Send indvandrerdrenge på dansk genopdragelse

Af Anne Sophia Hermansen 113

For nylig hærgede 20-25 indvandrerdrenge Odense Friluftsbad. De gjorde, hvad de kunne for at gøre det ulideligt for de øvrige gæster og udsatte blandt andet en 15-årig dreng for vold og tyveri, overfuste et ægtepar og mødte en 12-årig pige med seksuelle tilråb.

Det fik Marcus Knuth til at efterlyse forældreansvar, og Trine Bramsen til at varsle såkaldte sociale sanktioner, dvs. alvorlige svømmebad/hjem-samtaler og at de unge skulle kunne straffes med gadefejning eller fritidsaktiviteter. Det sidste lyder interessant – tvungen balletundervisning skal nok hjælpe på samfundsmoralen.

Man kunne også gå en anden vej og f.eks. blive inspireret af alle de familier, der sender deres børn på genopdragelse. Man kunne indføre dansk genopdragelse, og jeg præsenterer hermed et koncept til fri afbenyttelse.

Når politi og myndigheder har identificeret de 20-25 indvandrerdrenge, vil de blive samlet op af en bus. Bag rattet sidder pensioneret oberst Lars R. Møller, og han kører dem direkte ud til Jim Lyngvilds vikingeborg. Her vil de blive indkvarteret på en sovesal og vækket næste morgen kl. 6.30, hvorefter der er løb, armbøjninger og morgenmad.

Kl. 7 er der morgensang. Søstrene Katrine Winkel Holm og Marie Krarup synger for. Der vil blive sunget ”Op, al den ting, som Gud har gjort” af Brorson, og bagefter skal Guds storhed diskuteres. Den kristne guds vel at mærke.

Dernæst foredrag: “Ved du egentlig, hvad det er for et land, du lever i?” ved Bertel Haarder. Om de værdier, der har skabt Danmark. Om ligestilling, frisind, velfærdssamfund og den kristne kulturarv. Foredraget afrundes med årets indfødsretsprøve, og dem, der ikke består, skal samle skrald i Kongens Have og rydde op efter romaer.

Kl. 10 er det blevet tid for ”Kongerækken med Søren Pind, kommandør af Dannebrog”. Danmarks mest royale politiker vil sammen med indvandrerdrengene terpe kongerækken fra Gorm den Gamle til Margrethe den 2. og tilbage igen.  Dem, der ikke evner lidt simpel udenadslære, ryger en tur i skriftestolen med Søren Krarup. Her vil optrinnet i Odense Friluftsbad også blive gennemgået.

Kl. 11.45: Ekstremsport med B.S. Christiansen. Gå forbi en pige eller kvinde uden at komme med seksualiserede tilråb.

Kl. 12 er der workshop: Muhammedtegningerne og blasfemiparagraffen ved Jacob Mchangama og Frederik Stjernfelt. Hvad er ytringsfrihed, og hvorfor har guder godt af satire? Pensum: ”MEN – ytringsfrihedens historie i Danmark” på 1081 sider. Forventes læst til dagen efter.

Kl. 13.30: “Nu er du en af os” – kom i køkkenet med Martin Krasnik og lær at elske frikadellen. Krasnik fortæller om sin opvækst i en jødisk ghetto, hvordan han brød ud, spiste en frikadelle og ”blev en af jer”.

Kl. 15: Dansk kultur ved powerparret Rune og Eva Selsing. Hør musik af Medina og se kunst af Kathrine Ærtebjerg – og forstå, hvorfor man ikke kan basere et samfund på degenerede tanker. Indvandrerdrenge, der ikke møder op i skoleuniform, vil blive sat til at sy pailletter i Jim Lyngvilds næste Copenhagen Pride-kostume.

Kl. 17: Debat med Pia Kjærsgaard, Pernille Vermund, Naser Khader og Inger Støjberg om danskhed, juletræer, kønsopdelt svømmeundervisning, tørklæder og bederum på universiteter. Guest star: Ahmed Akkari.

Kl. 01.00: Natmad med Lars Hedegaard – og for dem, der bare ikke kan få nok: Natcykling med MAMIL-kongen Mikael Jalving.

Kl. 6.30 begynder dagen igen.

113 kommentarer RSS

 1. Af Yvonne Larsen

  -

  “For nylig hærgede 20-25 indvandrerdrenge Odense Friluftsbad. De gjorde, hvad de kunne for at gøre det ulideligt for de øvrige gæster og udsatte blandt andet en 15-årig dreng for vold og tyveri, overfuste et ægtepar og mødte en 12-årig pige med seksuelle tilråb.”

  Mht til de seksuelletilråb…Har set det fra mange borgerligesønner i det offentlige rum også? De er hjemmegroet med en forkvaklet.. indgang til kvinderettigheder og respekt tit..Såvel som manglende general respekt for deres medmennesker?

  Svømmehallene er nu yderst beskidte. Borgerligeelitære forældre i min lokale svømmehal, ,nægter altid at vaske dereres børn ordentlig…Månedligt at man bliver smidt op fordi speltsegmentetets børn skid er i vandet. Nu skal de have to vandbleere på, men er ikke nok, de skal forbydes adgang..Som skal asylansøgerer-immigranter fra andre kulturer der ikke tør vaske dem selv offentligt..Jeg har smidt Englændere op til genvaskning i div svømmehaller også over tid. Engelske svømmehaller er de værste, ingen vasker sig der overhovedet mestendels, og I Dk har nok smidt 30 muslimer op til genvaskning-udsmidning….Men resten af Europas befolkning er stort set ligeså beskidt som muslimer i dk…..Så vi snakker ikke kun om om indvandrer fra muslimskelande, men også Europæerer mv…
  Skandinavier er uden tvivl de reneste her..

  Føler mig heller ikke sikker omkring borgerlige og bankkonti, mv. Man skal holde kortene tæt ved hånd da..Især når liberalistisk..Havet engang en sådan kæreste-få dage naturligvis-…Det var dyrt…Rent tyveri..

  Jeg frygter liberalisterne endnu mere end muslimerne..Hvor meget mere kan jeg ikke bedømme,,Men 30% mindst.

 2. Af P Christensen

  -

  Danskerne er dybt troende.
  Det må de være, siden de tror, at det nytter noget at blive ved med at
  stemme på de mange tosser i blå og rød stue, der har kørt landet i sænk
  og belemret dem med alverdens problemer.

 3. Af jan ulrik friis

  -

  /Y’ L arsen
  “Vi kan hjælpe nok fem for prisen for en………. så meget, hvis ikke langt,langt mere som jeg faktisk tror………….
  Derfor både de frasorteret højreradikale-muslimer samle sig i en samlet blok, og kæmpe mod disseelitære.. Et naturligt broderfolk ikke? ?”

  Må jeg anbefale Y vonne at du idag ser RT-Today nyhederner, neutral sand nyhedsformidling, at der vil du se de frygteligste tilstande af vold, hvordan det er gået Sverige, hvordan hele Sydsverige inddelt i no-go zoner, hvordan islamistisk bandevirksomheden og den grove vold har taget overhånd, politiet står magtesløse, de er ikke klædt på til borgerkrig……..jeg advarer dig Y vonne, det er frygtelige billeder fra Sverige idag på RT-Today, der får hårene til at rejse sig og får blodet at løbe koldt!

  Bemærk hvordan selv Hr L emche på det sidste er blevet tavs, han der tidligere var så stor i munden om islamisternes fortræffeligheder, disse kære langskæggede flygtningebørn, men nu blev selv Hr L emche tavs over den etniske udrensning som det er sket i Sverige, se RT-Today nyhederne idag og gys!
  Det er ikke for sarte sjæle, for trods alt elskede vi svenskerne, vores Nordiske broderfolk, det gør ondt helt ind i sjælen at se Sverige forvandlet i en sådan islamistisk ondskab, husk at inden islamisterne kom var der fred i Danmark & Sverige, nu er vores dage talte!

 4. Af Helge Nørager

  -

  JUF ro på.
  Det Danske kongehus og regering var lige ned og give know tow for House of Saud.
  Så de har da deres på det tørre.

  Mon ikke vi burde revurdere vores opfattelse af ven og fjende før du maler fanden på væggen ?.

 5. Af jan ulrik friis

  -

  /N ørager,

  Vigtigt at vi ligesom Australien, nu trækker samtlige vores danske styrker hjem fra Syrien hvor vi befinder os ulovligt, og hjem fra Østfronten i forsvaret af Danmark!

  Ellers får vi øretæver!

  Vigtigt at alle islamister øjeblikkeligt forlader Danmark!

  Ligesom Sverige, tiden ved at løbe ud for Danmark!

 6. Af P Christensen

  -

  “Ligesom Sverige, tiden ved at løbe ud for Danmark”
  skriver en læser.

  Løbet er desværre forlængst kørt for Sverige.
  Venstre-radikale 5.kolonne politikere har underløbet
  og udøvet racisme mod sin egen befolkning.
  Borgerkrigs-lignende tilstande vil følge derovre.

  Også herhjemme er danskerhadende politikere
  fra rød og blå blok stadig i fuldt sving.

 7. Af P Christensen

  -

  Sverige, det bliver noget med
  “Du gamla, du sharia”.

 8. Af Yvonne Larsen

  -

  “Må jeg anbefale Y vonne at du idag ser RT-Today nyhederner, neutral sand nyhedsformidling”

  Kunne aldrig drømme om at læse og følge Russisk propaganda..Hårdt nok med den vestlige for magthaverne og liberalisterne…Nok ikke den store forskel mere, men alligevel..

  “Borgerkrigs-lignende tilstande vil følge derovre.”

  Det vil den højreradikale PC fløj uden tvivl starte ja, Derfor må i som SP og PET har udmeldt under yderligere kontrol…

 9. Af jan ulrik friis

  -

  …..svar til Y v onne i filter “……hver by har sin heks, og hvert sogn sine trolde……”

 10. Af jan ulrik friis

  -

  M ikael R ying fra det statslige svenske Länskriminalen:

  “Det ser ikke så slemt ud i virkeligheden. Det har vist sig, at mange selvmord er havnet i statistikkerne som mord,” siger han, men vil dog godt medgive, at kriminaliteten i Sverige er vokset kraftigt i de seneste år.

 11. Af Yvonne larsen

  -

  Mange fra højrefløjen skal i fængsel, som terrorforbyggelse..Hvis de fx har kommet med støtte her i Berlingske til det.

  Nu har der været så mange højreradikale terrorangreb i Europa efterhånden, at det er på tide at få gjort noget ved det..Måske skulle juf ind og sidde som forebyggelse?

  Den svenske kriminalitet er fuld på højde og lig den Danske..Det er rent højreradikalt ævl at påstå at den er værre der..En hurtig gennemgang af mord, mv. viser at den er ret så lig den Danske pr. capita..Kun voldtægtsantallet står ud, og der har Sverige nogle meget specialle love..Fx er prostitution ulovligt og kan gå ind under voldtægt mv. mv.

 12. Af jan ulrik friis

  -

  Y’ vonne……kunne ved selvsyn opsøger Gellerup, Voldsmose eller Mjølnerparken!

  Når det går op for danskerne hvad der foregår, vil danskerne gå i masseflugt, Danmark vil blive forarmet og ustabilt, islamisterne er ikke arbejskraft, de udplyndrer landet, det er danskerne der arbejde som slaver under progressiv beskatning for at forsøge islamisterne!

  Vi bliver for få danske – svenske til at opretholde et fungerende velfærdssamfund.

  P C hristensen beskriver Sverige så udmærket i klartekst: ” et land som Sverige, der længe har haft kamikazepiloter ved roret.”

  Vores totale selvdestruktion at som nu blindt følge EU/M erkels/Frontex plan, hvor Mellemøsten og Afrikas milliader overløbe os!

 13. Af Orla Guude

  -

  De multikulti-berigende indvandrerdrenge, som laver bummelum i danskernes svømmebassiner, må være radikaliserede islamiske ekskremistiske pubæister.

Kommentarer er lukket.