksten – læs vilkår for kommentarer og debat på Berlingske websites – nævnt under “send kommentar”, når samtlige simple regler daglig overtrædes – UDEN konsekvens? 🙂

 9. Af jane Nielsen

  -

  “Vi er mange der har gjort opmærksom til B om J.ans og ligesindet Russisksindet propaganda mod Danmark, og hans-deres støtte til til Putin? Såvel som det fact at j.an aldrig evner at relatere til det diskuteret emnet, men ønske at flytte emnet til personangreb, kvindeangreb altid? Og altså aldrig relatere til B debatreglerne?

  EMNERELEVANCE…Ikke noget der interessere trolden her nogensinde. Kun personangreb mod kvinder.

  Støtter Trump og Putin siger han , han er…..Siger ingen fly fløj ind i tårnene under 9.11. mv. Ja, løgnene fra blåblok disse dage?

  Deltager kun med kvindehadogfakenews….

  Uden tvivl bliver du en B overlever. Før revolutionen. Som nok er tabt da top 1% sidder på militæret nu. Håbløs kamp i fremtiden. Folket er tabt alllerede. 🙂 Mens du sidder i pattaya som du siger, og misbruger pigerne..

 10. Af jane Nielsen

  -

  jans løgne om hans had mod kvinder står altid uimodsagt.

 11. Af Jan Petersen

  -

  Jeg er B-menneske (stadig vågen) og gentager da gerne min tidligere kommentar:

  I øvrigt tvivler jeg efterhånden meget på, om Berlingske overhovedet ønsker seriøse debatter med et seriøst debat publikum? Stort set hele 2017 har været præget af blogs kommentarspor hærget af – navne fakes, net trolls og debatsabotører. Jeg – og andre – har gjort opmærksom på dette utallige gange, MEN uden effekt ! ?

  Så et meget simpelt spørgsmål til f.eks ASH – hvad er egentlig formålet med teksten – læs vilkår for kommentarer og debat på Berlingske websites – nævnt under “send kommentar”, når samtlige simple regler daglig overtrædes – UDEN konsekvens? ?

 12. Af liiiisbeth søøørensen

  -

  4 gentaget kommentarere fra jan. lad os derfor gentage.

  “Endnu en Copy pastet kommentar, fra jan der aldrig evner at komme med debatrelevante kommentarerem, som ellers står i reglerne?

  Man kan nævne dette dagligt 80 gange, men B er ikke intereseret? Hvad siger dette? Betalt trold denne klovn?

  Fra Rusland for resten. Støtter #TrumpPutin. Hvem er forundret? FB, mv er overtaget af Russerne, hvorfor ikke B? Følg jans bankonto, tak PET.” Eneste interesse altid er Russernes naturlige storhed over DK, 9.11 fake news mv.? Giver jo ingen mening at DK ledes af Russiske-amerikanske interesser og ikke Danske?

  Min egen bankonto er ren som en barnenumse. Bare kom og se…Vi ved jo at denne mand er dybt kriminal alle? Er Russeren køber, dybt kriminelle organisationer, indfører han prostitueret fra Pattaya som han siger?

  Se nu at få undersøgt jans bankkonto PET?

 13. Af Jan Petersen

  -

  Jeg fatter stadig ikke, hvordan Berlingske software kan acceptere navnet – LIIIISBETH SØØØRENSEN – kan man tegne abonnement på et sådant navn – og få leveret avisen til samme mystiske navn? Hvordan betaler man i øvrigt abonnement med det navn? 🙂 🙁

 14. Af lis.be...th sø.ren.sen

  -

  Lad os da forsøge i fuld navn, normalt mislykkedes. mislykedes.

  Vi må alle håbe at PET, Skat, og sædeligheden laver en seriøs undersøgelse af Ja.n Pete.rsen? Håber at de er igang som vi taler?

  Red børnene og deres misbru.gte mø.dre dog også fra det blåmisbrug?

  PE.T og s.kat, en dyb undersøgelse af Jans konto´s er p.ålagt og nødvendigt? Når alt lægges sammen?

 15. Af lis.be...th sø.ren.sen

  -

  Personligt har jeg intet at skjule JP.- Men det har du uden tvivl JP. Håber PET-Skat følger op på min opfordring her…

 16. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt som jeg skrev på en anden blog. Er Berlingske IT-systemer virkelig så elendige, at de end ikke kan tolke korrekte navne? Minder mig lidt om min start i EDB-branchen i 1974, da software bestod af en kasse hulkort. I øvrigt blot 5 år efter, MSM påstod, at USA havde landet et par “knallerter” på Månen . . . griner højt – muligvis med en kasse hulkort i rygsækken 🙂 🙂 🙂

 17. Af Arvid Holm

  -

  Nytter debat overhovedet noget som helst???
  Tja, den ekstreme venstrefløj må være overbevist om betydningen af debat, siden den så ihærdigt forsøger at sabotere politiske modstanderes debat.
  Samme gruppe må ligeledes vurdere, at møde- og forsamlingsfrihed herunder frihed til demonstrationer har betydning, siden den af al magt hindrer politiske modstanderes adgang til disse friheder.
  Naturligvis kunne man formode, at den ekstreme venstrefløj tager fejl i disse vurderinger, som den tager fejl i så meget andet.
  Men også repræsentanter for mere fornuftige samfundselementer opfatter ytringsfrihed/forsamlingsfrihed og beslægtede friheder som betydningsfulde.

 18. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt kan den “ekstreme venstrefløj” egentlig reelt samles i hele bunken af daglig mainstream medier nyheder, leveret af – DR, TV2, Berlingske, JP, EB, BT, osv. Der er reelt kun – redaktionel vinkling, politisk bias og øvrig manipulering – til forskel . . . . i eksakt samme nyhedsdækning – leveret af en håndfuld globale nyheds bureauer 🙁

 19. Af Svend Jensen

  -

  I den ærværdige “Times” avis i London findes der en såkaldt “agony column”. En glimrende institution, som både er instruktiv og underholdende.
  Berlingskes blogholdere kunne med fordel alene lukke de indlæg ind, der opfylder kriteriet med at være “instruktive og underholdende”.
  Eksempelvis holder “WTC freak” Jan Petersen undertiden meget under; med sine bizarre konspirationsteorier. Blogholdere bør ikke have monopol på at være excentriske – at gavne, fornøje og forpeste – that is the question.

 20. Af Jan Petersen

  -

  Google i øvrigt lidt om begrebet “konspirations teori”, og forsøg at forstå – hvad det egentlig dækker. Stort set forbeholdt fake news mainstream medier og relateret til – venstre for midten af politik. Eller på almen dansk – daglige vinklede og stærkt manipulerede nyheder (løgne) 🙁 🙂

 21. Af liiisebeth søørensen

  -

  “Minder mig lidt om min start i EDB-branchen i 1974, ”

  Ikke sikker på at jeg var født da, men fortæller alt om din forældet indgang til internet, mv. Men kan kun grine her, og skal da love for at jeg gør dette også, til et niveau som du nok aldrig opnår at forstå!. .Fortæller ikke så lidt om din tilgang her.. ha ha ha. I dag dig, i morgen mig. men…ha ha ha ..
  Ha ha ha ha..

  “EDB branchen 1974″…

  ha ha ha…Dette er umenneskeligt sjovt,må stoppe nu,, Må..ha ha ha ha ha, hi hi , ho ho ho, ha ha ha……
  ha ha ha , ho ho ho, hi hi hi. Nej , jeg kan ikke mere…ha ha ha ha ..

 22. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er fake navne deltager – LIIISEBETH SØØRENSEN – vel et meget godt udtryk for “almen viden” i det hele taget 🙁 Ved end ikke hvad en kasse hulkort er 🙂

 23. Af liiisebeth søørensen

  -

  jans ekstemistiske højrefløj kan samles i en bunke af DF frasorteret…Og sørgeligt er det.

  Som B bevidste i en artikel for nyligt. Nazismen stiger med 1.8% pr 1% offentlig beskæring. Desvære ikke til socialismen som ville gavne dem.. men i leder jo i idioti?

  Ho Ho Ho. Kunne sådant set være ligeglad. Har mit på det tørre…Men jeg bekymrer mig om anstændighed, lighed, min næste..Modsat den troende eller direkte åbne psykopat som dig?

  Konspirationsteorier. Ja, ingen fly fløj ind i tårnene. ha ha ha……Narrøv, idiot og købt #TrumpRusser

 24. Af Jan Petersen

  -

  Vil i øvrigt ikke undre mig, hvis nogen her tror, at IT (EDB) blev introduceret med at Google på Nettet . . . . griner højt 🙂 Almen uvidenhed er ret imponerende 🙁

 25. Af liiisebeth søørensen

  -

  Jan tror stadig at edb fra 1974 leder, i 2o17? Og det er da sjovt? Endda kærligt? Jeg griner sgu stadigvæk?. …Kommer ikke til at stoppe i dag heller….. ha ha aha aha aha.

 26. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det, så interesserer en fake navne psykopat mig ikke så meget 🙁

  Men andre – mere normale – læser formentlig også lidt med 🙂

 27. Af Bjørn Sørensen

  -

  Det er kendt at rock stjerner, celebreties og mænd i magtpositioner bliver bestormet af groupies, for at få sex med deres idoler, hvilket åbenbart er en stærk afrodisiak.
  Min gamle fader som havde haft chefstillinger i store danske virksomheder, fortalte mig at man skulle holde sig fra deres tilnærmelser, fordi det kunne ruinere deres karriere.
  I Amerika siger man, at man skal holde sig fra at dyppe sin pen i firmablækhuset.

  I disse tider med sexuel promiskuitet, er der en del forsmåede kvinder som søger hævn og penge.

  Jeg har selv adskillige gange oplevet at kvindelige kollegaer berører mit knæ, uden jeg af den grund har råbt op om sexual harassment.

  Vi ved at især filmbranchen er kendt for promiskuitet og at de ligger i med hinanden er ret udbredt.
  Forleden læste jeg at den 80årige Jane Fonda ærgrede sig over at hun ikke have fået en tur i kanen med Che Guevara efter at have mødt ham.
  Det er heller ikke ukendt at mange håbefulde som dømmer om en karriere som filmskuespiller, ikke have talentet og at en del af dem endte i prostitution.
  Hvem husker ikke Profumo skandalen.

  Vi må forvente at kvinder på arbejdspladser holder op med at klæde sig udfordrende.
  For når man lufter sin kavalergang og andre yndigheder, så kan det friste svage sjæle, især i situationer hvor der nydes alkohol.
  For selv få drinks kan gøre letpåvirkelige amorøse.

 28. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  ““Danske mænd er også umulige”, erklærede radiovært Geeti Amiri og mange andre, og så var der ligesom balance i tingene. Der er noget galt med alle – undtagen os selv, selvfølgelig.”

  Tjo, alle er vel lidt umulige engang i mellem.

  Men hvem har egentlig glæde af, at Amiri bevidst fortrænger, at der er langt flere, end etnisk danske kvinder, der må flygte på kvindehjem fra en voldelig ægtemand, og at ikke-vestlige fædre langt oftere tæver egne børn, end andre forældre i Danmark gør?

  Der er en grund til, at anden-, tredje-, og fjerdegenerationsindvandrere begår flere voldsforbrydelser, end andre borgere i dtte land gør; de bliver “opdraget” med tæv, og lærer dermed, at at er i orden, at “ordne problemer” og opretholde sin ære med vold, samt at få sin vilje med vold – også, når det ikke er lovligt.

  En tv-udsendelse fra TV2 dokumenterede, at imamer fortæller ikke-vestlige foorældre, at de gerne må tæve deres børn og koner, hvis de er ulydige. Selv den “feministiske” imam, frk. Khankan, forsvarer, at utro kvinder skal have 100 hundrede piskeslag – det “feministiske indslag er, at hun også mener, at utro mænd også skal piskes…

  Alle undersøgelser viser, at børn, der bliver tævet af deres forældre langt oftere selv tæver deres kone og børn, når de bliver voksne, samt at de børn, der er blevet tævet, langt oftere begår voldsforbrydelser og overfaldsvoldtægter, end børn der ikke har fået tæv, gør.

 29. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Rettelser:

  “Men hvem har egentlig glæde af, at Amiri bevidst fortrænger, at der er langt flere gifte, ikke-vestlige kvinder, end etnisk danske kvinder, der må flygte på kvindehjem fra en voldelig ægtemand, og at ikke-vestlige fædre langt oftere tæver egne børn, end andre forældre i Danmark gør?”

  “En tv-udsendelse fra TV2 dokumenterede, at imamer fortæller ikke-vestlige forældre, at de gerne må tæve deres børn og koner, hvis de er ulydige. Selv den “feministiske” imam, frk. Khankan, forsvarer, at utro kvinder skal have hundrede piskeslag – det “feministiske” indslag, i hendes fortolkning af sharia, er, at hun også mener, at utro mænd også skal piskes…”

  Det er desværre et faktum, at de voldelige, ikke-vestlige mænd ikke “kun” tæver deres koner, langt oftere, end etnisk danske mænd gør; de tæver også deres børn langt oftere, end etnisk danske mænd gør- og deres imamer fortæller dem, at de har allahs tilladelse til den ulovlige vold mod familiemedlemmer.

  Den politisk korrekte fortrængning af dette triste faktum rammer primært de “ikkevestlige” børn, der får tæv af deres forældre, og som senere roder sig ud i voldskriminalitet, ligesom så mange andre børn, der har fået tæv af deres forældre, gør.

 30. Af Ib Kyv

  -

  “Vi må forvente at kvinder på arbejdspladser holder op med at klæde sig udfordrende.
  For når man lufter sin kavalergang og andre yndigheder, så kan det friste svage sjæle, især i situationer hvor der nydes alkohol.
  For selv få drinks kan gøre letpåvirkelige amorøse.”

  Du mener altså, at kvinder, der tager en let sommerkjole på, fordi det er varmt, er ugudelige fristerinder, der kun er ude på at plage rigtige mænd med en sund, ustyrlig liderlighed?

  Har du overvejet at konvertere?

  Men dét vil jo ikke nødvendigvis løse dit problem, hvis fristerinderne ikke konverterer og frivilligt ifører sig en burka, så du kan styre din åbenbart svært styrbare liderlighed.

  Et kyskhedsbælte er jo også en mulig løsning på dit problem.

  Ligesom voldsforbrydere skal gå med fodlænke, burde potentielle seksualforbrydere udstyres med et elektronisk kyskhedsbælte…

 31. Af Rune Lund

  -

  Tager Metoo-kampagnen også imod klager fra mænd, der bliver udsat for meget grov, seksuel chikane fra aggressive, nigerianske sexarbejdere, der ikke tager et “nej!” for et “nej!”?

  De rager tilfældigt forbipasserende mænd på buksegylpen, og kan finde på, at slå anstændige mænd, der ikke har lyst til købesex med kriminelle, illegale indvandrere.

  Hvor er Ombudmanden, når der er brug for ham?

  Jeg spø’r bare!

 32. Af p chr

  -

  Er jacob s-r bare endnu en teoretiker uden jordforbindelse? Han forsvarer feminister, selvom de fører sig frem på mændenes, familiernes og helhedens bekostning, og selvom deres politik er radikal, hyklerisk og fascistisk. Jacob påstår at han ikke er en feminiseret mand. Men hvorfor har han så en feministisk og rød tankegang? Vil Jacob også forsvare hit ler under henvisning til at han var god ved sin schæferhund? Se “Sverige er fortabt” og “Begår Frankrig selvmord?”.

 33. Af Jane Noller

  -

  Når teknologien bag “augmented reality” bliver til strækkeligt udviklet, så kan teknologien bruges til, at udstyre alle, forbipasserende kvinder med en “virtuel burka”, så mænd med en ustyrlig liderlighed ikke føler sig fristet til, at begå seksualforbrydelser, hver gang de ser en ung kvinde i en let sommerkjole.

  Lidt ligesom skyklapper til nervøse heste…

 34. Af s s.ørem

  -

  “Jeg har selv adskillige gange oplevet at kvindelige kollegaer berører mit knæ,”BS

  Ja den borgerlige seksualitet er på et udviklet plan. ho ho ho..

  “Forleden læste jeg at den 80årige Jane Fonda ærgrede sig over at hun ikke have fået en tur i kanen med Che Guevara efter at have mødt ham.”

  Selv en heterosexual socialist ville nok være villig til at smide bukserne her? ha ha ha

  “De rager tilfældigt forbipasserende mænd på buksegylpen, og kan finde på, at slå anstændige mænd, der ikke har lyst til købesex med kriminelle,” Rune. l

  ha ha ha ha ha ha ha ha ha. .

  Hvor kom alt denne borgerlig humour fra lige pludselig? Er vist ikke tilsigtet, man kan ikke klare mere. Fortsætter i, i dag? Hvad er gratis er godt…ha ha ha … ha, ha ha..Virkelige de sjoveste borgerlige indlæg nogensinde. Kan virkelig ikke klare mere i dag.
  13 UG..

 35. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @p chr

  Man skal åbenbart være lidt af en troglodyt, for at være mandig i dine øjne – det har jeg ike den store respekt for. I stenalderen – den “mandigste” tidsalder – døde en tredjedel af befolkningen af vold.

  Vi er ganske enkelt tvunget til, at have et mere ansvarligt forhold til vold i atomvåbenes tidsalder.

  Det er sådan set underordnet hvem, der tager afstand fra vold mod “ulydige kvinder” – eller “ulydige mænd”, for den sags skyld – det burde du selvfølgelig også gøre.

  For jeg støtter alle, der tager afstand fra ulovlig voldsudøvelse – også, når det er feminister, der tager afstand fra ulovlig voldsudøvelse.

  Jeg forsvarer selvfølgelig også selv de allermest krakilske mandschauvenister, når dé en sjælden gang imellem har ret. Selv fundamentalistiske islamister rammer skiven en gang imellem.

  Det afgørende er ikke, hvem, der tager afstand fra ulovlig voldsudøvelse, men at de gør det, for det er jo den ulovlige vold og voldsudøverne, man tager afstand fra.

 36. Af s s.ørem

  -

  “Jeg har selv adskillige gange oplevet at kvindelige kollegaer berører mit knæ,”BS

  Ja den borgerlige seksualitet er på et udviklet plan. ho ho ho..

  “Forleden læste jeg at den 80årige Jan.e F.onda ærgrede sig over at hun ikke have fået en tur i kanen med Ch.e G.uevara efter at have mødt ham.”

  Selv en heterosex.ual soc.ialist ville nok være villig til at smide bukserne her? ha ha ha

  “De rager tilfældigt forbipasserende mænd på buksegylpen, og kan finde på, at slå anstændige mænd, der ikke har lyst til købese.x med kri.minelle,” Ru.ne. l

  ha ha ha ha ha ha ha ha ha. .

  Hvor kom alt denne borgerl.ig hu.mour fra lige pludselig? Er vist ikke tilsigtet, man kan ikke klare mere. Fortsætter i, i dag? Hvad er grat.is er godt…ha ha ha … ha, ha ha..Virkelige de sjoveste borgerl.ige indlæ.g noge.nsinde. Kan virkelig ikke klare mere i dag.
  13 UG..

 37. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Selvfølgelig hverken mænd eller kvinder finde sig i, at blive overbegramset midt på gaden af aggressive personer, der vil have sex med dem, og som ikke forstår en afvisning.

  Din latter afslører kun din mangel på argumenter.

 38. Af b jensen

  -

  Ja cob s-r synes at have en blind plet. Feministernes politiske voldtægt af vores økonomi, kultur og civilisation kritiserer ja cob ikke, og deres udnyttelse af …. og deres bureaukratiske/juridiske/systematiske
  vold mod mænd, familier, børn og svage grupper…. udelader han også. Der er vist meget ja cob ikke véd eller ikke forstår.

 39. Af Metoo *******

  -

  # E.T PHONE HOME-

  HE IS AFRAID-HE IS ALONE – HE IS THREE MILLION LIGHT EYARS FROM HOME-
  E.T PHONE HOME- E.T PHONE HOME- E.T PHONE HOME ……..dut dut dut dut-

 40. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ Ib Kyv
  “Du mener altså, at kvinder, der tager en let sommerkjole på, fordi det er varmt, er ugudelige fristerinder, der kun er ude på at plage rigtige mænd med en sund, ustyrlig liderlighed?”

  Er det ikke gået op for dig at det er kvinder der forlanger at mænd opfører sig anstændigt, og lader være med at gramse på dem, til trods for at de udstiller deres yndigheder. Gør de ikke det for at tiltrække mændenes opmærksomhed, eller er det for at vise andre kvinder hvor attraktive de er, og dermed gøre dem misundelige. Det er almindeligt kendt at mænds førstehåndsindtryk afgøres af kvinders udsende, hvilket mænd observerer selv på lang afstand.

  For ikke at forvirre grønskollingerne er der 2 forskellige situationer vi må adskille for at få lidt klarhed over vores adfærd i forskellige situationer.
  1. I selvskabslivet og på diskoteker hvor de unge er ude for at møde eventuelle partnere, benytter pigerne sig af alskens trix for at tiltrække mændenes opmærksomhed, og ja de bliver gramset på af mændene, men kvinder benytter sig også af fysisk kontakt ved i tætpakkede situationer at lade deres skød og bryster berøre mændenes tilsvarende.
  2. På arbejdspladsen er vi der for at udføre et stykke arbejde, hvorfor vores adfærd er bestemt af den påkrævede seriøsitet. Mænd er generelt professionelt påklædt, hvor imod mange kvinder stadigvæk klæder sig for at få opmærksomhed.
  Hvis kvinder vil tages seriøst må de påklæde sig professionelt, for ellers kan de let blive betragtet som duller, hvor der er frit løb.

  Vi har levet i en løssluppen tidsalder hvor seksuel promiskuitet har været udbredt. Og jeg forstår da godt at kvinder vil tages seriøst, nu de trænger sig ind på mændenes hidtidige områder.
  Klæder skaber som bekendt folk, så hvis kvinder vil tages seriøst i professionel sammenhæng, må de ligesom mændene iklæde sig en professionel uniform.

  Det kan du godt opgive at belære dem i de kunstneriske miljøer og især filmbranchen, for der gælder alle trix, fordi der simpelthen er for mange om buddet og for mange med beskeden talent, som tror at the casting couch er vejen til succes.

Kommentarer er lukket.