Hold nu op med at sovse tørklæder ind i mangfoldighedssludder

Af Anne Sophia Hermansen 104

Prisen for årets mest hovedrystende kommentar går til chefredaktørerne for henholdsvis Elle og Eurowoman. De er begge blevet spurgt af Berlingske, om de vil booke den 21-årige Amina Adan – der bærer hijab – som model, og Anne Lose fra Eurowoman svarer med uoplyst begejstring:

”Faktisk har vi netop indgået aftale om et photo shoot. Diversiteten i modebilledet har ikke været større i mange år. Jeg er lige nu i Milano og har netop været til et show med Max Mara med én af de helt store modeller med tørklæde, Halima Aden. Vi har selv haft en model i størrelse 44-46 på forsiden af vores julinummer og har også haft en transkønnet model på forsiden – netop for at hylde den diversitet.”

Heller ikke Cecilie Ingdal fra Elle har forstået særlig meget og siger: ”Men vi tager også stilling, når vi ser en model med tørklæde og ved, at det er en del af hendes personlighed – det budskab vil vi gerne være med til at viderebringe.”

Vorherretilhest. Er der ikke en venlig sjæl, der kan oplyse de to damer om, at et tørklæde ikke bare er 30 gram stof eller et fashion statement? At det er et politisk-religiøst symbol, som ikke skal sovses ind i mangfoldigheds-sludder og da slet ikke markedsføres af danske modemagasiner? Ellers vil jeg da gerne yde den service.

Den teologiske begrundelse for tørklædet er, at kvinder skal tildække sig for ikke at vække mænds begær. Mænd er åbenbart dyriske væsener, som ikke skal fristes over evne, og det bærer kvinder så et medansvar for. Ønsker Elle og Eurowoman virkelig at fremme det budskab? Åbenbart.

Selv abonnerer jeg på den holdning, at vi er ansvarlige for vores egne handlinger, og at kvinder ikke skal pålægges skylden for mænds overgreb. Jeg er også tilhænger af selvstændighed, ligestilling, alkohol og fri seksualitet. Og jeg troede egentlig, at modemagasiner hellere ville markedsføre progressive end reaktionære værdier. I al fald her i Danmark.

Det lader så ikke til at være tilfældet. Gad vide, hvordan læserne vil reagere på en forsidemodel med hijab? Eller niqab? Eller hvad med en farvestrålende modereportage inde i bladet med billeder af kvinder med burkaer i efterårsfarver, dyreprint og nitter? Det ville også være diversitet og ultrafashionagtigt.

Men tørklæder og tildækning for mænds liderlige blikke har ikke en pind med diversitet at gøre, selv om Lose og Ingdal påstår det. Det handler om det stik modsatte, nemlig om fravalg af de to danske kerneværdier: lighed og frihed.  At chefredaktørerne desuden sidestiller et religiøst valg med vægt og seksualitet, gør jo bare, at man må tage sig til hovedet.

Elle er en del af Aller-koncernen, mens Eurowoman er en del af Egmont, og de må som private virksomheder selv bestemme, hvad de putter i deres magasiner. Tilsvarende er det op til forbrugerne, om de vil købe dem eller ej. Jeg kommer ikke til det.

104 kommentarer RSS

 1. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Lad os nu få slået fast én gang for alle, at der ikke står ét ord i koranen om tørklæder.

  Der står kun, at kvinder skal klæde sig anstændigt – men dét er også et krav.

  De danske idioter, der opfatter tørklædet som en form for modkultur – og det er meget vigtigt for dette segment at være “modkulturelle” – ville aldrig selv finde sig i et krav fra fundamentalistiske religiøse om, at de under trusler om straf partout skulle klæde sig anstændigt.

  Men de mener åbenbart, at det er i orden, at religiøse ekstremister vil tvinge muslimske piger og kvinder til, at gå med tørklæde, selvom de aldrig selv ville finde sig i det, hvis nogen forsøgte også at tvinge dem til, at gå med tørklæde.

  Det er hykleri, på grænsen til racisme.

  Men det er dog endnu mere hyklerisk ligefrem, at ville forbyde kvinder i selv at vælge at gå med tørklæde, for problemet er jo netop, at nogen vil bestemme over andres private beklædning, og vil straffe dem, hvis de ikke makker ret.

 2. Af Anders jensen

  -

  Mangfoldighed, multi-kulti, islamisering, invasion, besættelse, problemer og konflikter. Ifølge de radigale er det altsammen vældig “BERIGENDE”. Selvom den EKSPLODERENDE VOLD OG KRIMINALITET er en gigantisk trussel mod vores velfærd og fremtid. Læs støv rings blog om kæmpevækst i kriminaliteten. Og se BT, eb, den korte og 180 grader.

 3. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “Den teologiske begrundelse for tørklædet er, at kvinder skal tildække sig for ikke at vække mænds begær. Mænd er åbenbart dyriske væsener, som ikke skal fristes over evne…”

  Statstikkerne viser, at mænd, fra et bestemt segment, begår langt flere seksualforbrydelser, end andre mænd i Danmark gør, og det er selvfølgelig forståeligt, hvis de kvinder, der er tvunget til, at omgås mænd fra dette segment, forsøger at nedtone deres seksualitet.

  Sharia tillader som bekendt både ægteskabsvoldtægt, og voldtægt af f.eks. “vantro” slavinder – herunder voldtægt af mindreårige sexslaver.

  Dét skal selvfølgelig tage i betragtning, når man skal vurdere muslimsk “anstændighed”, og kravet om, at muslimske kvinder kun må se verden gennem tøjtremmerne i deres slørfængsel….

 4. Af Jens Larsen

  -

  Dit indlæg er fuldstændig uinteressant for den offentlige debat idet det er 100% FAKTAFRIT.

  Kom igen Anna Sophie, når du rent faktisk har talt med nogle kvinder, der går med tørklæde og hørt dem om deres motiver og bevæggrunde eller alternativt, når du har læst nogle studier, hvor man har gjort det samme.

  Ind til da vil dine indlæg være 100% ubrugelige for andre end dine meningsfæller, som ikke viger tilbage fra at tvinge motiver ned over hovedet på folk, de aldrig har snakket med – Ayatollaher med andre ord.

 5. Af net-trolde ryger altid gennem filtret

  -

  J han sen/ j has san hader danskerne, og påstår hvadsomhelst, hvis det kan nedgøre eller skade Danmark. Sammen med net-trollen li s beth sø ren sen hærger han på alle blogs.

 6. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Anne Lise Marstrand-Jørgensen er ikke det mindste anstændig.

  Hun kaldte det for en tragedie, da Aleppo blev befriet fra Islamisk Stats tyranniske og racistiske regime, selvom Islamisk Stat udryddede etniske mindretal, og tillod slaveri – herunder voldtægt af mindreårige sexlaver.

  Man kan ssimpelthen ikke kaldes for anstændig, hvis man støtter den slags dybt racistiske og ekstremt misogyne, totalitære psykopater, der tillader slaveri og voldtægt af mindreårige.

 7. Af Rap And

  -

  ”Jeg er også tilhænger af selvstændighed, ligestilling, alkohol og fri seksualitet” er åbenbart bloggerens danske kerneværdier, og så er det jo heller ikke hensigsmæssigt, at skulle ligge hindringer i vejen for mændenes liderlige blikke med et 30 grams tørklæde om håret. Er der snart ingen grænser for tåbelige ytringer.

 8. Af Caroline Kofahl

  -

  Hvis 30 g tørklæde ikke betyder noget, kan det undre, at kvinderne ikke tager det af, og dermed klæder sig efter dansk anstændighed, hvor man ikke sætter skel, men i stedet ser hinanden i øjnene og taler lige ud af posen.

  Men de er måske ikke kommet her for at være en del af Danmark. ?

 9. Af tove hansen

  -

  Muslimer er de eneste på denne jord, der “udvikler” sig baglæns!
  F.eks havde praktisk talt INGEN kvinder og børn muslimsk tørklæde etc på i muslimske lande som f.eks Tunesien og Ægypten i 50 og 70’erne. I dag har praktisk talt ALLE muslimske kvinder disse totalitære, udemokratiske, og barbariske symboler på!
  Hvornår generobrer muslimerne deres hjerner?
  Citat:
  Charlie Hebdo under billede af muslimers gud:
  “Det er hårdt at være elsket af idioter!”
   https://lawofmarkets.files.wordpress.com/2017/02/europe-islam.jpeg

 10. Af Kirsten Rasmussen

  -

  Når nogen hylder tørklædemodeller, mener jeg, som ASH, at det bunder i uvidenhed om, hvad tildækningen egentlig bunder i, og i min optik er uvidenhed ofte forbundet med ungdommens mangel på erfaringer.

  Af samme grund googlede jeg de to damer, Anne Lose og Cecilie Ingdal, for at se, hvor gamle de ser ud, og så vidt jeg kan se er de ikke meget over de 30 år.

  Det kunne være sjovt at stille dem samme spørgsmål, når de er 50+, så tror jeg, svaret vil være et andet.

 11. Af Paul Bischoff

  -

  Tove Hansen, man kan sige det samme om danskerne. I 50erne og 70erne havde næsten ingen danskere tatoveringer, piercinger samt anden lemlæstelse af kroppen. I dag ligner de fleste danskere stammekrigere fra Polynesien. Hvornår generobrer danskerne deres sunde fornuft?

 12. Af Niels Juul Hansen

  -

  Lad dog folk klæde sig, som de vil.

  ASH, du kan ikke også skrive et lige så harmdirrende indlæg om jødiske kvinder, der dækker sig til, og så se, hvad reaktionen så bliver?

  Med ovenstående indlæg er du jo kun med til at opmuntre de mange antimuslimske debattører her på berlingske blog.

  Men det vat måske også din hensigt?

 13. Af Niels Juul Hansen

  -

  Lad dog folk klæde sig, som de vil.

  ASH, du kan ikke også skrive et lige så harmdirrende indlæg om jødiske kvinder, der dækker sig til, og så se, hvad reaktionen så bliver?

  Med ovenstående indlæg er du jo kun med til at opmuntre de mange antimuslimske debattører her på berlingske blog.

  Men det var måske også din hensigt?

 14. Af Ib Kyv

  -

  Sløret sikrer, at kvindelige ansatte primært bliver bedømt på deres indsats og evner, og ikke på størrelsen af deres bryster, eller deres villighed til, at give personalechefen en tur i høet.

  For det er jo desværre et faktum, at smukke mennesker – både mænd og kvinder – oftere bliver forfremmet, og får mere i løn, end kolleger, der ikke er lige så smukke, eller lige så villige til, at muntre sig med cheferne, eller underviserne, gør.

  De, der vil forbyde sløret, er forhorede og depraverede mennesker, der ikke har andet ned sex på hjernen!

  Sløret er med andre ord nødvendigt for at sikre ligestlling mellem smukke og mindre smukke kvinder, også når det gælder løn og ansættelsesforhold.

  Det samme gælder mænd, og derfor skal alle mænd også tvinges til at gå med slør – hele banden!

  Slut med fjas på personaletoiletterne, arbejdet kalder.

 15. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Ja, verden forandrer sig og økonomisk set kan det betale sig at rette henvendelse til muslimske købere. Sødt for typer som læser berlingske…:-)

 16. Af Walter Steffen Nielsen

  -

  I Reliance of the Traveller, som bygger på Shafi’i sharia, og som er certificeret af al- Azhar universitetet i Cairo, kan man læse i afsnittet “Looking at members of the opposite sex” m 2.3 læse: “A majority of scholars(n: with the exception of some Hanafis, as at m2.8 below) have been recorded as holding that it is unlawful for women to leave the house with faces unveiled, whether or not there is likehood of temptation. When there is likehood of temptation , scholars unanimously concur that it is unlawful , temptation meaning anything that leads to sexual intercourse or its usual premilinaries.”

  Jeg kan anbefale Reliance of the Traveller som opslagsværk ang. den konkrete udmøntning af koran, hadith og sirat. Det er en lovbog, som omfatter det personlige liv og samfunds lovgivning.

 17. Af Frank Wulff

  -

  Det konkrete debat er da kun et spørgsmål om udbud og efterspørgsel af en vare.

  Varen i dette tilfælde er en model, hvor der tilsyneladende er et ønske om modeller der bruger tørklæde.

  Køber af varen er diverse tøjfabrikanter der har behov for at reklamere for deres produkter over for specifikke kundegrupper.
  Disse købere af modelydelser køber tilsvarende ydelser hos Elle & Eurowoman. Så ASH ide om at boycutte de to magasiner rammer de forkerte.
  Hvis ASH er utilfreds, så skal hun gå imod tøjfabrikanterne.

  Btw, husk de 3 T’er: Ting tager tid. (Tak til en tidligere kollega for det udtryk).

  PS:
  Hvis nogen havde fortalt min bedstemor at det var kvindeundertrykkende at bruge tørklæde, så skulle de hurtigst muligt flytte sig uden for stokkeafstand.

 18. Af Jan Johansen

  -

  Så længe problemerne med øgede voldelige overfald, tiltagende utilgivelige voldtægter mod vores piger/kvinder, flere og flere grusomme kriminelle handlinger, næsten daglige vanvittige skyderier i gaderne og tillige religiøst betingede tildækninger af nogle ofte sagesløse kvinder finder sted i Danmark, har vi ikke brug for mere mangfoldighed. Vi ønsker på ingen måde vores land og vores kultur udtværet og i værste fald ødelagt, som vi ser det i bl.a. Sverige. Her er de allerede kommet for langt ud i deres forsøg på at lefle for de alt for mange udefrakommende gæster, der har så forbandet svært ved at tilpasse sig det værtsland, de nu engang har tilvalgt.

 19. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Wullf

  Apropos din stokkesvingende bedstemor.

  Nogle af de værste kvindeundertrykkere er selv kvinder, der har internaliseret den systematiske og grove undertrykkelse, som de selv risikerer at blive udsat for, hvis de ikke frivilligt underkaster sig de kvindeundertrykkende normer, som de selv tvinger andre kvinder til at underkaste sig.

  I de muslimske lande er det ofte kvinder, der agerer som tørklædepoliti.

  Det er på en måde forståeligt, at nogle kvinder tvinger andre kvinder til, at gå med slør, der signalrerer ærbarhed, og dydighed, for så er der jo mindre risko for, at de andre kvinder forsøger, at forføre deres mænd.

  Men det er komplet absurd, at kvinder, der hævder, at de kæmper for kvinders frihed, gør sløret til at frihedssymbol – for dét er det sidste, det er.

 20. Af Maria Due

  -

  Boycot. Der er grænser for, hvor dumme og uvidende kvinder skal kunne slippe af sted med at stille sig an.

  Bundløst selvoptagede kvinder er efterhånden en landeplage. Det er slemt nok, at bladene bruger meget unge teenagere og sminker dem som ludere, og det er også slemt nok, at tændstiklår og barneformer fylder bladene, man får jo på fornemmelsen, at modebranchen i vid udstrækning er domineret af mænd, der foretrækker drenge klædt ud som kvinder.

  Et af resultaterne af al denne “diversitet” er desuden, at der er gået fuldkommen inflation i tøjstørrelser, samtidig med at nethandelen boomer. Hvor jeg førhen var nogenlunde sikker, når jeg bestilte en størrelse medium, kan jeg i dag risikere at skulle bestille alt imellem medium og XXXL med den tommelfingerregel, at jo dyrere mærker, jo mindre størrelser. Måske fordi det største marked ligger hos teenagere med eller på grænsen til spiseforstyrrelser, som fylder de sociale medier med madbilleder. Bare vent, om føje tid viser det sig, at de ikke fik opbygget et skelet, som kan bære dem godt igennem livet. Men hvad gør det, hvis man er iført de rette pjaltede jeans og har en chaneltaske over skulderen.

  Det er med stor tristhed, at jeg ser, at en af min gode veninders døtre optræder underernæret og photoshoppet til ukendelighed på de sociale medier. Alle kan jo se, at hun ikke ser sådan ud i virkeligheden, men det hjælper ikke meget at fortælle hende, at hun er god nok og har en yndig skikkelse, når hun spiser sig mæt. Og så er der alle pigerne, der skærer i sig selv, for at straffe sig selv, skønt hvad er der af betydning at straffe de stakkels tøsebørn for! Stod det til modefotografen skulle vi alle flyve vandret gennem tilværelsen med en designertaske til 12.000 (mindst) i strakt arm foran kroppen, en halv meter hår vandret bagud, stiletter på 15-20 centimeter, der hopper rund langt oppe i luften og et hoftemål som en 12-13 årig. Eller ligne gnavne lolittaer med siliconeopdunstede læber i trutmund. Som venter på Sugar Daddy.

 21. Af Anders jensen

  -

  Der er mange dårligt gennemtænkte kommentarer på diverse debatter. Hvad islamisterne angår, er de ligeså brutale, blodtørstige og morderiske som i sin tid na z ister ne og sovjet-kommu nisterne. Derfor kan tørklæde og særlig beklædning være et signal eller symbol svarende til hage korset eller hammeren/seglet. Den igangværende invasion som R , V og SF etc. bærer ansvaret for, kan være begyndelsen til en storkatastrofe langt værre end 1864 og 1940-45 tilsammen.

 22. Af Walter Steffen Nielsen

  -

  Ib Kyv.

  Jeg har lige sendt et opslag, som åbenbart skal igennem filteret. Jeg citerer jeg, hvad der står i Reliance of the Traveller ang. tørklæde. Reliance of the traveller er sahafi’i sharia. Kogt ned er der her tale om et påbud til kvinder om ikke at gå uden tørklæde uden for hjemmet. Citatet er mere udførligt. Hvis der er tale om copyright, så oversætter jeg lige. “Flertallet af retslærde undtagen nogle hanafier anser det for ulovligt for kvinder at forlade deres hjem med ansigter utildækket, lige meget om der er sandsynlighed for fristelse. Hvis der er sandsynlighed for fristelse, er retslærde uden undtagelse enig i, at det er ulovligt. Fristelse i betydningen at noget kan føre til samleje eller dets sædvanlige indledning”.

 23. Af Anders jensen

  -

  Der er mange dårligt gennemtænkte kommentarer på diverse debatter. Hvad islamisterne angår, er de ligeså brutale, blodtørstige og morderiske som i sin tid na z ister ne og sovjet-kommu nisterne. Den igangværende invasion som R , V og SF etc. bærer ansvaret for, kan være begyndelsen til MASSEDØD OG UNDERGANG.

 24. Af Anders jensen

  -

  Læs “DET TREDJE RIGE” af Richard Overy – “ANDEN VERDENSKRIG” fra Skandinavisk Bogforlag. Eller læs om Sovjetunionen og Kina osv. I de udemokratiske/ateistiske/totalitære/islamiske stater myrdede man snesevis af millioner af uskyldige mænd, kvinder og børn. Andre millioner omkom i slave- og dødslejre.

 25. Af Peter Theisen

  -

  AGH kan selv lege Vor-frue-til-hest. Når hun ikke engang kan sondre mellem et tørklæde (som de fleste bærer, hvis de overhovedet har nogen hovedbeklædning) over hijab (som kun få går med) og frem til niqab (som ingen går med; de går højest med halv-niqab). Og hvorfra får AGH den opfattelse at muslimske kvinder dermed sender et politisk signal? Pr. mandlig stedfortræder (for kvinderne har åbenbart ingen selvstændig dømmekraft)?

  For at gejle læserne op er det for AGH nødvendigt at manipulere ved at vildlede med både beklædningsgenstande og kultur.

 26. Af Anders jensen

  -

  Pe ter the i sen er antagelig fra godhedsindustrien eller et radikalt parti. Selvfølgelig er der tale om en form for tvang, når kvinder skal være bange for vold hvis de ikke indhyller sig i klædestof, efter bestemte forskrifter. Den tiltagende indvandring og islamisering og den eksploderende kriminalitet/de nye sygdomme/de enorme udgifter, er naturligvis en stor trussel mod vores kultur, fred og sikkerhed.

 27. Af Martin Jensen

  -

  Det er lidt påfaldende, hvor optagne borgerlige og dybt konservative kvinder og mænd er blevet af kvindesagen. Det var de ikke, da det virkeligt kostede noget. Så vidt jeg husker. Nu er det bare et påskud til luftning af fordomme mod anderledes påklædning og frygt for fremmede..

 28. Af Leif Koehle

  -

  Kvinder – især muslimske kvinder – er som bekendt skrøbelige og lunefulde væsner, som ikke kan tåle, at en mand ser deres hår, uden at de bryder sammen af angst, eller kaster sig over ham, frådende af liderlighed.

  Derfor er civil uniformstvang i virkeligheden en form for frigørelse for disse kvinder, der har brug for endog meget faste rammer, for ikke at bryde helt sammen:

  Kun i tøjfængslet føler de sig trygge.

 29. Af Maria Due

  -

  Vi kan jo også vende tørklæderne til noget positivt, for den demonstrative vrimmel, der pludselig er af dem i gadebilledet, styrker den politiske debats krav om at få smækket ladeporten i og stillet helt nye og definitive krav. Ikke den vattede og halvhjertede “assimilation”, som Naser Khader plæderer for d.d. i JP. Den mand er som altid arabisk tvetydet.

  Makker folk ikke ret, må pengekassen smækkes i og flest muligt ud. Det er simpelthen det eneste, vore kolonisatorer har respekt for. For min skyld kan hele baduljen tage burkaen og kræve bederum over alt, for det giver os en mulighed for at blive fri for dem, og tro mig, loven vil pludselig vise sig at have tilstrækkeligt store smuthuller. Det billigste ville sikkert være en intensiv revision af den sagsbehandling, der gav opholdstilladelser og asyl, og denne gang skal sagsbehandlerne ikke være radikale karrieredydsmønstre, SF’ere og Enhedslistens ærkeengle.

 30. Af Arvid Holm

  -

  Der er en nærliggende, alternativ mulighed for at reducere muslimske mænds buksebuler ved synet af kvinder.
  Synsindtrykket kan modificeres både ved manipulation af det afsendte og det modtagne signal.
  Kvinderne kan som nu påtvinges – tørklæder, niqab, burka eller lignende – der modificerer det afsendte synsindtryk.
  Eller mændene kan påtvinges udstyr, der modificerer det modtagne synsindtryk.
  Med bind for øjnene ser de overhovedet ikke de fristende kvinder.
  En mere praktisk og mindre invaliderende virkning kan opnås med særlige (sol)briller, der giver en fæl farve til det, man ser på.
  Selv de mest appetitligt buttede kvinder bliver vel temmelig frastødende, hvis de får en rigtig led grønlig eller blålig kulør set gennem brilleglas med disse farver?
  Imamerne kunne så kontrollere, om de store og små bukke-bruser har haft de forskriftsmæssige briller på ved at se efter, om der er en solbrilleformet afvigelse i solbrændtheden omkring øjenpartiet.
  En rettroende muslim kommer så til at ligne en vaskebjørn?

 31. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Martin Jensen

  Borgerlige kvinder har skam altid været optaget af kvindesagen – du afslører blot din uvidenhed om emnet.

  Det nye er, at “venstreorienterede” mænd er begyndt at forsvare ekstremt kvindeundertrykkende, islamistiske normer.

  Der var endda nogle, som af uransagelige grunde bilder sig ind, at de er venstreorienterede, der støttede Islamisk Stat, selvom kvinderne i Islamisk Stat blev straffet meget hårdt, hvis de ikke gik med slør.

 32. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Borgerlige kvinder har skam altid været optaget af kvindesagen – du afslører blot din uvidenhed om emnet, Martin Jensen.

  Det nye er, at nogle “venstreorienterede” mænd er begyndt at forsvare ekstremt kvindeundertrykkende, islamistiske normer.

  Der var endda nogle, som af uransagelige grunde bilder sig ind, at de er venstreorienterede, der støttede Islamisk Stat, selvom kvinderne i Islamisk Stat blev straffet meget hårdt, hvis de ikke gik med slør.

 33. Af Anders jensen

  -

  Indvandrergruppe knuser adskellige knogler i ansigtet på tilfældig dansker, se 24.nyt.dk, 180grader og den korte avis. Eller se National Geographic og You tube film ang. terror og markels migrant crisis.

 34. Af Frank Wulff

  -

  @ JSS

  Du har ret i at kvinde ofte er kvinde værst.

  Det er dog et fænomen man ser i alle former for samfund i hele verdenen.
  Den nærmere forklaring til dette vil jeg overlade til antropologer.

  Noget spændende der bør afklares.
  Hvis man er så meget imod tørklæder, hvorfor er accepterer man så brudeslør ifm. bryllupper?

 35. Af Anders jensen

  -

  Indvandrergruppe knuser adskellige knogler i ansigtet på tilfældig dansker, se 24.nyt.dk, 180grader og den korte avis. Eller se National Geographic og You tube film ang. terror og merkels migrant crisis. Se BT, eb og jp ang. skyderier, knivstik, voldtægt, vanvidskørsel, bander, hjemmerøverier og levakovics samt rets- og velfærdsstatens raslen ned ad brættet.

 36. Af Maria Due

  -

  Vaskebjørn og telt! :)))

  Der er også madonna og luder temaet, som er et af de mest almindelige. På med kluden og godt med make-up spartlet på det synlige, og ih og åh hvor er det erotisk tvetydigt og ophidsende. Dyd? Glem det. Endelig kan enhver kvinde jo regne ud, at et tørklæde er lykken ikke alene for dem med et grimt hår men også for dem med en uheldig ansigtsfacon og basunkinder, som kan beskæres både her og der med tørklædet, alt efter hvordan man anbringer det. De fleste er faktisk pænere med tørklæde end uden.

 37. Af Gert Hansen

  -

  Jakob Schmidt-Rasmussen:

  ‘Det er hykleri, på grænsen til racisme.’

  Forklar venligs, hvilken race muslimer tilhører?

 38. Af Anders jensen

  -

  Demokrati, ytringsfrihed, personlig frihed, fredelige tilstande, familievenlig politik og velfærd/retfærdighed/sundhedspleje til de syge, trafikofre, voldsramte, fraskilte, gamle og forældreløse børn, burde være danske kerneværdier. Men bestiller partierne og tv-stationerne andet end at udhule og undergrave disse værdier? Er DK ikke nu et samfund præget af voksende utryghed, ufrihed, forfald og opløsning?

 39. Af Maria Due

  -

  P. S. Jeg har i øvrigt altid ment, at noget af det mest effektive vi kan finde på som “gensvar” til tørklædet er at gøre det til en megamode for alle. Sjove store og små klude med glade mønstre, selvfølgelig blomster og bier men også aber, svin og bananer på hovedet af alle. Mænd må gerne være med med og kan vælge maskuline mønstre med tanks og – hvordan er de nu man staver det – kalashnikover? Bare på med pilen, Palle!

 40. Af Gert Hansen

  -

  Martin Jensen:

  ‘og frygt for fremmede..’

  Stop nu med det ofte kolporterede vrøvl.

  Etniske danskere flest har overhovedet ingen ‘frygt for fremmede’. Hvorfor skulle de have det? Er der ‘frygt’ for thaier, grønlændere, vietnamesere, japanere m.m.fl.? Overhovedet ikke.

  At en del etniske danskere er kritiske overfor en bestemt religion, der har været på krigsstien i nu 1400 år, har intet med ‘frygt for fremmede’ at gøre.

 41. Af Anders jensen

  -

  Danmark vakler på kanten af en bundløs afgrund, og en art guerillakrig er allerede begyndt. Og det vil ma ri a du e klare med klude i glade farver og sjove mønstre. Hvis det er så nemt, bør ma ri a ringe til Sverige, Italien, Grækenland og Frankrig osv.

 42. Af Dorthe Nielsen

  -

  Hvis den kvinde, der blev skudt igår, havde været en god muslim, der kun forlod hjemmet i selskab med et mandligt familiemedlem – iført slør – så var hun aldrig blevet ramt af en tilfældig kugle.

  De svenske kvinder er ved at lære lektien.

  Langt flere, svenske kvinder er blevet decideret angste for, at gå udenfor deres egen dør, fordi antallet af mord og voldsforbrydelser nærmest er eksploderet i Sverige, siden migrantinvasionen for et par år siden.

 43. Af Maria Due

  -

  “Hvis man er så meget imod tørklæder, hvorfor er accepterer man så brudeslør ifm. bryllupper?”

  Fordi de er gennemsigtige og kan tages af. Kan du forestille dig et heluldent sort brudeslør?

 44. Af P Christensen

  -

  Vær nu lidt mangfoldige og open-mindede:
  Udover indpakkede muslimske kvinder, skal vi på cat-walken da naturligvis også
  se negre i slave-dress med kugler og kæde samt jøder i stribede gaskammer-dragter.
  Det bliver sgu det nye sort.

 45. Af Jan Petersen

  -

  Tørklæde, hijab, niqab og burka er alle udtryk for segregation – holde forskellige etniske grupper adskilt. I øvrigt et tankesæt helt analog til det tidligere apartheid praktiseret i Sydafrika og visse sydstater i Amerika. Et i bund og grund afskyeligt fænomen der nu relanceres i muslimsk forklædning. Historien har det med at gentage sig selv, blot skiftes et hæsligt fjæs ud med et endnu mere afskyvækkende fjæs!

 46. Af Flemming Lau

  -

  Maria Due.
  Dejligt at du også kan svinge krabasken. Og angående de radikale karrieredyds -mønstre, så må jeg med beklagelse melde, at danske kommuner er det sidste sted i verden, hvor men smider fløjshandskerne, med undtagelse af Svenske forstås.

  Nu er en del borgerlige ministre dog blevet opmærksomme prof. Mads Bryde Andersen ideer til at bryde den dynamiske og aktivistiske linie, EU’s menneskerettigheds domstol ligger for dagen. Men øj, hvor fungerer det system dog langsomt. med alle de internationale som nationale politiske og bureaukratiske hensyn.

 47. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jubelidioter!!!

  De tror, at der er penge i skidtet – andet er det ikke, selv om nogle mænd, nogle indvandrermænd siges at blive liderlige af al den indpakning.

  Men – det er ikke Danmark eller Vesten.

  Så – venligst respekter, hvad vi kæmper for, nemlig lighed og frihed. Og- med ofre af danske, unge mænd tillige.Hvadenten man er tilhænger af disse fortsatte krigsindsaters eller ej!!!

  Og – ligedan se til, hvor mange kvinder i de pågældende islamiske lander, der må slås for sådan frihed og ligestilling.

  Mænd gøres samtidig til jubelidioter – de bør se, hvad det er, de kræver af andre menneseker, her kvinderne, mens de selv (så det i sommer, ligger halvnøgne og solbadende, mens kvinden render ud i vandet og svømmer i fuld ornat, fra top til tå . sortklædt med fare for helbred og det at drukne, hvis det er i lange skørter og ikke i lange bukser!

 48. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jubelidioter!!!

  De tror, at der er penge i skidtet – andet er det ikke, selv om nogle mænd, nogle indvandrermænd siges at blive liderlige af al den indpakning.

  Men – det er ikke Danmark eller Vesten.

  Så – venligst respekter, hvad vi kæmper for, nemlig lighed og frihed. Og- med ofre af danske, unge mænd tillige.Hvadenten man er tilhænger af disse fortsatte krigsindsatser eller ej!!!

  Og – ligedan se til, hvor mange kvinder i de pågældende islamiske lander, der må slås for sådan frihed og ligestilling.

  Mænd gøres samtidig til jubelidioter – de bør se, hvad det er, de kræver af andre mennesker, her kvinderne, mens de selv (så det i sommer, ligger halvnøgne og solbadende, mens kvinden render ud i vandet og svømmer i fuld ornat, fra top til tå . sortklædt med fare for helbred og det at drukne, hvis det er i lange skørter og ikke i lange bukser!

 49. Af Gert Hansen

  -

  Det er rigtigt, som Jan Petersen skriver, at der er visse ligheder med lovgivningen under apartheid i Sydafrika. Bortset fra, at det i Danmark ikke er myndighederne der lovgiver på området.

  Eksempelvis,

  ‘Reservation of Seperate Amenities Act’. (Her Svømmehaller).

  ‘Bantu Education Act’. (Her madrassaher)

  ‘Prohibition of Mixed Marriages Act’. (Her forbud mod ægteskab mellem muslimer og ikke-muslimer).

  ‘Immorality Act’

  ‘Group Areas Act’. (Her såkaldte ghettoer).

  ‘Prohibition of Political Interference Act’. (Her forbud mod deltagelse i sekulær demokratisk politik).

  Alt sammen beregnet til at holde parterne adskilte (apartheid), for at forhindre en kulturel eller religiøs ‘forurening’.

 50. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det, så bestemmer kvinder vel selv, om de vil støtte kvinde undertrykkelse og apartheid promoveret af Elle og Eurowoman. Der er formentlig ikke mange mænd, der bruger penge på de photoshoppede glansbilleder.

Kommentarer er lukket.