Send indvandrerdrenge på dansk genopdragelse

Af Anne Sophia Hermansen 113

For nylig hærgede 20-25 indvandrerdrenge Odense Friluftsbad. De gjorde, hvad de kunne for at gøre det ulideligt for de øvrige gæster og udsatte blandt andet en 15-årig dreng for vold og tyveri, overfuste et ægtepar og mødte en 12-årig pige med seksuelle tilråb.

Det fik Marcus Knuth til at efterlyse forældreansvar, og Trine Bramsen til at varsle såkaldte sociale sanktioner, dvs. alvorlige svømmebad/hjem-samtaler og at de unge skulle kunne straffes med gadefejning eller fritidsaktiviteter. Det sidste lyder interessant – tvungen balletundervisning skal nok hjælpe på samfundsmoralen.

Man kunne også gå en anden vej og f.eks. blive inspireret af alle de familier, der sender deres børn på genopdragelse. Man kunne indføre dansk genopdragelse, og jeg præsenterer hermed et koncept til fri afbenyttelse.

Når politi og myndigheder har identificeret de 20-25 indvandrerdrenge, vil de blive samlet op af en bus. Bag rattet sidder pensioneret oberst Lars R. Møller, og han kører dem direkte ud til Jim Lyngvilds vikingeborg. Her vil de blive indkvarteret på en sovesal og vækket næste morgen kl. 6.30, hvorefter der er løb, armbøjninger og morgenmad.

Kl. 7 er der morgensang. Søstrene Katrine Winkel Holm og Marie Krarup synger for. Der vil blive sunget ”Op, al den ting, som Gud har gjort” af Brorson, og bagefter skal Guds storhed diskuteres. Den kristne guds vel at mærke.

Dernæst foredrag: “Ved du egentlig, hvad det er for et land, du lever i?” ved Bertel Haarder. Om de værdier, der har skabt Danmark. Om ligestilling, frisind, velfærdssamfund og den kristne kulturarv. Foredraget afrundes med årets indfødsretsprøve, og dem, der ikke består, skal samle skrald i Kongens Have og rydde op efter romaer.

Kl. 10 er det blevet tid for ”Kongerækken med Søren Pind, kommandør af Dannebrog”. Danmarks mest royale politiker vil sammen med indvandrerdrengene terpe kongerækken fra Gorm den Gamle til Margrethe den 2. og tilbage igen.  Dem, der ikke evner lidt simpel udenadslære, ryger en tur i skriftestolen med Søren Krarup. Her vil optrinnet i Odense Friluftsbad også blive gennemgået.

Kl. 11.45: Ekstremsport med B.S. Christiansen. Gå forbi en pige eller kvinde uden at komme med seksualiserede tilråb.

Kl. 12 er der workshop: Muhammedtegningerne og blasfemiparagraffen ved Jacob Mchangama og Frederik Stjernfelt. Hvad er ytringsfrihed, og hvorfor har guder godt af satire? Pensum: ”MEN – ytringsfrihedens historie i Danmark” på 1081 sider. Forventes læst til dagen efter.

Kl. 13.30: “Nu er du en af os” – kom i køkkenet med Martin Krasnik og lær at elske frikadellen. Krasnik fortæller om sin opvækst i en jødisk ghetto, hvordan han brød ud, spiste en frikadelle og ”blev en af jer”.

Kl. 15: Dansk kultur ved powerparret Rune og Eva Selsing. Hør musik af Medina og se kunst af Kathrine Ærtebjerg – og forstå, hvorfor man ikke kan basere et samfund på degenerede tanker. Indvandrerdrenge, der ikke møder op i skoleuniform, vil blive sat til at sy pailletter i Jim Lyngvilds næste Copenhagen Pride-kostume.

Kl. 17: Debat med Pia Kjærsgaard, Pernille Vermund, Naser Khader og Inger Støjberg om danskhed, juletræer, kønsopdelt svømmeundervisning, tørklæder og bederum på universiteter. Guest star: Ahmed Akkari.

Kl. 01.00: Natmad med Lars Hedegaard – og for dem, der bare ikke kan få nok: Natcykling med MAMIL-kongen Mikael Jalving.

Kl. 6.30 begynder dagen igen.

113 kommentarer RSS

 1. Af Niels Peter Lemche

  -

  ASH, du glemte nationalsporten: Små hop på stedet!

 2. Af - Niller

  -

  Jeg tror at ASH har skrevet dette blogoplæg med en god bagskid på- frisk luft – kildevand og motion klarer hjernen.

 3. Af Helge Nørager

  -

  Det var dog en helt utrolig forkælelse af kriminelle unge.
  Sær behandling i særklasse,

  Jeg har et slogan for dette program eller kursus, genopdragelse eller splid af kendte menneskers tid,

  Hvis du ønsker nærkontakt med kendiser og spændende oplevelser.
  Så begå røveri og sex chikane af mindreårige.

  Sikken en gang ævl, og at belønne nogen for at være kriminelle er sgu alt for langt ude,

  Det er ingen gang positiv særbehandling.

  Jeg ville forslå følgende,

  De passes op og følges i skole, afhentes der og afleveres på en fabrik eller andet til 2-4 timers fritidsarbejde, og afhentes der og køres hjem.
  De skal bære GPS, og i tilfælde af frafald eller andre uregelmæssigheder.
  Sendes de en uge på ophold i en lukket institution, hvor de holdes beskæftiget med skoleopgaver og hårdt have / landbrugsarbejde / køkkenarbejde / rengøring med en tandbørste eller andet.
  Også retur til samfundet, det skal tillades de dyrker sport osv.

  Men rammen er beskrevet, og så slipper kendte mennesker for at pågås disse unge psykopater in spee.

  Så er det det med at nogle af de omtalte er beskyttet af PET, tror blogskriver at PET synes det er en god ide hun galper op med her. ?

 4. Af Svend Jensen

  -

  Genial idé:-)
  Det allervigtigste – om morgenen kl. 6.55 skal alle drengene sværge demokratiet troskab og udtrykke afsky for Sharia.
  De som ikke ser sig i stand dertil, skal omgående hjemsendes til deres oprindelsesland.

 5. Af J. christensen

  -

  Jeg har et bedre forslag. Giv dog disse indvandrere deres frihed til at indrette sig og leve som de har lyst til. Omdan ghettoerne til selvstændige bystater, hvor indbyggerne kan regere sig selv, og skabe deres eget livsgrundlag. De bliver jo alligevel aldrig integrerede i det danske samfund.

  Så kan vi oprette grænser og grænsehegn omkring fristaterne, og indføre visumordning for indrejse til Danmark. Det ville løse alle problemerne, både for dem, og os andre.

 6. Af Helge Nørager

  -

  Og Svend hvis de er født i Danmark.

  Hvor skal de så sendes hen ?.

 7. Af Helge Nørager

  -

  J Christensen, hvis din ide var gennemført i dag.
  Ville Daesh sikkert have taget magten i mange af dine fristater.

  Sikken en ide, det er en ommer.

 8. Af Niels Peter Lemche

  -

  J. CHRISTENSEN, det var et meget naivt forslag. Hvilke dele af landet vil du afgive til sådanne ghetto-stater?

  Desuden: Det har været forsøgt, i Sydafrika med dets Bantustans … ikke den store succes, og af Israel i Gaza: Og hvad sker der. De lokale begynder at samle på raketter og grave tunneller, og så er næste trin, at de afskyder raketterne efter dem udenfor, samt bruger tunellerne som set-off stationer for angreb på dem udenfor.

  Så alt i alt bærer forslaget prisen for at være det mest usmarte i længere tid.

 9. Af Svend Jensen

  -

  @HELGE NØRAGER – 18. JUNI 2017 9:55
  Og Svend hvis de er født i Danmark.
  Hvor skal de så sendes hen ?.

  Helge – prøv at bruge Logik i stedet for at Føøøeele som “the Bosse & co.”.
  Naturligvis til det land, deres migrantforældre kommer fra. Ellers til en af deres sikkert talrige onklers eller tanters multikulti-rige islamiske lykkeland. De må da hjertens gerne også medtage deres forældre.

 10. Af J. christensen

  -

  Jeg synes nu ellers mit forslag var originalt og kreativt. Vi kunne jo starte med at give Voldsmose friheden. Jeg tror ikke vi vil få større problemer med IS end idag. De har nok allerede idag en vis opbakning på dette sted.

  Når Israel opretholder grænser til f.eks. Gaza, er det jo nok fordi man har indset at det multikulturelle samfund ikke lader sig praktisere. Og forøvrigt, når Gaza idag fungerer som en selvstændig stat, er det jo fordi israelerne blev tvunget ud i sin tid.

 11. Af Niels Peter Lemche

  -

  J. CHRISTENSEN, din viden om Mellemøsten er ikke ret stor: Ingen gider Caza, og jeg kan godt forstå det. Var der i ganske kort tid i 1974, allerede dengang et forfærdelig sted. Nej Gaza er ingen officiel stat og fungerer ved Gud heller som en sådan. Israel skulle bare af med det, og egypterne sagde fri os fra den onde! I næste omgang dernede, der kan komme sidst på sommeren, har Hamas raketter, der når op til Haifa eller længere.

 12. Af Hr. J H.

  -

  Jeg troede, at ASH var købt og betalt af LA.
  Men det er åbenbart af DF.

 13. Af Gert Hansen

  -

  J. Christensen:

  Citat: ‘Vi kunne jo starte med at give Voldsmose friheden.’

  Såvidt jeg forstår, har Voldsmose allerede ‘friheden’ , og har haft det i længere tid.

  Det danske samfund har begået en Grundlovsstridig handling, ved at afgive suverænitet over et dansk område uden folkeafstemning. Ikke blot i Voldsmose, men også adskellige andre steder (såkaldte ghettoer). Men hvad skulle man (samfundet) ellers gøre? Man har i alt fald ikke været villig til at gøre det nødvendige for at forhindre det. ‘Det går nok’, synes at have været den danske holdning. Det gjorde det så ikke. Så samfundet ligger som det har redt.

  I øvrigt findes muslimske ‘ghettoer’ alle steder i samfund hvor muslimer er i mindretal, så det er der ikke noget nyt i, det har fundet sted de sidste 1400 år.

 14. Af Helge Nørager

  -

  Svend tak for din respons.
  Den var ganske som forventet, da der muligvis også er nogen som har forældre der er født i Danmark.

  Konsekvens af dit forslag må logisk set være følgende.

  At f.eks hjemmerøvere af øst Europæisk afstamning skal hjemsendes sammen med deres familier.
  At øst arbejdere der laver sort arbejde og undergraver staten med økonomisk kriminalitet, skal hjemsendes med alle deres osv.

  Faktisk må alle som ikke har mindst 8 generationer alle født i Danmark kunne sendes ud efter dit for godt befindende, hvis de går overfor f.eks rødt lys.
  Tallet 8 generationer er lig med 1/256 del, hvilket dine åndsfæller sydpå brugte som udgangspunkt i deres slægtsforskning.

 15. Af frederik andersen

  -

  Oplægget gør jo nærmest vi danskeres problemer med politikerne og invasionen til pjat. Men ok, i det mindste får vi her noget debat om politikerbyrden og indvandringsbyrden.

  Problemet med politikerne er yderst alvorligt. De bruger nu årligt ca. 500 milliarder kr. på diverse ødsle, utopiske og “storslåede” reformer og projekter som vi danskere ikke har mindste gavn af, tværtimod. Skattetrykket betegner en verdensrekord, men alt med velfærd, sundhed, sikkerhed og infrastruktur rasler ned ad brættet. Og skyderier, knivstik, røverier og overfald på kvinder er nu hverdagskost.

 16. Af frederik andersen

  -

  Stopper f il tr et selv korte ind l æg?

 17. Af Jens J. Pedersen

  -

  Jeg opfatter det skrevne som god ironi over nationalekstremismen!

 18. Af Jens J. Pedersen

  -

  Jeg opfatter det skrevne som god ironi over nationalekstremismen!

 19. Af frederik andersen

  -

  Hvorfor holdes både bloggere og læsere tykt for nar af det pri mi tive fi….?

 20. Af frederik andersen

  -

  På nogle blogs: utallige oplysende ind læg sle tt es/skj ules. Men se blog om fornemmelser for “folkemødet” ang. ødelæggelsen af sundhedsvæsnet.

 21. Af Svend Jensen

  -

  @HELGE NØRAGER – 18. JUNI 2017 11:15
  Helge babler.
  Problemet er afgrænset til islamiske drenge. Helges fantasifulde udvidelser til også at omfatte civiliserede drenge er ren stråmand.
  Danmark må gerne diskriminere muslimer lige så meget som muslimer diskriminerer danskerne med deres koran autoriserede kristenhad.
  Er Helge oikofob?

 22. Af J.J. Pedersen

  -

  Jeg opfatter teksten som ironi over nationalekstremisterne!

 23. Af frederik andersen

  -

  At tre drenge døde pga. hospitalers kæmpefejl, at kræftbehandlingen er svækket, at psykisk syge dør på stribe grundet fejlbehandling og slendrian mv., interesserer åbenbart ikke

 24. Af J. Christensen

  -

  Gert Hansen
  Med frihed og selvstyre til ghettoerne, mener jeg jo reel frihed, hvad de ikke har nu. Dvs. indbefattet frihed til at skulle forsørge sig selv. Og hvis man dertil indfører visumtvang til nabolandet Danmark, kan vi frasortere de kriminelle elementers indrejse til Danmark.

 25. Af frederik andersen

  -

  Iflg. n ør ag er selv, er han alvorligt hjerne skadet efter et overfald. Så vi må nok bære over med hans for vrø v le de indlæg.

 26. Af Birger Nielsen

  -

  ASH
  Morsom idè.
  Gid det kunne gennemføres. Alene det at blive udsat for Krarup-klanen må den rene tortur.
  Herre Jemini.

 27. Af Flemming Lau

  -

  Sæt nu den ubeboede del af øst grønland i spil, til en boot camp og afshariaficeriing af disse stakkels tabere! Belønningen kunne være ” Lær at svømme med isbjørne!”

 28. Af frederik andersen

  -

  Gider ikke det her mere. Når sobre og oplysende indlæg på fem-ti linjer sk ules, er debatten jo spild af tid og en gang sv in del.

 29. Af Henrik Riis

  -

  I stedet for vi skal bruge kendte personers tid på sådan noget, er der en meget nemmere metode. Selvfølgelig kan vi stadig have kendiserne med som “gæsteunderviser”, om man vil.
  Vi burde oprette et par boot camps, på samme måde som det er gjort i bl.a. USA og UK.
  Det gælder naturligvis KUN for dem vi ikke umiddelbart kan blive fri for, for de skal sendes retur omgående. De vil så få udstedt et livsvarigt indrejseforbud i landet og der vil være tale om alvorlige konsekvenser, skulle de alligevel prøve.
  De forblivende, må vi få ændret lovgivningen for, så vi kan fratage dem det danske statsborgerskab (de har jo bevist de ikke vil være en del af det).
  Dem der så bliver tilovers, vil få tilbudet om et ophold i boot campet. Ligesom hos jobcenteret, er et “tilbud” noget de SKAL.
  Hver morgen kl. 0700, er der antrædning i gården og der holdes mandtal. Derefter begynder der fem timers undervisning, som indeholder en masse gode ting omkring det at deltage positivt i samfundet. Så er der 20 min middagspause, hvor der serveres gode gedigne danske retter…såsom frikadeller, medister osv. Så begynder den fysiske del af det her, som varer indtil kl. 1700. De enkelte udfører arbejdsopgaver for samfundet, alt efter evne. Det kunne være alt , lige fra rydning af strandområder til affaldshåndtering, eller vedligehold omkring offentlige bygninger. De vil selvfølgelig bære GPS fodlænke og være under opsyn dagen lang. Aftensmaden indtages kl. 1800. Derefter er der atter undervisning indtil kl 2200. Fra 2200 til 2400, vil de have fritid. Kl. 2400, er der godnat, da der næste dag, begynder en ny og begivenhedsrig dag igen.

 30. Af jan ulrik friis

  -

  Danmark forsvinder i et islamistiskt multi-kulti helvede!

 31. Af Mikkel M

  -

  Alt, Alt for blødt .

  Jeg kræver, at Iben Thranholm skal deltage. Intet mindre kan gøre det. Vi skal have timevis af foredrag om Rusland og Putins fortræffeligheder.
  Lokkemaden kunne være en studietur til Tjetjenien, hvor Putins lænkehund Kadyrov skal fortælle om den helt særlige kombination af russiskhed og islamisme. En enestående mulighed for et civilisatorisk møde af allerbedste (eller -værste) slags.

  Herefter kommer til til et ægte scoop:”red skinkekutteren”. Efterhånden som danskerne strømmer over til pizzaer, burgere, sushi og ikke mindst kebab, så har vi en landsdækkende krise i pølsevognen. Løsning: Indvandrerne skal lære at tilbede Houlbergs Terrasser, nu når gammeldanskerne ikke vil.

  Efter at selskabet nu er tilpas opløftet efter indtagelse af ananasvand og kød-/melaffaldsstænger, fortsætter vi til en spændende åndemaner- og oudja-session, hvor Helgen Glistrup skal fremmanes. Sammen med Iben Thranholm installeres nu telefonsvarer, der på dansk, russisk, tjetjensk og arabisk siger “kurset er overstået og du er nu dansker”.

 32. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Ved du hvad. Forslaget er meget sjovt og også meget dansk, hvad du selvfølgelig er. Udfør det.

  Det interessante er, at ikke vestlige indvandrere frygter det fremmede, det vil sige dansk kultur, derfor danner de parallellsamfund. Det samme gør danskerne med modsatte fortegn. Danskerne frygter så fremmede kulturer, som er ikke vestlig skik og kultur. På den eller anden side må disse kulturer lære at tale sammen, ellers bliver resultatet sørgeligt.

  Handligen er forståelig, hvad angår disse drenge. De har hadet med hjemmefra. De ved ikke bedre.

  Der er sket et eller andet skred i opdragelse af børn. Fremmed eller dansk. Ligegyldigt.

  1.Hvorfor smider børn sten mod ambulancer, politi, postvæsenet og andre? De opfatter disse personer som repræsentanter for det fremmede danske liv.

  2. Hvorfor smider 4 danske drenge bezinbombe mod en afgansk dreng. Fordi han er fremmed.

  Her er det, at forældrene skal på genopdragelse mener jeg. De har glemt at opdrage deres børn.
  Når jeg tænker videre, kunne være, at dit forslag drev de unge direkte i jihad, når man ser underviserne?

  Her kunne man med fordel udvide kurset til også at omfatte forældrene. Danske som udenlandske.

 33. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  De har da ikke glemt at opdrage deres egne børn; de har bare nogle andre værdier.

  Hamas’ tv-station, al Aqsa, sendte f.eks. børneprogrammer, hvor helt små børn blev klædt ud som selvmordsterrorister – med bombeveste og patronbælter.

  Der optrådte også en nuttet, men temmelig blodtørstig, lyserød plydskanin i Al Aqsas børneprogrammer.

  Uddrag fra “Lyserød kanin på Hamas-TV: Dræb danskere” af Simon Bendtsen, Berelingske fredag 6. September 2013:

  I 2008 truede en lyserød kanin med at dræbe danskere på den Hamas-kontrollerede tv-station, Al-Aqsa TV. TV-stationen vil fremover få produceret udsendelser fra ny moske i København.

  “Hvis de gør det igen, Sara, så slår vi dem ihjel, ikke?« spørger en lyserød kanin.

  »Om Allah vil,« svarer børneværten.

  »Jeg vil bide dem! Og sluge dem!«, siger den lyserøde kanin.

  Det er en særdeles omstridt TV-station, der fremover vil få produceret udsendelser fra København.

  Den store lyserøde kanin hedder Assud og optrådte i en periode på tv-stationen Al-Aqsa, hvor den i 2008 i børneprogrammet »Morgendagens Pionerer« truede med at dræbe danskere på grund af Muhammed-tegningerne. “

 34. Af Preben Nilsson

  -

  Fantastisk ide! Dog burde der indgå obligatorisk skydetræning med BS, så når de tørner sammen med konkurrende bandegrupper – at de kun rammer hinanden og ikke skyder forbi og rammer os uskyldige danskere..

 35. Af H Nielsen

  -

  Hej ASH

  Udemærket forslag, men efter min mening er det for blødsødent.

 36. Af Hr. J Hansen

  -

  Men lad os nu alligevel huske, at det er Vestens og Fogs skyld at de ikke kan opføre sig ordentligt. Det er berettiget gengældelse for vores forbryderiske krige.

 37. Af Jørgen Hammel

  -

  Hvis vi nu ser bort fra hvorvidt indvandrerunger der chikanerer folk er i overtal i forhold til danske drenge i samme aldersklasse, det er de muligvis, så vil jeg da mene at det er alle møgunger, uanset etnisk baggrund, der skal have sådan en omgang her. Eller er den ekstreme fokus på kristendom i afstraffelsen et hint om at du tror deres ugerninger er dybt forankret i koranen? Isåfald vil jeg mene at man er naiv og kassetænker. Møgunger er møgunger, og ghettoforældre er åbenbart en gruppe der har meget lidt interesse i at opdrage deres børn ordentligt.
  Alle møgunger ville have godt af noget kæft, trit og retning og hvorfor ikke sende dem alle på genopdragelse med undervisning i at opføre sig respektfuldt og være en ordentlig medborger? Så ryger vi ikke ud i diskrimination, og der vil ikke være nogen etniske danskere der kommer i klemme på grund af en eller anden kluntet krumpspringslov.
  Jeg tror også boksebrian skal indover, som et middel til at udøve en slags legitim korporlig afstraffelse.

 38. Af Rita Le Fevre

  -

  Kan huske for en del år siden, TV viste en palistinænser, kriminel og udvist til Libanon, han havde kun en gammel, blind bedstemor, han fik virkeligheden at føle, han delte rum med 4 andre og tjente 3 dollar om dagen som vagt i en af de gamle flygtningelejre i Beirut. Han var ynkelig , så mon ikke det var en ide, at betale små beløb til disse lejre og send så de utilpassede unge derned 1 års tid?

 39. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  Fogh’s ansvar for dysfunktionele muslimske drenges adfærd….?

  Den gamle havde en muslimsk elev i 1977, der var sendt til Danmark, pga hans begåede æresdrab i Tyrkiet tidligere på året. Han katagoriserede ham som stjerne psykopat.

  I 1989 startede jeg som socialarbejder og har siden haft kontakt med muslimske drenge, unge og voksne. Så vidt min hukommelse rækker, blev Fogh først Statsminister i 2001 efter 9/11.

  Så skal årsagen til muslimernes had til Danmark, så findes i Anker Jørgensens uforbeholdende støtte til Israel i 1973 efter Yom Kippur..?
  Schlytters opbakning til dansk deltagelse i FN’s fredsbevarende operationer på Cypern mellem muslimer og kristne i 1982 og frem..? Eller Poul Nyrups støtte til flyangreb i Balkan uden FN mandat i 1990 erne…?

  Hvis skuld var årsagen til det muslimske had til Danmark før Fogh overhovedet kom på tinge..?
  Kunne det tænkes at muslimsk had til anderledes tænkene, bliver indpodet med modermælken, og altid er i beredskab, ved brug af “What aboutisme”…?
  Hvis skuld var det egentlig at Sudan begik folkedrab i Dafur..?

  Hvis skuld er det egentlig, at muslimer uberettiget ser sig selv som underdogs..? For det er de jo slet ikke, hverken i FN sammenhæng, i den globale umma eller religiøst i OIC! Eller regionalt i danske ghettoer! Tværtimod!

 40. Af Svend Jensen

  -

  @R. HARALD KRISTIANSEN – 18. JUNI 2017 13:31
  “Det interessante er, at ikke vestlige indvandrere frygter det fremmede, det vil sige dansk kultur, derfor danner de parallellsamfund. Det samme gør danskerne med modsatte fortegn. Danskerne frygter så fremmede kulturer, som er ikke vestlig skik og kultur. På den eller anden side må disse kulturer lære at tale sammen, ellers bliver resultatet sørgeligt.”

  R.Harald Kristiansens poppede overfladiske teorier halter på ét punkt. Den “gensidige frygt” er for muslimernes vedkommende institutionaliseret had mod kristne danskere. Muslimer må ikke blive ‘venner’ med kristne eller jøder. Det står i deres hellige skrifter. De godhjertede og godtroende Kristiansen typer i dette land forstår ikke dybden af islams had mod og afsky for ikke-troende.
  Gik koranens had mod anderledes tænkende for alvor op for folk, blev alle muslimer sparket ud af Danmark på forbløffende kort tid.

 41. Af H Nielsen

  -

  Hr j Hansen
  Jeg har til alletider været imod Danmarks deltagelse i diverse angrebskrige. Jeg har kun den dybeste foragt overfor politikere, der kaster deres respektive lande ud i angrebs/besættelseskrige. Jeg er af denne holdning, at Danmark burde fører en pacifistisk udenrigspolitik, og kun bruge militær til forsvar af landets grænser.
  Når det så er sagt, så mener jeg stadig, at hvis folk ikke kan, opfører sig ordentligt, skal de bare skride ad helvede til, uanset om de så er 1,2,3 eller 4 generationsindvandrere. De får i dette vores forjættede land alle muligheder (muligheder, som de sgu ikke en gang selv skal betale for),men hvis de kun er ude på ballade, kan de bare raffel af. Vi er sgu nogle, der bruger over 40 timer af vores tid hver uge, for at aflevere det halve af det tjente i skat, for bla. at give dem disse muligheder. Skal takken fra deres side, så være ballade og det rene anarki, kan de for min skyld rejse tilbage, til deres udbombede negerhytter. Ja, jeg skrev negerhytter, æd det og slug det.
  Go søndag allesammen.

 42. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Gaza sidst på sommeren? Ja, så…

  Det kan godt passe, at olieprisen vil falde på det tidspunkt. Vi får se….

 43. Af Niels Larsen

  -

  Jeg tror at det ville være bedre med en rigtig god gang rotting. Sådan ca. 2 timer pr. mand.

  Resterne kan forældrene afhente i en spand. 🙁

 44. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE

  Gaza kan renses ved hjælp af 2-300 dozere på rad og række. Startende fra Israel og kurs mod havet.

  Det ville være en velgerning for hele menneskeheden, hvis det skete.

 45. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Indvandrerknægtene skal naturligvis ikke genopdrages i Danmark, de skal hjemsendes sammen med hele deres familie. Vi har behov for en generel repatriering af de fremmede, så Danmark igen kan blive dansk.

  Glem alt om en dansk opdragelse, for de fremmede kan aldrig blive danskere, simpelthen fordi de er født som noget helt andet. Om de fremmede så står på hovedet, bliver mangemillionærer eller noget andet fint, de er stadig ikke andet end fremmede.

  Og de fremmede har ingen ret til at være i Danmark, for politikere og myndigheder kan ikke give dem denne ret, og det danske folk er ikke blevet spurgt.

 46. Af bent andersen

  -

  Nå, efter nogen tid kom min brors efterlyste indlæg 11.17 minsandten på. Det handler bl.a. om de 500 milliarder kr. som politikerne hvert år fråser og fjoller bort på dødssyge reformer og vidtløftige projekter som ikke kommer vi danskere til gavn, tværtimod. Læs selv ovenfor.

  Hvad vi må konstatere er, at vi nu lever under et regime som ikke regner den enkelte danskers liv som bevaringsværdigt. At tusinder af danskere dør på hospitalerne som følge af skandaløse tilstande, at tusinder er ofre for mangedoblet kriminalitet, importerede sygdomme, massefyringer, skilsmissekonflikter og reduceret social velfærd, det er regeringen da ligeglad med. Den fremturer jo med sin asociale og katastrofale politik. Se den korte, snaphanen og “merkels migrant crisis”. Og læs Berlin gskes seneste artikler om det syge sundhedsvæsen.

 47. Af Ole Jsbdbd

  -

  Så er nazisten Kaj Vilhelmsen igen på banen.
  Meget at den slags mennesker skal have lov at gå frit bland os almindeligemennesker, når man tænker på hvilken ulykke de har pådraget menneskeheden.

 48. Af HAKON NJOR

  -

  DET ER RENDYRKET TORTUR FOR ET HVERT MENNESKE

 49. Af bent andersen

  -

  Berling skes seneste artikler om patienters og pårørendes skrækkelige oplevelser på hospitaler der har alt for travlt pga. nedskæringer og for lidt personale osv., er meget oplysende og afslørende. Desto mærkeligere er det at man på de fleste blogs mødes af en massiv c en s ur, der gør debatterne til en parodi og en narresut. Eller man promoverer uhumske eller for ryk te bloggere….. og gemmer seriøse, friske og relevante indlæg væk under “ældre kommentarer”. Eller skjuler dem helt. Hvorfor??

 50. Af Igor Levinsky

  -

  En mand med et sygeligt stort ego, Henrik day poulsen naturligvis, kalder i dag Danskere for de fleste vedkommendes en sygelig flok med et stort ego..

  så bliver det altså heller ikke mere absurd fra den syge egotrippere der fra LA?

  ASH ønsker at krasniken mand der skærer i sine børnskønsdele, skal lede genopdragelseslejre af muslimske unge..Hvor absurd og latterligt, fra debatchefen der ikke tillader debat?

Kommentarer er lukket.