Send indvandrerdrenge på dansk genopdragelse

Af Anne Sophia Hermansen 113

For nylig hærgede 20-25 indvandrerdrenge Odense Friluftsbad. De gjorde, hvad de kunne for at gøre det ulideligt for de øvrige gæster og udsatte blandt andet en 15-årig dreng for vold og tyveri, overfuste et ægtepar og mødte en 12-årig pige med seksuelle tilråb.

Det fik Marcus Knuth til at efterlyse forældreansvar, og Trine Bramsen til at varsle såkaldte sociale sanktioner, dvs. alvorlige svømmebad/hjem-samtaler og at de unge skulle kunne straffes med gadefejning eller fritidsaktiviteter. Det sidste lyder interessant – tvungen balletundervisning skal nok hjælpe på samfundsmoralen.

Man kunne også gå en anden vej og f.eks. blive inspireret af alle de familier, der sender deres børn på genopdragelse. Man kunne indføre dansk genopdragelse, og jeg præsenterer hermed et koncept til fri afbenyttelse.

Når politi og myndigheder har identificeret de 20-25 indvandrerdrenge, vil de blive samlet op af en bus. Bag rattet sidder pensioneret oberst Lars R. Møller, og han kører dem direkte ud til Jim Lyngvilds vikingeborg. Her vil de blive indkvarteret på en sovesal og vækket næste morgen kl. 6.30, hvorefter der er løb, armbøjninger og morgenmad.

Kl. 7 er der morgensang. Søstrene Katrine Winkel Holm og Marie Krarup synger for. Der vil blive sunget ”Op, al den ting, som Gud har gjort” af Brorson, og bagefter skal Guds storhed diskuteres. Den kristne guds vel at mærke.

Dernæst foredrag: “Ved du egentlig, hvad det er for et land, du lever i?” ved Bertel Haarder. Om de værdier, der har skabt Danmark. Om ligestilling, frisind, velfærdssamfund og den kristne kulturarv. Foredraget afrundes med årets indfødsretsprøve, og dem, der ikke består, skal samle skrald i Kongens Have og rydde op efter romaer.

Kl. 10 er det blevet tid for ”Kongerækken med Søren Pind, kommandør af Dannebrog”. Danmarks mest royale politiker vil sammen med indvandrerdrengene terpe kongerækken fra Gorm den Gamle til Margrethe den 2. og tilbage igen.  Dem, der ikke evner lidt simpel udenadslære, ryger en tur i skriftestolen med Søren Krarup. Her vil optrinnet i Odense Friluftsbad også blive gennemgået.

Kl. 11.45: Ekstremsport med B.S. Christiansen. Gå forbi en pige eller kvinde uden at komme med seksualiserede tilråb.

Kl. 12 er der workshop: Muhammedtegningerne og blasfemiparagraffen ved Jacob Mchangama og Frederik Stjernfelt. Hvad er ytringsfrihed, og hvorfor har guder godt af satire? Pensum: ”MEN – ytringsfrihedens historie i Danmark” på 1081 sider. Forventes læst til dagen efter.

Kl. 13.30: “Nu er du en af os” – kom i køkkenet med Martin Krasnik og lær at elske frikadellen. Krasnik fortæller om sin opvækst i en jødisk ghetto, hvordan han brød ud, spiste en frikadelle og ”blev en af jer”.

Kl. 15: Dansk kultur ved powerparret Rune og Eva Selsing. Hør musik af Medina og se kunst af Kathrine Ærtebjerg – og forstå, hvorfor man ikke kan basere et samfund på degenerede tanker. Indvandrerdrenge, der ikke møder op i skoleuniform, vil blive sat til at sy pailletter i Jim Lyngvilds næste Copenhagen Pride-kostume.

Kl. 17: Debat med Pia Kjærsgaard, Pernille Vermund, Naser Khader og Inger Støjberg om danskhed, juletræer, kønsopdelt svømmeundervisning, tørklæder og bederum på universiteter. Guest star: Ahmed Akkari.

Kl. 01.00: Natmad med Lars Hedegaard – og for dem, der bare ikke kan få nok: Natcykling med MAMIL-kongen Mikael Jalving.

Kl. 6.30 begynder dagen igen.

113 kommentarer RSS

 1. Af Igor Levinsky

  -

  “Så skal årsagen til muslimernes had til Danmark, så findes i Anker Jørgensens ?”

  Naturligvis ikke. Skal findes i årsagen religion..Kristne og jøder er heller ikke Danske og repræsentere heller ikke Danske dyder, og hader muslimer mv. ligesåmeget som disse.
  Anker jørgensen var en helt, og den største statsminister vi har haft siden Stauning..

  Man skal erindre at i blå altid er dem der indføre flest indvandrer til landet, og at siden VKO kom til, fordoblet de på lo år indvandrerantallet til Danmark end lo året før under Nyrup?

  Husk også at den nuværende regering har alle tiders indvandrerekord nu , med 2oo.ooo ankomne på 2 år ifølge Danmarks statistik. Ca. 70 flygtninge-med familiesammenførelser-ender det nok med at blive, og som bliver alle statsborgere over tid..En stor fejltagelse..Derfor Danskerne nu vil have en S-DF regering bla.

  Mht. genopdragelseslejre af muslimske unge der ikke passer ind i Dansk kultur..De skal går der sammen med jøderneog de kristne.Såvel som mange borgerlige der ikke støtter op om LGTB rettigheder mv. De er en lille minoritet og højst lo% af befolkningen de etniske danske der deler holdninger med muslimer, fra den Danske højrefløj.

 2. Af Igor Levinsky

  -

  PS..Husk at få smidt alle de borgerlige liberalister der ikke betaler sin skatter, og snyder og bedrager med på genopdragelsesanstalten..De har virkelig brug for lidt hårdt fysisk arbejde, afstraffelse og indoktrinering mht. Danske dyder..Tak.

 3. Af Niels Ohlsen

  -

  Nej.

  Send hele forsamlingen ud af landet ASAP.

  De er en flok destruktive åndelige undermålere, og dem skal vi bare ikke have her.

  Ud med dem.

 4. Af Flemming Lau

  -

  Det er godt nok længe siden, at jeg er stødt på navnet Igor. Faktisk 42 år da jeg var inde og se “Silent Movie” med Marty Feldmann. Det var iøvrigt det eneste der blev sagt i 90 minutter. ” Halloo! My name is Igor, …………Igor Smith!” Jeg er iøvrigt enig i at Anker var en god mand, måske for god!

 5. Af anne nielsen Bro

  -

  Jeg er TRÆT af denne ulækre retorik om borgere i Danmark. Undrede mig engang over hvordan det tyske folk dog kunne blive manipuleret til at hade jøderne så meget. Det undrer jeg mig IKKE over mere. Had og propaganda imod muslimerens er jo hverdag i dagens Danmark. I har INTET lært af historien.

  “Propaganda tries to force a doctrine on the whole people… Propaganda works on the general public from the standpoint of an idea and makes them ripe for the victory of this idea.” Adolf Hitler wrote these words in his book Mein Kampf (1926), in which he first advocated the use of propaganda to spread the ideals of National Socialism—among them racism, antisemitism, and anti-Bolshevism.

  Following the Nazi seizure of power in 1933, Hitler established a Reich Ministry of Public Enlightenment and Propaganda headed by Joseph Goebbels. The Ministry’s aim was to ensure that the Nazi message was successfully communicated through art, music, theater, films, books, radio, educational materials, and the press.

 6. Af Igor Fjodorovitj Stravinskij

  -

  Monsieur Lau

  Det siger kun noget, om deres dannelsesniveau!

 7. Af Tøger Hansen

  -

  I er helt væk allesammen!… Jeres børn og børnebørn, kommer til at væmmes over hvor naive og handlingslammet, den vestlige verden ér på alle punkter!!! Og DE kommer til at betale prisen!

 8. Af Flemming Lau

  -

  Om 50 år vil en dansk minoritet undre sig over at at hadet mod jøder og kristne blev så massivt i Danmark, at landsmænd og indvandrere i fælles flok, begik så meget korporlig vold mod jøder, at de alle forlod Danmark til fordel for Israel! Et “Judenreint Dænemark” som andre arabiske lande, hvor vanærene!

  Man glemmer at jøderne skal være her, og andre kan være her hvis de kan te’ sig ordentligt!

 9. Af Flemming Lau

  -

  Igor! Netop! Jeg har intet!

 10. Af J Nielsen

  -

  “Det er godt nok længe siden, at jeg er stødt på navnet Igor. Faktisk 42 år da jeg var inde og se “Silent Movie” med Marty Feldmann. Det var iøvrigt det eneste der blev sagt i 90 minutter”

  Det er desværre forkert. Feldman er Igor i Young Frankenstein, og i Silentium Movie bliver der sagt ét ord, men det er ikke “Igor”

 11. Af otto barreth

  -

  Herligt skrevet A.S.Hermansen, men det burde ikke betragtes som satire, men som et velment,seriost,glimrende forslag.
  Noget maa der ske for at komme idiotien til livs.
  Jeg vil dog ikke anbefale Saudi-Arabiens straffe metoder…men fristes.

 12. Af Flemming Lau

  -

  J. Nielsen. Det er også rigtigt! Jeg glemmer aldrig den scene, hvor han humpende kaster sig op på skulderen af den besøgende og udtaler den omtalte sætning! Og så hans glade ansigt, rent grineflip!
  Så iøvrigt The Lincoln Loyer i fredags! Den var ligeså god som den første advokat film. Man siger at virkeligheden nogle gange overgår fiktionen! Jeg forstår ikke at nogen har lyst til at være advokat i USA! Man kunne jo komme alvorligt til skade!

 13. Af Jørgen Hammel

  -

  @OLE JSBDBD

  Ligesom vi ikke skal ære terrorister med at falde på knæ for dem og kalde deres krig for religiøs, skal vi heller ikke vifte med flaget og kalde Kaj Vilhelmsen for nazist. Begge dele er med til at give ekstremisterne der modarbejder vores demokrati blod på tanden i deres higen efter at rulle vores samfund tilbage.
  Lad os bare nøjes med at kalde Kaj Vilhelmsen den sidste dansker der lod sig klippe efter en kasserolle.

 14. Af Peter K. lacour

  -

  Fortsæt med CENSUR – godt arbejde BERLINSKE
  Tak

 15. Af Peter K. lacour

  -

  Så det er ikke muligt for national konservative at ytre sig på BERLINSKE

 16. Af Arvid Holm

  -

  Med serviceloven i hånden kan man tvangsfjerne børn administrativt, når sagsbehandlere vurderer, at det tjener barnets tarv.
  Det må være indlysende, at indvandrerdrenge ikke må vokse op som samfundsfjender på grund af manglende positiv påvirkning.
  Så samfundet burde etablere tilstrækkelige faciliteter til tvangsfjernelse af børnene.
  Nogle af familierne vil så rejse til andre lande, hvor samfundsfjendtlige klaner accepteres.
  Men hos andre vil den sociale arv blive brudt, når børnene fjernes fra familiens ødelæggende indflydelse og opdrages til en normal tilværelse i den vestlige civilisation.
  Samfundets interesse falder helt sammen med de svagestes interesser – når vi hjælper os selv, hjælper vi også børnene.

 17. Af Peter K. lacour

  -

  Forbudte ORD Danmark 2017 , hvad er de forbudte ord. ? KBH.

 18. Af Jørgen Nielsen

  -

  Øh, sikke da nogle kommentarer herinde. Suk. Had der stritter i alle retninger.

 19. Af Erik Skifter

  -

  Kære Anne Sophie Hermansen. En godt indlæg som jeg smiler en del over. Ironien er god at bruge – især når det er så alvorlig en samfundsmæssig udfordring, som vi står over for.
  Den adfærd som mange af disse muslimske drenge og unge mænd udviser, er en tendens som vil vokse jo flere de bliver. Det er og bliver uundgåeligt. Disse drenge og unge mænd, med deres generende og voldsomme adfærd, vil komme til at fylde mere og mere og vil i sidste ende blive så belastende, at de etniske danske borgere vil rejse sig og yde dem modstand – også uden myndighedernes deltagelse.
  Anne Sophie Hermansen du beskriver her en udvikling, som er dybt alvorlig. Det er ikke bare drengestreger eller andet lignende. Nej det er en dyb foragt for det samfund vi har, de værdier og normer vi lever efter i det danske samfund. De bakkes op af deres forældre. De har deres forældres accept, til at bekæmpe den vestlige og danske levevis. Hjemme ved køkkenbordet sidder disse drenges familie og nedgører den vestlige levevis. De ophøjer disse drenge til at være mere end deres søstre og mere end deres mor. Disse drenge og unge mænd hyldes for deres foragtelige adfærd over for de danske. De bruges også til social kontrol, både over for deres søstre og deres naboer. I de sociale boligområder hvor de bor, udøver disse drenge og unge mænd en voldsom social kontrol. Det er det de bruges til, hvor de giver informationer om alt og alle. De udøver også selv den psykiske kontrol. Alt dette accepteres af deres forældre og kredsen omkring deres familie og klan.
  Der er et mål med denne sociale kontrol og der er en accept af, at disse drenge og unge mænd generer danske piger med seksuelle tilråb. Hos de fleste i muslimske kredse er holdningen den, at de danske piger jo selv er uden om det. De klæder sig jo sådan, at de selv er uden om det. Det er en udbredt holdning, som deles af de fleste muslimske borgere.

  Man ændrer ikke disse drenge og unge mænds adfærd med opdragelse af dem. Nej man ændrer det ved at ændre holdningerne hos deres forældre. Det er hos forældrene der skal sættes ind. Det er hjemme ved køkkenbordet der skal ske ændringer i holdningerne til hvordan man opfører sig.
  Muslimske borgere har den katastrofale holdning, at de er et bedre folk end som de ikke rettroende. Generelt ser de ikke andre som ligestillede. De er et bedre folk, fordi de sidder inde med den rette tro og livsholdning.
  Det er her man skal sætte ind – og det er ikke bare sådan lige at gøre.

  Fejlen er, at de muslimske borgere er blevet alt for mange. De får lov til at leve i deres klaner i deres boligområder, fjernt fra det samfund alle vi andre lever i.
  Som samfund lever vi i dag adskilt fra hinanden . Det bliver vi desværre ved med, fordi den danske befolkning stadig stemmer på de gamle politiske partier som har skabt denne samfundsmæssige nedbrydelse. Det er desværre ikke gået op for den danske befolkning endnu, at vi er i færd med at nedbryde sammenhængskraften i vores samfund. Tilliden i befolkningen imellem er snart helt væk og tilliden til fællesskabet er også snart helt væk. Det er endnu ikke gået op for flertallet i vælgerbefolkningen.

  De muslimske borgere er hverken bedre eller dårligere end den etniske danske befolkning. Men vi har en levevis og nogle livsholdninger som er så forskellige, at vi aldrig kommer til at kunne leve sammen i fred og fordragelighed. Den muslimske befolkning må have det utroligt dårligt ved at skulle leve sammen med et folk som vores, der lever i daglig synd med splittede familier, med løse kvinder og et stort flertal som lever i vantro.
  Jeg begriber ikke, at man vil leve i et samfund som er så modsat af hvad man ellers står for.

  Endelig begriber jeg heller ikke den danske vælgerbefolkning, at man stadig kan stemme på de gamle partier. Jeg begriber det ikke, fordi det er dem som har ansvaret for den samfundsmæssige krise og det er dem som angiveligt skal gøre noget ved problemet.

 20. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Jørgen Hammel, det ville nok hæve debatniveauet, hvis du havde saglige argumenter. Hvordan jeg ser ud har vist ikke meget med sagen at gøre, vel? Men det er jo det sædvanlige, når man ikke kan klare sig i debatten, så må man jo forsøge at latterliggøre modstanderen. Små børn gør det samme, og visse personer vokser aldrig fra det.

  Og om du kalder nogen nazist eller ej, det ændrer vel heller ikke meget. Det er karakteristisk for mange uvidende danskere, at de slynger om sig med ord, som de ikke selv forstår. Kun relativt få nulevende danskere ved, hvad nazisme er, men enhver bondekarl bruger ordet som et skældsord. Vi trænger virkelig til en ny Grundtvig, der kan oplyse folket.

  Dine ord om “vores demokrati” viser vel bare, at du er et offer for de ledende kræfters propaganda. Hvornår har du stemt for demokratiet? Hvornår er du blevet spurgt? Har du taget stilling til parlamentarismen? Nej, vel, du hører til de mennesker, der følger med som det tynde øl, og det system du fødes ind i, det accepterer du automatisk.

  Danmark eksisterede før demokratiet, og Danmark vil eksistere efter demokratiet. Landet og folket er det evige, mens det politiske system er midlertidigt, simpelthen fordi det er menneskeskabt. Der findes andre former for demokrati end det nuværende, og der findes andre politiske systemer end demokratiet.

 21. Af lars jensen

  -

  Dyb foragt for vores samfund, for vores værdier og normer, for familien hjemmet, slægten og den enkelte danskers liv, helbred og rettigheder….. jamen er det ikke FØRST OG FREMMEST VORES MINISTRE OG POLITIKERE OG HELE SYSTEMET DER BESIDDER DENNE DYBE FORAGT?!! Flertallet betragter da danskerne som stemme kvæg og malke kvæg.

 22. Af jan ulrik friis

  -

  “For nylig hærgede 20-25 indvandrerdrenge Odense Friluftsbad. De gjorde, hvad de kunne for at gøre det ulideligt for de øvrige gæster ……..”.

  Det er hvad man kalder et blodbad!

 23. Af lars jensen

  -

  Flertallet af partier og politikere synes også at nære en dyb foragt for landet og nationen Danmark. De er jo i gang med at afskaffe nationens demokrati, frihed og selvstændighed. Af selvbestemmelse er ikke meget tilbage, for vi fjernstyres jo af mer kel og EU, fordi Chr borg ligger på maven for globaliseringen og alt der kommer udefra.

 24. Af igor levinsky

  -

  “. Hjemme ved køkkenbordet sidder disse drenges familie og nedgører den vestlige levevis. De ophøjer disse drenge til at være mere end deres søstre og mere end deres mor.

  Skifter…Du har her lige beskrevet borgerlige , stærkt kristne familier, og jødiske…Såvel som også muslimske ja, Men giver ingen mening ikke at få hele billedet med. Såvel som mht. levevis i vesten, tit helt normale borgerlige også..

  “Fejlen er, at de muslimske borgere er blevet alt for mange. De får lov til at leve i deres klaner i deres boligområder, fjernt fra det samfund alle vi andre lever i.” ‘

  Præcist. Men det største problem er hvorledes eliten har isoleret sig i rige kommuner hvor disse ikke bor. De bor i fattige røde kommuner i videre nummer. Kommuner som frederiksberg fx. eksportere også flygtninge og huser dem i billigere kommuner. Næh, indvandrer, ikke bare flygtninge, skal tvangsudflyttes til gentofte, vedbæk mv i stort nummer, og de rigestes huse tvangsindlægges under staten til husning af uintergrerbare indvandrer. Kun naturligt da det er liberalisterne der har ønsket dem, og indført dem som velfærds og løndumpere.

  “Af Peter K. lacour – 19. juni 2017 5:38
  Så det er ikke muligt for national konservative at ytre sig på BERLINSKE”

  Kender ikke stedet..Men forsøg i Berlingske…Der får du ca. 50% på ihvertfald.

 25. Af lars jensen

  -

  På bloggen “Folkets fornemmelse af folkemødet” fortæller bent andersen og bo nielsen om hvordan døden er blevet en stadig større medspiller i sundhedsvæsnet, i de senere år. De enorme besparelser og forringelser og tusinder af unødvendige lidelser og dødsfald i både psykiske og fysiske hospitaler viser at de senere regeringer ikke regnede og ikke regner en danskers liv for ret meget.

 26. Af jan ulrik friis

  -

  Anne Sophia er en mester i uhygge, en bykernen eller som her en svømmehal fyldt af salafister, voldtægtsmænd, knivstikkere, langskæggede frustrerede flygtningebørn der springer rundt skaber anarki og kaos, hærger og husserer, om dette var en DR dokumentarfilm hvem ville turde at se, eller rettere vi har allerede set nok islamistisk terror, at nu rækker det, nok er nok, tid et konsekvent STOP, ikke mere forståelse og snak!

 27. Af igor levinsky

  -

  “Anne Sophia er en mester i uhygge”

  Helt enig..Nogle er gode til at sprede uhygge..
  Støvring er en anden ypperlig mesteruhyggeblogger i Berlingske!
  🙂

 28. Af jan ulrik friis

  -

  Ig or L evinsky,
  A nne S ophia beskriver det at vi allerede er gået alt alt for langt i ‘berigelsen’.

  Det er M erkels willkommenkultur der nu truer med at ødelægge Danmark!

 29. Af Holger Overgaard Andersen

  -

  Ud over at det er trættende og kujonagtigt at læse indlæg under aliasser er det betænkeligt at man ikke kan stave længere selv som som anonym . Glimrende og detaljeret af Anne Sophie H . Den korte version send dem med om bord med ” Skipper Clement” med BS Christiansen og Carl Mar. Når man har rundet Gibraltar og på vej stik øst skal alle der ikke har bekendt sig til danske rodfæstede værdier hældes af i de mest østlige havne. Her kan de genopfriske deres religiøse værdier som havnearbejdere.

 30. Af Igor levinsky

  -

  ” ikke kan stave længere selv som som anonym . ”

  Det er nok at sige ” som anonym” på Dansk!, ,,”som som anonym”, er vist højreradikalskt fra udkantsområder i mørkeste højreradikale områder?

  YUF..Enig i at der er kommet for mange. Spørgsmålet er hvorledes man får lukket ned, man uden det farlige højreradikale had..

 31. Af jan ulrik friis

  -

  / l g o r,
  Vores egne folkevalgte har forrådt os, hvem orker flere langskæggede flygtningebørn, flere tårevædede beretninger om “islams fortræffeligheder”, som zombier tænder lys og står sammen hver eneste gang vi udsættes for islamistiske terrorangreb, igen igen og igen idag rammers Paris af endnu et terrorangreb, hvem kan længere holde tal på døde, på de mange terrorangreb!

  Islamisterne vil at EU bliver et kalifat under sharialov, uden vantro, intet hemmeligt i det, danskerne går endnu uforstående rundt som zombier i en splatterfilm!

  Hvilket chok det bliver for det danske folk, at komme ud af koma, vågne op til elendigheden!

 32. Af Flemming Lau

  -

  Igor Levinsky.

  “Spørgsmålet er hvorledes man får lukket ned, man uden det farlige højreradikale had.”.

  Og må man tilføje, uden det farlige venstreradikale dansker had! God fornøjelse!

 33. Af Igor levinsky

  -

  “Hvilket chok det bliver for det danske folk, at komme ud af koma, vågne op til elendigheden!”

  Intet chok..Folket levet igennem det allerede under århundreders af kristendommens endevælde magt her til land. Bål med kvinder mv. Vi er eksperter her, selvom lidt tid siden for de fleste..

  Man i dag er 90% af befolkningen ateister..Ihvertfald af etniske Danske. Vi vil simpelthen ikke acceptere religiøst lederskap og vrøvl igen..Kommer aldrig til at ske. Danskerne bliver aldrig troende igen..Kommer kun til at gå en vej—mere ateisme.

  “Og må man tilføje, uden det farlige venstreradikale dansker had! God fornøjelse!”

  Har aldrig hørt om det?..Hvorledes udmønstre dette sig for dig i din dagligdag?

  Bliver du overfaldet af Danske socialister på vej til supermarkedet? Stjæler de sukkermaden fra pensionisten, gnavende på den på vej hjem? Har du politianmeldt dem? Du burde..Men fortæl, fortæl..

 34. Af Igor levinsky

  -

  “Hvilket chok det bliver for det danske folk, at komme ud af koma, vågne op til elendigheden!”

  Intet chok..Folket levet igennem det allerede under århundreders af kristendommens endevælde magt her til land. Bål med kvinder mv. Vi er eksperter her, selvom lidt tid siden for de fleste..

  Man i dag er 90% af befolkningen ateister..Ihvertfald af etniske Danske. Vi vil simpelthen ikke acceptere religiøs t lederskap og vrø vl igen..Kommer aldrig til at ske. Danskerne bliver aldrig troende igen..Kommer kun til at gå en vej—mere ateisme.

  “Og må man tilføje, uden det farlige venstreradikale dansker h ad! God fornøjelse!”

  Har aldrig hørt om det?..Hvorledes udmønstre dette sig for dig i din dagligdag?

  Bliver du overfaldet af Danske socialister på vej til supermarkedet? Stjæler de sukkermaden fra pensionisten, gnavende på den på vej hjem? Har du politianmeldt dem? Du burde..Men fortæl, fortæl..

 35. Af Flemming Lau

  -

  Igor Levinsky.
  Det er da ligetil! Venstreorienterede er internationalister, for hvem fædrelandet er en reaktionær forhindring for verdensregeringen! Dvs det sovjettiske fædreland og andre østlandes fædrelande var selvfølgelig ok midlertidigt, da farven havde den rette lyd!
  Men hvis man er i tvivl om fx AFA’s hatespeech og hatecrime kan man bare aflægge de ugentlige demonstrationer med “For Frihed” et besøg.

  Men vi er da enige om at flere og flere ønsker at leve livet i egen kraft, for en kort stund!

 36. Af jan ulrik friis

  -

  / l g o r,
  “…….Kommer aldrig til at ske. Danskerne bliver aldrig troende igen..Kommer kun til at gå en vej—mere ateisme…..”

  Ikke bare islamisterne, men”kristendommen” kommer nu også ned med nakken, bare indenfor “kristendommen” findes der op imod 100.000 trosretninger, kun en af disse har den rigtige den sande Gud, forståeligt lgor du undervejs blev ateist, dit odds at du var havne i en disse mange falske religioner være katastofalt!

  Problemet er ikke så stort, Gud kender dig, Gud har skabt dig, ved hvad du indeholder, hvor du kommer fra, hvor du går hen, om du kommer nær til Gud kommer Gud nær til dig, sådan er det egentligt også med Danmark, det danske folk, om vi forlader Gud forlader Gud også os, hvad er fatalt nu fjenden står i landet, uden tro er vi intet, om ikke den sande kristne Gud endnu er med os!
  Malakias 3:10
  “….sæt mig på prøve dermed, siger Hærskarers Herre, om jeg da ikke åbner eder himmelens sluser og udøser velsignelse over eder i overmål……”

 37. Af Thor Arentoft

  -

  “SÆT INDVANDREDRENGE PÅ DANSK GENOPDRAGELSE”
  Det er faktisk hvad artiklen siger at de skal, men det er jo fysisk umuligt; i og med at de aldrig har fået, hverken en Dansk elle nogen anden “grundopdragelse”.
  De har fået en INDVANDRA/FLYGTNINGE opdragelse, hvor de med moder-mælken har blevet bevidstgjort om, at de er produktet af EN kultur via deres forældre, og så den kultur de møder i det samfund, deres forældre har bragt dem i på godt og ondt ; alt efter den attitude de mødes med.
  Dansk genopdragelse af indvandre-børn; hvad er det egentlig? Er det EN FORSÆTNING AF EN ÅBEN OG POSSITIV FAVN? ELLER EN REJS HJEM; HVOR DU KOMMER FRA OPLEVELSE.
  Det må du da forklare A M Hermansen.

 38. Af Christian Becker

  -

  Hahaha, smukt skrevet.

  Konceptet kan dog – let omskrevet – blot kaldes værnepligt.

  Genindfør værnepligt for ALLE. 10-11 mdr., så det passer med et uddannelsesår, og så fuld gas med opdragelsen. Intet ryster en gruppe unge mennesker sammen, som når man i samme uniform med det danske flag på skuldren, på 3. døgn i træk er kold, våd, træt og sulten. Dét ville gavne integrationen, dét ville styrke sammenholdet på tværs af klasser og sociale skel.

  Lars Møller for Statsminister!

 39. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @ Christian Becker

  “Genindfør værnepligt for ALLE.”

  Er det nu virkeligt en god idé, at give radikale, danske islamister skydetræning – du ved, dem, der kunne finde på, at tage til Syrien for, at støtte I.S., eller som har nære venner, der gør det?

  Det vil de få, hvis ALLE skal være værnepligtige.

  Der er en del af dem i Danmark; der mødte omkring 800 op, for at deltage i bisættelsen af den islamistiske terrorist, Omar, der begik terrorattentaterne mod Syngogen i Krystalgade og mod Kulturhuset, Tønden.

  Hvis vi tvinger radikale, danske islamister til, at blive værnepligtige, så er der overhængende risiko for, at de andre værnepligtige kommer til, at opleve en nyt tilfælde af “work related violence”, som Obama kaldte terrorattenatet på Fort Hood, hvor en muslimsk, amerikansk soldat massakrerede sine kolleger.

 40. Af Igore levenskye

  -

  ” uden tro er vi intet, om ikke den sande kristne Gud endnu er med os!”

  Tro flytter bjerge lige direkte i hovedet på andre troende…Ju f

  Derfor giver det ingen mening når AS H vil gøre jød enkrasn ik til kursusleder på er sådan genopdragelsesinstitution..Han erjø de og har skæret i sine børns kønsdele. Hvordan skulle en sådan mand kunne lære muslisms ke beskåret om Dansk kultur mv. ? Og især når man erindre hans stammeha d mod dem og vice versus? Umuligt..Forslaget giver ingen mening..Kun ateister skal stå for undervisningen der, og de nævnte af ash er alle troende, pånær støjbje rg mener jeg at erindre, men er ikke sikker mht. hende heller..

  At kun have lærer fra de 10% minoriteter af troende DAnskere-jø der der, ville være katastrofelt for integrationspolitiken..Kun ateister kan gør dette arbejde sagligt og godt.

 41. Af jan ulrik friis

  -

  / l g o r,
  “….. flytter bjerge lige direkte i hovedet på andre troende……” ?

  Ved nærmere eftertanke måske bedst om Hr lgor forbliver ateist, at du ikke kommer ud i noget snavs!

 42. Af Igore Levinskye

  -

  Muligt at religiøse er snavset JU f…Kender ingen personligt..Det er nyt for mig men kan da godt passe..

  Religøse er jo mere du mmere end ikke religiøse? Videnskabeligt bevist i utallige undersøgelser..Og for at bruge bruseren, vaskemaskinen mv. kræves jo alligevel lidt minimalt at rykke med..Så ja, kan godt købe dit argument her.

  “Religious people are less intelligent than atheists, according to analysis of scores of scientific studies stretching back over decades”

  h ttp://www.independent.co.uk/news/science/religious-people-are-less-intelligent-than-atheists-according-to-analysis-of-scores-of-scientific-8758046.htmlminimalt?

 43. Af jan ulrik friis

  -

  /lgore:
  “…..Religøse er jo mere du mmere end ikke religiøse?….”

  En af årsagerne er indavl, de mange fætter/kusineægteskaber, traditionen blandt muslimer, intelligens knyttes til gener, som har effekt på et menneskes IQ.

  Islam er en hedensk lære, løgn og jævelskab, som den gamle Ba’al dyrkelse vil muslimerne også helt forsvinde, islam har overhovedet intet med sandhed at gøre, tværtimod!

 44. Af Finn Bjerrehave

  -

  Send forældrene og deres børn hjem til hjemlandet, med dette vil aldrig ske, nemlig efter 15 år med Jødernes afvisning, skal Jødernes fjender have EU som fremtid.Bare du ikke bor i Næstved og maler huset blåt, så kommer du i fængsel, Danmark er nemlig et retssamfund, undtagen Rigspolitichefen.
  Skik følge eller , bare fortsæt. Finn Vig

 45. Af Igor Levinsky

  -

  “En af årsagerne er indavl, de mange fætter/kusineægteskaber, traditionen blandt muslimer,ntelligens knyttes til gener, som har effekt på et menneskes ”

  Useriøst kun at nævnemuslimer her, skete også blandt kristne, kongelige, adelige og det bedre borgerlige borgerskab i generation af generationer i DK..Tror skikken er faldet lidt tilbage nu? Men LA som repræsentere disse grupper, ønsker at lovligegøreincest fx? Manglende mellemrum ´mv., kun forsøg på at undgå filteret

 46. Af jan ulrik friis

  -

  /lgore:
  “……….Useriøst kun at nævne muslimer her…………”

  Naturligt nok at det bedre danske borgerskab har en tendens til at klumpe sig sammen, lukker sig inde bag store hegn, og sørger for at der ikke er andre end vores egen slags, det skal der ikke ændres på!

  V har allerede klassificeret danskerne som 3 og 4 rangs borgere i eget land, det er i det “lys” vi skal se den islamistisk indvandring, hvor efterkommere i 2 – 3 generation kan ikke opviser en steget IQ, men er til en belastning vores uddannelsessystem hvor de svage elever sinker undervisningen, indvandrerbørn i anden generation efterkommerne, er langt bagefter deres etnisk danske skolekammerater.

  Nu viser nye tal, at tredje generation børn af efterkommere, klarer sig nøjagtigt lige så dårligt, selv om både de og deres forældre er født og opvokset her i landet.

  De er heller ikke ved deres fulde 5 de skabsradikale partier der fremturer med denne islamistiske indvandring, på bekostning af det danske folks ve og vel, at mene vi flytter en milliard afrikanere og en milliard arabere op til os, så vi kan servicere dem, selvom hele projektet er vejen til kaos, vanvid, fattigdom, barbari, krig, genetiske sygdomme, død og undergang.

  Vi må vel fortælle islamisterne at deres udplyndring af landet at festen slutter her!

 47. Af Igor Levinskye

  -

  “V har allerede klassificeret danskerne som 3 og 4 rangs borgere i eget land”

  Naturligvis er jo første rangs borgeren, Socialisten, som ikke kan slås. Derefter kommer de tre grimm e, Venstre, K og LA..

  “Nu viser nye tal, at tredje generation børn af efterkommere, klarer sig nøjagtigt lige så dårligt, selv om både de og deres forældre er født og opvokset her i landet.”

  Samme statistik ses mht. højrefløjenpå den mereekstreme side..Dog faktisk dårligere der endda.

  Udplyndning af landet gøres fortrinsvis afliberalister….Indvandrer er dem blot Nyttige spisere, da de løn og velfærdserodere resten..Også derfor der altid kommer flest når borgerlige har magten…En del kan regne, men færre kan udregne..

 48. Af jan ulrik friis

  -

  lgore/
  “…….…en del kan regne, men færre kan udregne…….”

  Husk at vi levede i absolut fred i Danmark inden islamisterne kom!

  Nu ødelægges Danmark systematiskt i en etnisk udrensning af det danske folk, vores kultur, forsvinder!

  Men Danmark har et valg:

  hjemsend istedet alle langskæggede islamistiske “flygtningebørn”, alle potentielle trusler = hjemsend alle islamisterne!

  Luk pengekassen i, luk grænserne forsvarligt i for alt islamistisk asylturisme!

  (Merkels/EU multi-kulti planer at fjerne nationalstaten Danmark, Frontex pumper 24/7 nye islamister op i stormløbet på Europa, til borgerkrigen, en regulær nedslagtning, planeret af US-våbenindustrien)

  Islamisterne står først mht. boliger, jobs, uddannelse, penge, velfærd, førtidspensioner, hospitalspladser og særlige tilskud. Invasionen fortsætter, og danskerne ydmyges dagligt på det groveste i vores eget land!

  Altså lgore ikke mere socialistiskt snik-snak, ikke mere tid at spilde!

 49. Af Yvonne larsen

  -

  JU f

  tvivler at din etniskeudrensning interesse er løsningen..Blot en generel og anstændig indvandrerpolitik..Vi kan hjælpe nok fem for prisen for en der end her?

  Luk også kassen for jødisk-kristen-vestlig indvandring Koster lige så meget, hvis ikke langt,langt mere som jeg faktisk tror…

  Men enig , vi skal have færre af dem alle, og hvorledes?

  Vi lever i den borgerlige industrile-militære-industrielle-kompleks-tid…Kunhad fungere mod ens nabo, og kun for deelitæres absoluttte intjeneste..

  Derfor både de frasorteret højreradikale-muslimer samle sig i en samlet blok, og kæmpe mod disseelitære.. Et naturligt broderfolk ikke? 🙂

 50. Af Yvonne Larsen

  -

  Yuf

  “slamisterne står først mht. boliger, jobs, uddannelse, penge, velfærd, førtidspensioner, hospitalspladser og særlige tilskud. Invasionen fortsætter, og danskerne ydmyges dagligt på det groveste i vores eget land!”

  Nok forholdsvis korrekt..ER ikke plads til flere indvandrer i fremtidens Danmark..Kun færre job for alle…Men vi skal snakke vestlig-afrikansk-asiatisk her også før det er seriøst..

Kommentarer er lukket.