Kvinder er ofre, mænd er undertrykkere – eller skvat

Af Anne Sophia Hermansen 51

For seks år siden offentliggjorde forskere fra University of British Columbia et studie med 1.000 deltagere, der viste, at kvinder ikke tænder særligt meget på glade, smilende mænd. Lidt af en nedslående nyhed for mænd, der er blevet opdraget af kvinder til at sidde i rundkreds og hønsestrikke, mens de taler om følelser og smiler lammefromt. Studiet fastslog samtidig, at kvinder tænder markant mere på mænd a la Brontëes Heathcliff; på alvorlige, mystiske typer med klart defineret kæbeparti og ikke så meget pis.

Men sidstnævnte er en uddøende race i Danmark. Heldigvis vil feministerne sige, for ifølge dem er maskuliniteten giftig, og alle mænd er potentielt krænkere – eller terrorister, som komikeren(?) Sofie Hagen tweetede kort efter terrorangrebet i London tidligere i år.

Personligt kender jeg ingen giftigt maskuline mænd, som render rundt og forgriber sig på kvinder, men jeg kender desværre mange domesticerede mænd med sjovmandsskjorte og hørbukser, der har deponeret deres maskulinitet i kælderrummet og nu henlever en tilværelse som mandepuddel i en sexløs dobbeltseng.

For sagen er, at når kvinderne har dresseret manden til at gå med forklæde og bage kanelgifler, til at tage på yoga-retreat og aldrig sige dem imod, så har de gjort ham til en veninde med overskæg. Og så er det slut med sex.

Er det nu så simpelt? Ja, det er det. Og det handler blandt andet om, at ligeså villige kvinder er til at kræve bestyrelseskvoter og særbehandling på arbejdspladserne, ligeså uvillige er de til at afgive magt i hjemmet og lade manden bestemme, hvor ægteskabet skal stå. Hun bestemmer, han indordner sig, og vejen til helvede er nu brolagt med pyntepuder, duftlys, frigiditet og ævl og kævl og uklare kønsroller.

Kvindeoprøret var på sin plads i 60erne; i dag er et mandeoprør tilsvarende på sin plads, men om det kommer afhænger af, om der overhovedet er noget selvtillid og selvrespekt tilbage i mændene, eller om det hele er blevet pint ud af dem.

Modsat kvinder har mænd ikke sort bælte i ligestillingssludder, og de står som tændstikmænd overfor kvindelige rettigheds-sumobrydere. Ikke engang et lille pip kan de sende til Politikens debatsektion uden at blive totalt til grin. Hvis de anfører, at flere mænd end kvinder ender på samfundets bund, begår selvmord, er uden uddannelse, har misbrugsproblemer eller er barnløse får de at vide, at det er deres egen skyld. De kunne jo bare have taget sig sammen i et af verdens lykkeligste og mest demokratiske lande! Kvinderne, derimod, er underlagt subtile, repressive strukturer og ondskabsfulde glaslofter. De er ofre, mens mænd er undertrykkere – eller skvat.

Og det sidste er der desværre noget om.

Hvis mænd forventer, at kvinder skal begynde at udkæmpe ligestillingskampe på deres vegne og advokere for juridisk abort, mandebarsel, mindre østrogene læringsmiljøer eller for, at en mand virkelig gerne må være en mand, kan de godt tro om igen.

Der er ikke andet alternativ end at melde sig ind i kampen. Eller jo, alternativet er, at mænd ender med at blive udstillet på Nationalmuseet sammen med gamle stenøkser, potter og den slags. “Det her var engang manden!”, vil kustoder en dag sige til donorbørnene fra institutionen Petriskålen.

51 kommentarer RSS

 1. Af Orla Guude

  -

  Mænd tænder særligt på kvinder, der ikke pr. automatik er Rasmine Modsat.
  Mænd opdager først at de blevet gift, når ovenstående fænomen indtræder.

 2. Af Niels Peter Lemche

  -

  ASH, morsomt, men på en eller anden måde også lidt ude i skoven. Skal vi starte med ligelønsspørgsmålet? Og hvad med repræsentationen i styrende organer fra folketinget og nedefter?

  Er det egentlig ikke mest den klassiske mandlige position: Vi gider ikke? I Prædikerens Bog i Det Gamle Testamente møder du følgende vise ord: “Som dryppende regn på taget er arrig kvindes tale i huset.” Sokrates var vist også gift med sin Xanthippe. Jeg kunne fortsætte med beskrivelsen af paradis på jord for mænd: Den tyrkiske landsby.

 3. Af E Di rikse n

  -

  Ja ASH.
  Små teenager piger som dig har mange problemer.

 4. Af Ejnar Jensen

  -

  Der rammer du fuldstændigt plet, for mænd er nogle skvatrumper, har jeg ofte sagt, eftersom de på mest skvattede vis affinder sig med kvindernes tyranni , hvilket bl.a. indebærer, at de må renoncere på deres grundlovssikrede ytringsfrihed. Der er nemlig en betragtelig mængde ting, som det er strengt forbudt at sige. Det kom Barrack Obama til at erfare, da han havde udnævnt en ny statsadvokat nede i staten Georgia – en kvindelig statsadvokat. Efter udnævnelsen tillod han sig at udtale, at “… dette er så den kønneste statsadvokat, vi har …”, og det var der objektivt betragtet ikke noget galt i, for hun var – uden diskussion – en særdeles nydelig dame, men hans udtalelse fik feministerne til at fare helt op i “det røde felt”, og det endte med at han måtte sige undskyld!!! Jeg kan ikke se, hvorfor han skulle sige undskyld, for hun VAR VIRKELIG EN FLOT DAME, og der er endnu ikke nogen, som har kunnet forklare mig hvorfor. Jeg kan derfor kun se, at det var forbudt at udtale sig, som han gjorde, fordi kvinderne egenmægtigt har vedtaget, at det er forbudt. Når Barack Obama derfor accepterede at undskylde for sin “brøde”, så viste han sig reelt som en skvatrumpe.

 5. Af Thomas Jensen

  -

  Det er lidt interessant hvor stor interessen der er for mandens rolle blandt kvindelige skribenter af både kampklare feminister og dem som ønsker de var mænd.
  Mænd er som hovedregel pis.. ligeglade med kønskamp og manderoller. Vi klarer os fint, med eller uden kvinders accept. Manden som yngelplejer og skødehund er et københavnerfænomen blandt middelklasseliv, hvor mænd opdrages i institutioner med sukkerforbud, små økologiske veganerhapsere og kønsneutral leg.

 6. Af Jan Christensen

  -

  Den 3 mulighed er at mænd gider jer ikke. Det tyder den høje skilsmisserate på og det faktum at flere og flere bor alene. Jeg gider sku ikke komme ind i kampen – jeg finder bare en anden vare på hylden der passer mig bedre – udvalget er heldigvis stort.

 7. Af Niels Larsen

  -

  Enig med ASH.

  Mange af nutidens mænd er rene svagpissere på alle væsentlige områder.

  Godt man er så gammel, som man er. I min aldersgruppe ved mænd og kvinder, hvordan kønsrollerne bør være. Men vi undgik også lige med nød og næppe rødstrømpefjolserne i ’70erne. 🙂

 8. Af B. Thøgersen

  -

  Hr. E Di Riksen,
  Rigtige mænd skriver korrekt dansk. Derfor “Små teenagepiger som du …”.

  Allerede i 70‘erne tillod jeg mig at gøre mig lystig over feministernes hærgen. Det fik et par kvindelige kolleger til at opfordre mig til at finde kvinden inde i mig selv, hvorpå jeg, efter et millisekunds effektiv søgen, kunne konstatere, at der ikke var nogen kvinde at finde dér. Senere søgninger har også givet negativt resultat.

  Midlet til at bevare sin mandeværdighed er egentlig ganske enkelt, nemlig det lille, men effektive ord “nej”, og så selvfølgelig at påtage sig sin manderolle som familiens beskytter, når det er nødvendigt, samt naturligvis at klare de opgaver, som kræver rå kraft og teknisk snilde.

  Sagen i dag er imidlertid blevet mere kompliceret, da kvinderne, som så rigtigt anført af fru ASH, har sejret ad helvede til. Mest markant på opdragelsesområdet, hvor de stort set er enerådende i børneinstitutioner og i Folkeskolen. Det har haft invaliderende indflydelse på drengene (psykisk kastration), som konstant bliver konfronteret med, at de er forkerte. Det er de selvfølgelig også, altså forkerte piger. Folkeskolelærerindernes ideal er jo den stille, middelmådigt begavede pige, der ikke stiller vanskelige spørgsmål, ikke sætter spørgsmålstegn ved noget og frem for alt ikke er bedre til faget end hun. Dér har mændene en altafgørende rolle at spille. De må gøre alt, hvad der står i deres magt, for at hjælpe drengene med at få lov til at være drenge. Det gælder også over for deres curlingmødre, som henter deres inspiration på kvalmende femipædagogiske hjemmesider verden over. Hvis mændene påtog sig deres ansvar på det område, ville man kunne skrotte de fleste (alle?) bogstavdiagnoser.

  Fru ASH har selvfølgelig også ret i, at kanelgiffelbagning ikke er særlig mandigt, men ønsker man gastronomisk mad, bliver man sgu nødt til at lave den selv.

  PS Omtalte kvindelige kolleger skrottede kort tid efter nævnte episode deres bleskiftende og barnenumsetørrende præmiepudler af mænd og henslæbte herefter deres triste liv i selskab med deres egne forskruede idéer, den ene også uden sin søn, som valgte at følge faderen, hvilket viser, at også kvinderne er tabere i det spil.

 9. Af Alex Olsson

  -

  Vi mænd er ved at forsvinde, vi bliver valgt fra af kvinder da de fleste kvinder ønsker mænd som ligner dem selv.
  Kvinder ønsker jo ikke ligestilling, de ønsker særlige vilkår for dem selv.
  Se på optagelser til politiet, kvinder skal ikke leve op til de samme krav som mændene.
  De ønsker kvoter på kvinder i bestyrelser, men når Syd dansk universitet ville prøve at gøre noget ved den skæve kønsfordeling af kvinder på medicin studie, ved at fordele mænd i optagelse, gav det store problemer med kvinder som følte de blev snydt.
  Selv om kvinder taler om at gøre mere for lige antal mænd/kvinder i forskellige fag/uddannelser.
  Vi mænd må jo ikke være mænd, så får vi at vide vi undertrykker kvinder, eller begår overgreb mod/på kvinderne.
  Vi kommer til at opleve mænd bliver hensat til at være alene og udø uden familie, med mindre de højt uddannet eller har mange penge, og kvinder bliver single mødre via sæd donation, da mænd bliver et tilvalg til livet.
  Ved sæd donation skal kvinder have “far” penge, selv om der ingen far er, og kvinden aktive har valgt en far fra, men en mand som bliver far ved en uheld/snyd og ikke ønsker en bestem kvind som mor til hans barn, kan ikke få en juridisk abort, fordi det er forkert og manden skal leve op til hans ansvar.
  Kvinder ønsker alle valg men ingen konsekvenser ved disse valg.
  Mens mænd skal altid tage konsekvenser af deres valg.

  mvh Alex Olsson

 10. Af Henrik Nebelong

  -

  Sjovt nok er ASHs konklusion om manden på museum foregrebet af Elsa Gress for 50 år siden i det intelligente og stærkt læseværdige stykke “Ditto Datter” om et samfund af klonkvinder uden mænd.
  Bedste hilsen
  Henrik Nebelong.

 11. Af Niels Peter Lemche

  -

  B. THØGERSEN, de fleste af de store kokke i verdenshistorien har været mænd. Det gælder i høj grad stadig. Jeg skal ikke gøre mig klog på forskelle i kvindelig og mandlig psyke, men er imponeret over damernes sejhed, deres evne til at blive ved og køre deres modstandere (os!) ned. For halvtreds år siden var der en morsom fransk film herom, om en rigtig tøffelhelt, hvor konen i arrigskab kører ud foran en anden bil. Til begravelsen opdager han, at han er fri og indretter sit liv derefter. Men så sker det: Nu ung dame kommer ind i billedet, men begår sin store fejl ved alteret, da hun retter på hans slips, og han opdager, at han er ved at ryge i fælden igen, så filmen ender med bryllupselskabet på vild jagt efter brudgommen, der flygter bort.

  Men jeg tror egentlig ikke, at ASHs problem er så stort, når man lige kommer uden for døren til det univers, hun og ligesindede befinder sig i.

 12. Af Jan Sørensen

  -

  Kvinder forelsker sig i mænd på grund af mandens personlighed.
  Når hun så har scoret ham, begynder hun at lave om på ham.
  Når det så lykkes, gider hun ham ikke mere

 13. Af Martin Jørgensen

  -

  Og så er der trofæjægeren . Manden der som regel er en velhavende ældre og magtfuld person der samler på smukke kvinder som de kan vise frem. Trump er et klassisk eksempel på denne type.
  Men måske skal sandheden om forholdet mand og kvinde findes i et ønske om underkastelse hos kvinden overfor en dominerende mand ?
  Og måske drømmer manden om et liv hvor kvinden går derhjemme og passer hus og børn , og at han kan komme træt hjem fra arbejde tage plads for bordenden af spisebordet og få serveret maden som den første ?
  Hvis det er det ASH mener er der bare at sige til det , at vi skriver år 2017 og ikke 1950 så det er utopi at tro at man kan rulle tiden tilbage.

 14. Af Bent Bang

  -

  Desværre har ASH ret. Samfundet er blevet for feministisk. Men det er jo vi mænd der selv har tilladt at vores rolle/position er blevet udvandet. Så det er ikke fair at beskylde kvinderne for det. De har bare været bedre til at kæmpe for deres sag. Hvor i mod mange mænd bare har ladet stå til. Så ja, mange mænd er nogle kasterede skvat. Men det er stadig enhver frit for at komme ind i kampen. Har selv to piger i midt og slut tyverne. Og de siger ofte: Far hvorfor er så mange danske mænd nogle tøsedrenge og skvat? Som regel plejer jeg at svare: Ja – det var nemmere da far var ung. Den gang mænd var mænd, bøsser var skydevåben og kvindebevægelsen foregik i sengen ?. God weekend

 15. Af E. Did rikse n

  -

  ASH har måske ret.
  Når man læser indlæg fra frygtsomme, pessimistiske, feministiske små mænd med store mindreværdskomplekser fra den yderste højrefløj.
  ASH har nok aldrig mødt rigtige mænd fra venstrefløjen.

 16. Af H Nielsen

  -

  Hej ASH
  well written.

 17. Af Christian Gersdorff

  -

  Spot on, ASH?? – hvem siger, at agurketiden er kedelig..;-).

  Se i øvrigt http://kvaerulanten.dk, scroll godt ned

  God sommer

 18. Af Johannes Mannov

  -

  Jeg har altid syntes at snæversynet generaliseren er usexet. Kvinder, der gør deres eget lillepige mandeideal til en statistisk valid størrelse som alle skal synes er rigtig ellers er de frigide eller impotente slapsvanse, er for mig i den grad en turn off. Manglende udsyn og kliche’er, især når de kommer fra folk der har et ansvar qua deres offentlige position, som eksempelvis kuturredaktør på en af landets største aviser, kan få alt der kan til at skrumpe på mig. Hvis ASH har sexet intelligens og fræk differentieringsevne så deponerer hun disse i kælderrummet. Meget uophidsende.

 19. Af igor levinsky

  -

  Sandt.

  Problemet er vel at for mange jøder og muslimer er ankommet? Med deres forkvaklet religiøse tilgang til kvinderettigheder?

  Kvinder er bygget til fremtidens samfund med manipulering og stress. Uden tvivl vil denne tendens udvide sig så langt ,at kønnene en dag ville være ligestillet.

 20. Af Christian Gersdorff

  -

  Spot on, ASH?? – hvem siger, at agurketiden er kedelig..;-).

  Se i øvrigt http://kvaerulanten.dk, scroll godt ned

  God sommer

 21. Af Mogens Møller

  -

  Et af grundproblemerne er, at mænd er begyndt at høre efter. Det er min erfaring, at en grundlæggende forskel på mænd og kvinder er, at kvinder aldrig opgiver deres opdragelsesprojekt af deres partner. Det opgiver mænd som regel efter kort tid. Et velfungerende forhold bygger altså på, at man som mand sikrer, at der hele tiden er noget at “opdrage” på. Derfor skal man huske at vedblive at være sig selv. Den dag, kvinden lykkes med sit projekt “opdragelse”, er hun sandsynligvis på vej væk, for nu er du ikke længere den mand, hun giftede sig med.
  Et andet grundproblem er, at mange mænd – især de lidt yngre – prøver at skaffe sig forhåndsaccept, når de vil foretage sig noget. De vil med andre ord “have lov”. Derved gør de deres partner til deres “mor” og hvem f… har lyst til at betragte en, der degraderer sig selv fra voksen til barn som en troværdig og tiltrækkende partner? Det hører med til at være voksen selv at tage ansvar og så tage øretæverne, hvis man har skønnet forkert. Hvordan vil man kunne danne familie og have børn sammen med en, der selv reagerer som et barn? Det giver da ingen mening.

 22. Af Niels Peter Lemche

  -

  MARTIN JØRGENSEN, nu talte man for få år siden om stenalderkvinderne, og hvad der fik de unge og smukke til at vælge gamle mænd: Pengene, men ikke for deres egen skyld, men for børnenes.Kvinden skaffer sig en, der kan forsørge børnene og derved sikre slægtens viderebestående.

 23. Af Kim Kaos

  -

  “…..kvinder ikke tænder særligt meget på glade, smilende mænd. Lidt af en nedslående nyhed for mænd, der er blevet opdraget af kvinder til at sidde i rundkreds og hønsestrikke, mens de taler om følelser og smiler lammefromt. ”

  Så man kan kun være glad og smilende hvis man vil sidde i rundkreds og snakke følelser?!??!?!

  Sikke en om gang idioti at lukke ud.

 24. Af Jens Kjærbøl

  -

  En tredjedel af alle kvinder i fast forhold er ligeglade med at have et sex-liv.

  Mændene er bestemt ikke ligeglade, så det giver en meget skæv magt-balance.
  Enten forlanger disse kvinder betaling i form af udvidet ret til at bestemme, hvor skabet skal stå. En ret som løbende udvides, indtil hun bestemmer alt.
  Eller også tilbyder manden hende betaling ved at give hende mere og mere ret til at bestemme.

  Den skæve magt-balance gælder også par med mere sex-lystne kvinder i kraft af moderens forhånds-ret til børnene.
  Hvis ikke manden forstår at tilpasse sig hendes definition af et parforhold, signalerer hun, at hun hellere vil leve alene med børnene eller sammen med en anden mand.
  Jo mere en mand holder af sine børn, jo mere magt har moderen over faderen.

 25. Af bent jensen

  -

  Når kvinder kommer til magten eller kommer til at dominere medierne, bliver mændene, familierne, børnene og civilisationen tabere. Læs “Why women destroy families, nations and civilizations”. (bemærk at so p hie car sten ni el sen fra R er glødende tilhænger af niqab og burka)

 26. Af E Di rikse n

  -

  AF B. THØGER SEN – 15. JULI 2017 9:13

  Check lige dit eget indlæg.

 27. Af E Did rikse n

  -

  I 2014 chikanerede nogle højreekstremister ASH væk som blogger.
  Hendes debat oplæg skal uden tvivl læses som en tak for sidst til de skræmte, frygtsomme små mænd på den yderste højrefløj.

 28. Af Jørgen Christensen

  -

  Total rigtigt ! Mange for mange mænd her i landet er nogle totale skvat der bør respektere kvinderne og tage del i de daglige gøremål men de skal samtidig vise mere stålsatte meninger og ikke gå bag konen i supermarkedet og sige skal nok – skal nok, jeg får myrekryb når jeg ser det, men tag dirigent stokken og styr en gang i mellem og smid forklædet det kan pigerne li, og brug køkkenbordet til lidt andet fun.

 29. Af bent jensen

  -

  Danske mænd er naive, når det gælder kvinder, kommunisme, feminisme og nihilisme. Derfor har vi nu et samfund på vej ned i en bundløs sump. Skilsmissetallet er gået fra 1-2% til 75%, mændene er til grin og retsløse, børnene er statens ejendom. En enorm invasion er igang. Kriminalitet, familietragedier, smitsomme sygdomme, hospitalsskandaler og hundredvis af andre skandaler hærger landet. Altsammen resultater af mænds naivitet/uvidenhed samt kvinders og kvindagtige mænds politik.

 30. Af J. Ha ns en

  -

  AF NIELS LA RSEN – 15. JULI 2017 8:48
  “Mange af nutidens mænd er rene svagpissere på alle væsentlige områder.”

  Niels La rsen og andre fra den yderste højrefløj må venligst udtale sig på deres egne vejne.

 31. Af B. Thøgersen

  -

  En besynderlig kommentar fra hr. E Di Riksen, eller hr. E. Did Riksen, som han nu foretrækker at kalde sig (for at lægge afstand til sin første kommentar?). Det er bevisligt alt, hvad der kan krybe og gå fra Det Radikale Venstre og ud til den yderste venstrefløj, som forbeholdsløst har støttet kvindernes udmattelseskrig mod os mænd, og det er mænd på den klassiske højrefløj (ikke-nationalchauvinistiske), der med held har forsvaret vores mandsidentitet. Det er åbenbart ikke gået op for hr. EDR, at han langsomt men sikkert er blevet vredet slatten i venstrefløjens østrogenvridemaskine. Stakkels hr EDR!

  Hr. E Di Riksen benytter sig i sin seneste kommentar af et gammelkendt billigt trick, nemlig at antyde, at man selv har begået fejl i ens indlæg; dette naturligvis uden at påvise disse ikke eksisterende fejl.

  For en ordens skyld: Det er ikke god stil, at blande engelsk og dansk i samme sætning, og en sætning i imperativ (bydemåde) afsluttes korrekt med udråbstegn. Derfor: Tjek lige dit eget indlæg!

 32. Af Birger Nielsen

  -

  Der generaliseres en del. Virkeligheden er mere nuanceret. Har været gift med den samme yndlingshustru i 43 år. Der har været både ups and downs. Det er ikke nødvendigvis nemt, når to ret forskellige mennesker skal være sammen, især da vi begge har et vist temperement. Har næsten alle årene stået for indkøb, madlavning og børnehentning primært pga. af vore forkellige arbejdstider, uden på nogen måde at føle mig mindre mandig. Så har fruen lavet alt det andet i huset. Kender mange mænd, som har det på samme måde og nogle, som ikke kan koge et blødkogt æg, og som bliver serviceret i hoved og røv af konen. Rigtigt svært, hvis de bliver alene.
  Tænk på tv-2’s sang om Tidens Kvinder ” giv mig lige et praj, når vinden vender igen”.

 33. Af Marco Macera

  -

  ASH. “Rigtige mænd skriver korrekt dansk.” Hvad er det for en underlig bobbel du lever i? Manden der bliver født ordblind, kan lige så godt give op på forhånd. haha Det er da nok det dummeste jeg længe har hørt. Du ved tydeligvis meget om det at være mand.. eller gør du?
  Har du nogensinde overvejet hvilke mænd du tiltrækker? Er det måske fordi ASH, har dannet sig et billede af “manden” udfra alle sine erfaringer og egentlig ikke har taget stilling til resten af flokken. Det at være mand er at hvile i sig selv, og kunne give sig hvis det viser sig nødvendigt. Alt det andet overfladiske pis har jo intet med det at være mand. Nogle kvinder befinder sig stadig i et meget primitivt stadie, hvor manden er et skvat hvis han ikke gokker hende i hovedet med en kølle og via håret fragter hende hjem til sin hule og en undertrykker hvis han gør. Kunne det tænkes at manden har udviklet sig siden stenalderen? Kønsrollerne har skiftet så meget, at ligningen for det at være mand umuligt stadig kan være den samme. Det at være kvinde er at skabe sig over alle de mænd, de har ændret til det de ikke kan holde ud i længden. Det at være mand, er at du kan få din kvinde til at slappe af, når hun skaber sig over ingenting. Det at være kvinde er at tro de ved hvad det vil sige at være mand, selvom de aldrig nogensinde har været en. Generalisering har aldrig været en god ting, så selvfølgelig snakker jeg ikke alle kvinder. Dog ville jeg mene, ASH godt kunne falde ind under den beskrivelse.

  Peace.

 34. Af Martin Jørgensen

  -

  Hvor tit høre man ikke et udtryk om en person som man ikke tænker nærmere over, i dette tilfælde en xanthippe om en kvinde.( hun er vidst en værre xanthippe)
  Det er først da Lemcke skriver at ” Sokrates var vist også gift med sin Xanthippe at jeg blev nysgerrig på historien og derfor spurgte onkel Google -så nu er jeg blevet klogere på hvad ordet Xanthippe står for.

 35. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, Xanthippe var ingen Aspasia!

 36. Af Niels Juul Hansen

  -

  @ASH

  “men jeg kender desværre mange domesticerede mænd med sjovmandsskjorte og hørbukser, der har deponeret deres maskulinitet i kælderrummet og nu henlever en tilværelse som mandepuddel i en sexløs dobbeltseng.”

  Er den viden blevet din spidskompetence?

  “Mænd læser ofte avis, ser tv eller er på nettet samtidig med, at de passer deres små poder. Kvinderne, derimod, laver ofte mad, gør rent eller vasker tøj, mens de passer børn. Mændene føler i højere grad end kvinderne, at de slapper af, fordi de laver noget, de gerne vil (avis, tv, computer), mens kvinderne føler, at de arbejder hele tiden”.

  “alvorlige, mystiske typer med klart defineret kæbeparti og ikke så meget pis”.

  Du behøver ikke blande os i dine egne præferencer og drømmefyre.

 37. Af Martin Jørgensen

  -

  Xanthippe var ingen Aspasia- Nej. Man kan ikke forestille sig at Aspasia tømme natpotten over hovedet på Perikles .

 38. Af Rune Jensen

  -

  feminisme er cancer.
  Dette er et faktum.
  Hvis i vil vide hvorfor feminisme er blevet årsagen til vores arts udryddelse – søg på christina hoff sommers og Milo Yanopolis på youtube.

 39. Af Rune Jensen

  -

  feminisme er cancer.
  Dette er et faktum.
  Hvis i vil vide hvorfor feminisme er blevet årsagen til vores arts udryddelse – søg på christina hoff sommers og Milo Yanopolis på youtube.

 40. Af Rune Jensen

  -

  Jeg har et par spørgsmål til evt. feminister her – hvis den hvide kristne mand er “patriarkatet” og undertrykkeren – hvad er så den muslimske mand?

  Det er interessant, at Kvindfo – som jeg pga. pædofile venstrefløjspolitikere er tvunget til at støtte over skattebiletten – kunne finde mange ord for den hvide mandeundertrykker omkring kvindernes kampdag, men såsnart talen faldt på den egentlige undertrykker – muhammad og islam, SÅ kunne de holde kæft. Og det med eftertryk.

  HVOR var de danske feminister lige, da det gjaldt undertrykkelse i islam?

  Kunne det tænkes, at danske feminister i virkeligheden er forbandede kujoner med negativ intelligdens? Og det er derfor, de vender sig imod hvide mænd og kristendom id stedet for islam?

  Nævnes skal det idfb, at Womens March i New Your, hvor den afdankede og talentløse Madonna ytrede, at hun ville begå terrorangreb imod det hvide hus – var søsat af en ihærdig forkæmper for shariah, en isis supporter ved navn Linda Sarsour.

  Kvinderne i DK har ganske kort tid til at gøre op med sig selv, hvad de vil – vores demokrati – eller shariah. For feminisme er kontrolleret og styret af islamiske midler og organisationer, som f.eks. Muslim Brotherhood. Vi er ca. ti år bagefter Sverige hvad angår censur og islamisering. Og Sverige kan ikke ælngere reddes.

  Så, hvad vil i? Konvertere og indgå i et harem iført et telt, eller kæmpe IMOD det rigtige patriarki, ISLAM?

 41. Af Daniel Thompson

  -

  En af de ting, der er mest til at få spat af som mand, er egentlig når kvinder som ASH efterlyser “rigtige mænd” osv.

  Luk nu røven. Det dér er 100 x så sexistisk, som det, de fleste mænd kunne finde på at sige.

  Fint nok at du tænder på machotyper, fred være med det, så kan mænd, der ønsker at score dig dyrke den side af sig selv.

  Men hold op med at gøre det til vores eneste eksistensberettigelse. Mænd er forskellige, og det skal vi have lov til at være – præcis som kvinder har det.

 42. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt, hvordan kan det her hovedløse “kære dagbog” ASH blogindlæg have 2000 anbefalet på fjæsbook? Holy shit !

 43. Af E. Didrikse n

  -

  AF B. THØGER SEN – 15. JULI 2017 12:16
  “Hr. E Di Riksen benytter sig i sin seneste kommentar af et gammelkendt billigt trick, nemlig at antyde, at man selv har begået fejl i ens indlæg; dette naturligvis uden at påvise disse ikke eksisterende fejl.”

  B. Thøgersen
  Jeg vil ikke nedværdige mig til at påvise dine fejl.
  Jeg vil ikke ned på dit niveau.
  Jeg skriver, at der er adskillige fejl i dit indlæg.
  Fordi du er en primitiv og barnlig person som bruger den slags til at intimidere andre.

 44. Af E Di driks en

  -

  For øvrigt interesserer jeg mig slet ikke for kvinder.

 45. Af H S

  -

  ASH , som det er nu ser det rigtignok slemt ud for mænd.
  Men mon det ikke bliver en forbigående periode?
  Der er ikke ændret på de biologiske præmisser som hormonerne.
  Der er nok tale om kortvarig undertrykkelse ,indoktrinering og stigmatisering især i medierne.
  Der må komme et oprør imod denne undertrykkelse af “normalmanden”, men rigtig godt at du ser og påpeger dette for tiden store problem.
  Vi må opdrage vores drenge til at blive rigtige mænd , der er hensynsfulde overfor deres omgivelse , men også tilgodeser deres egen natur.

  PS E Did riksers og j.Han sen er selvfølgelig samme underfrankerede venstreekstremistiske gamle fjols.
  Spring ham over og kommenter ikke hans tåbelige indlæg!

 46. Af E Didrikse n

  -

  AF E DI DRIKS EN – 16. JULI 2017 9:13
  “For øvrigt interesserer jeg mig slet ikke for kvinder.”

  Nå, så er der en syg person på fære med indlæg i mit navn.

 47. Af Ejnar Jensen

  -

  Du rammer sømmet lige på hovedet, ASH, når du siger, at kvinder ikke tænder på den glade og smilende mand. Nej, kvinder tænder på mænd med personlighed og karakter, og som har tilstrækkeligt med rygrad, således at de kan sige nej og hertil og ikke længere! En gang imellem kan jeg godt undre mig over, at når de så har fået slået kløerne i en mand med personlighed og karakter, så skal de straks forsøge at dressere ham til at være en såkaldt “blød” mand, og hvis det så lykkes for dem, at få ham dresseret til at være en skvatrumpe, så taber de respekten for ham i en sådan grad, at der reelt er tale om foragt. Det er der da ikke noget underligt i – synes jeg, for jeg ville da heller ikke kunne holde en kvinde ud, hvis hun var en type, der blot sagde ja-og-amen til alt det vrøvl, jeg kan finde på at sige. Nej, man skal da have lidt modstand – især kvalificeret, så på det punkt er mænd og kvinder ikke så forskellige.

 48. Af Kim R Olse n

  -

  Jeg har byttet om på pillerne. Jeg er helt bims. Jeg skulle tage to af de brune og en sort. men har doseret helt forkert og ved en fejl også taget to af de blå.
  Så nu kan jeg ikke finde ud af det mere. Hvem er er Vadsegaard, Lis beth, Lemc he, H S?
  Hvem er jeg? Jeg kan ikke huske det mere, for jeg bruger så mange navne.
  Min sagsbehandler er bekymret, hun har ringet efter en vogn. Nu kommer den, den er rød.
  Men jeg er jo brun. Mig ikke forstå???

 49. Af Napoleon XlV

  -

  The’re Coming to take me away, Ha- Haaa….

 50. Af Theodor cunnilius

  -

  Nogen der har nogen ide om hvor mange penge Ash modtager pr. indlæg for at lefle for den fascistiske borgerlige mands ideere om kvindeundertrykkelse, kvindehad?

  Er det mon l5.ooo kr. pr. indlæg? Naturligvis bliver hvert et indlæg godkendt af chefredaktionen før det kommer på i denne mandschauvinistiske avis, kaldt Tante borgerlig! Ash er en tante borgerlig..En svagtbegavet tøs, der aldrig ville kunne begå sig på det private arbejdsmarkdet mm. af den leflende karrakter for den indre svinehund i den yderste højreradikale hvide mandlige ekstremist..

  Man tænker på Eva Braun her, i sammenligning?

Kommentarer er lukket.