Hvor er Stine Bosse?

Af Anne Sophia Hermansen 127

Mange af os har sikkert prøvet at være til et middagsselskab, hvor det er blevet fremhævet, at de syriske flygtninge er forbløffende veluddannede. Eller vi har set Deadline på DR2, hvor det er blevet pointeret, at det var ingeniører, læger og professorer, der stod af på togstationen i Rødbyhavn for et par år siden og begav sig i retning af København på motorvejen. At de havde kæmpet sig vej gennem Europa, for ressourcestærke mennesker vil fremad mod nye muligheder, og at vi nu blev beriget af højtuddannet arbejdskraft.

Men en ny undersøgelse fra Rockwool Fonden viser, at det ikke er sandt. Undersøgelsen viser, at syrerne er de lavest uddannede blandt Danmarks ti største indvandrernationaliteter. Og faktisk har to ud af tre ingen uddannelse.

Vi fik ellers det modsatte at vide af meningsdannere som Stine Bosse, politikere som Manu Sareen og eksperter som Henning Jørgensen, professor i statskundskab ved Aalborg Universitet.

F.eks. sagde Stine Bosse i 2015: »Det er de bedre kvalificerede, der kommer nu. Det er dem, der har nogle penge eller en uddannelse eller har en hjerne, et socialt instinkt, der siger: Jeg skal fandeme nok nå frem«.

Det var det så ikke helt.

Manu Sareen, som i dag stiller op for Alternativet, men i 2014 var integrationsminister for Radikale, sagde: Regeringen er godt klar over, at mange syrere er veluddannede. Derfor skal kommunerne kompetenceafklare syrerne tidligt og hurtigt, så de kan blive skubbet i retning af arbejdsmarkedet og bidrage til samfundet.

Det viste sig mærkeligt nok at være vanskeligt.

Et par år senere sagde Henning Jørgensen til Magisterbladet, at: »Statsministeren har jo fået det til at lyde, som om vi er ved at blive rendt over ende af en flok analfabetiske landsbytosser, mens virkeligheden er, at der ligger enorme ressourcer gemt i gruppen af syrere, som vi kan bygge oven på. Især kvindernes uddannelsesniveau er overraskende højt, og det gælder nu om at få dem organiseret og ud på arbejdsmarkedet så hurtigt som muligt,«

Og til Berlingske udtalte han, at: »Billedet ser mere lyst ud, end den offentlige diskussion har afspejlet. Meget lysere. Der er virkelig basis for at bruge de gode uddannelses­mæssige forudsætninger, syrerne har. De kan blive et rigtigt godt tilskud til det danske arbejdsmarked, når flaske­halsen sætter ind.«

Det billede viste sig så ikke at være lyst, men rosenrødt.

I går sagde integrationsminister Inger Støjberg til BT, at eksperter som Henning Jørgensen havde medvirket til at male et usandt billede af virkeligheden, men til det havde professoren blot følgende kommentar: »Jeg tror hun prøver at aflede opmærksomheden fra den anden aktuelle sag, som hun slås med i øjeblikket,«

Lidt ydmyghed overfor fakta ville ellers klæde professoren, der åbenbart ikke oplever, at der påhviler ham et ansvar for at tolke og videreformidle korrekte analyser til offentligheden. I stedet motivfortolker han integrationsministeren og får læseren til at tvivle på, om man overhovedet kan stole på hans udtalelser fremover.

Stine Bosse har det ikke været muligt at få en kommentar fra. Gad vide hvorfor? Hun plejer ellers ikke at sky medierne. Hvis Deadline adresserer undersøgelsen, glæder jeg mig til at se hende i studiet sammen med Sareen og Jørgensen – for skal man ikke stilles til ansvar for at fremkomme med så vildledende oplysninger?

Igen må man bare konstatere, at flygtninge- og integrationsdebatten i mange år har været båret af følelser i stedet for fakta. Af mavefornemmelser og naive forhåbninger fremfor sund fornuft og valide undersøgelser. Ideologiske ønskedrømme om multikulturalisme har overskygget virkeligheden, og regningen er nu gjort op: Hvert år koster indvandring fra ikke-vestlige lande Danmark 33 mia. kr.

Tak til Rockwool Fonden for undersøgelsen.

 

 

127 kommentarer RSS

 1. Af Gert Hansen

  -

  Hvorfor er der nogen der interesserer sig for hvad Stine Bosse mener og siger?

  Hvilke kvalifikationer har hun til at tale med om flygtning og asylanter eller syrere i almindelighed? Ingen! Hvorfor er der så nogen i den offentlige debat der lægger vægt på hvad hun mener?

  Hun kan mene hvad hun vil privat, men hvorfor dog give hende offentlig ikon-status.

  Bortset fra det, er denne sag endnu eet af bare mangfoldige eksempler på, at alt for mange ikke aner hvad de har med at gøre i disse sager. Til stor skade for det danske samfund. Hvilket den danske politik i nu ca. 40 år har båret præg af, stadig gør det, og vil vedblive med at gøre det.

  I alt fald så længe folk vælger de politikere de gør, og lytter til folk som Stine Bosse.

 2. Af Gert Hansen

  -

  Jesper Lund og Christian Krogh:

  Det er jo ikke det sagen drejer sig om.

  Det drejer sig om at nogle, der går for at være fremtrædende personer, eller endda eksperter, offentligt udtaler sig om noget, de ingen forstand har på, eller i værste fald kommer med fejlagtige oplysninger, bevidst eller ubevidst, der fordrejer debatten, så den passer ind i deres politiske kram. Som det også fremgår af artiklen. Til skade for debatten og til skade for den førte politik.

 3. Af H Nielsen

  -

  Kære venner

  Der er da forhåbentlig ingen normalt tænkende mennesker, der bekymrer sig om, hvad der kommer ud af kæften på Stine Bosse, hold nu op. Hun er fra samme faktaresistente segment som Zenia Stampe og David Trads, og dem kan man da under ingen omstændigheder tage alvorligt. De tilhører jo altså en klasse, der er fuldstændig væk fra vinduet, og uden den allermindste kontakt til den virkelige verden. Næh, de kommer skam kun til orde, fordi der er nogle, der gider, at hører på dem eller læse om dem. Hvis alle i dette smukke land enten slukkede for fjernsynet, pc’en og radioen, eller smed avisen i brændeovnen eller skraldespanden, hver gang en af disse tre kom til orde. Så skulle i bare se. Der ville såmænd ikke gå mange dage, før de alle tre ville blive taget af samtlige medier. Det handler jo om penge, hvis nogle skulle have glemt det, især for mediebranchen. Den har jeg sgu luret for længe siden. For hvis det handlede om politik, var der da forhåbentlig ingen med sin fornufts fulde fem, der gad at spilde 0,25 sekund på nogle af disse tre aber.
  Næh kære venner, sluk for de talende medier, og smid de skrivende medier væk, så snart i bliver præsenteret for en flig af en skygge, tilhørende en af disse tre repræsntanter fra godhedsindustrien.
  Det er jeg begyndt med for længe siden, og det gør livet meeeget lettere, når man ikke skal hører på, eller læse om sådan nogle tosser. OG DET MENER JEG.

 4. Af Lars Aaby

  -

  Fantastisk skrevet og ih guder hvor har du ret. Respekt for dine smukke vågne øjne

 5. Af Niels Poulsen

  -

  Prøv at læse avisartiklerne fra den gang:

  https://www.b.dk/nationalt/eksperter-efter-ny-undersoegelse-syriske-flygtninge-er-veluddannede

 6. Af J. H

  -

  En ting må man lade den yderste højrefløj på disse blog.
  Det er nemt at fodre deres indre svinehund.
  Det er meget beskedne mennesker. Hvilket de naturligvis også har mange gode grunde til at være.

 7. Af P Christensen

  -

  Hvornår går det mon op for de naive danskerne,
  at hovedparten at “eliten” alene ønsker at begunstige sig selv,
  herunder deres egen “feel-good” fornemmelser,
  og i bestræbelserne herpå kører samfundet i sænk ?

 8. Af Thorkil Pedersen

  -

  De 3 nævnte tilhører gruppen af ” hjernedøde konspirationsteoretikere “.
  De burde formenes adgang til at udtale sig offentligt, da deres budskaber
  ER
  løgn & fordrejninger i negativ / destruktiv grad.

 9. Af Henrik S

  -

  For 100 år siden ville alle de fortrinsvis unge mænd , der uhindret ( bortset fra en enkelt snotklat fra en modig mand) vandrede på motorvejen ind i Danmark , helt rigtigt være opfattet som erobrere.
  Hvilket mange af dem sikkert også gør.
  Lad nu være med at kalde dem flygtninge !
  Det var de måske indtil de landede i Italien , men herefter ikke længere.
  Iøvrigt er der blandt dem alle de fanatiske islamister som var de største modstandere af Assad.
  Hvor er de idag? Midt i Ishøj?
  Til stor glæde for j.hans en , Stine Bosse , Zenia stampe ,Jelved mfl der ønsker Danmarks undergang som en demokratisk og homogen nation.
  Uendelig trist , at disse destruktive mennesker skal ødelægge sammenholdet i et lille land , blot fordi de har en utopisk drøm om , at alle mennesker ønsker at leve med de samme idealer.

 10. Af P H Nielsen

  -

  Hvornår er Helsingør blevet en del af whiskybæltet – Hr Guude ?

 11. Af Jan Petersen

  -

  Det virkelig underholdende ved Anne Sophia Hermansen blogindlæg er – efter min mening – åd ASH bare al det fake news serveret for et par år, men er nu pludselig blevet meget klogere? Så vidt – jeg husker – råbte mange vagt i gevær i 2014/2015, men blev konsekvent udlagt som racister og fremmedhadere af mainstream media – via udtalelser fra såkaldte eksperter, meningsdannere og andre håndplukkede politisk korrekte klaphatte.

  Her i 2017 kan ASH og andre så sidde og spille lidt fornærmede over, hvorfor de blev taget ved næsen for et par år siden. Hvorfor ristede ASH ikke Stine Bosse, Manu Sareen, Henning Jørgensen og andre “eksperter” i 2014/2015 med det simple spørgsmål – hvor har I jeres optimistiske data fra?

 12. Af geoffrey cain

  -

  Fin klumme. Jyllands Postens leder gør opmærksom på de samme løgnehistorier fra såkaldte eksperter

 13. Af Orla Guude

  -

  @P H NIELSEN – 8. JUNI 2017 19:15
  Hvornår er Helsingør blevet en del af whiskybæltet – Hr Guude ?

  Whiskybæltet i Nordsjælland er sammensat af to adskilte geografiske områder.
  Det andet bælleområde er Helsingør, der fungerer som whiskybælte for de spirituøst undertrykte skåninger.

 14. Af Henrik S

  -

  Jan Petersen
  Det er lidt for let at være bagklog.
  Opdager vi alle de løgnehistorier som de radikale og de venstreorienterede har serveret gennem tiden.
  Eller vi har tiet for ikke at blive kaldt racist , kældermenneske eller værre ting.
  Og bliver de skyldige stillet til ansvar for dette? Nej vel!
  Hvor ofte har vi ikke hørt om kulturberigelse og nødvendigheden af ekstra arbejdskraft , selvom talrige danskere var arbejdsløse.
  Fam. Helveg Petersen er blevet dekoreret med kors og bånd og stjerner af dronningen , selvom de har skadet Danmark helt urimeligt med deres svigt af Danmark.
  Og nu bliver deres afdøde Niels hædret selvom tusinde andre danskere var mere hæderlige mennesker end den nar.
  Glistrup var et hundrede gange et mere hæderligt menneske , der virkelig bekymrede sig om danskernes fremtid .
  Hvordan endte han – fængsel , udskammet og fattig – ingen medaljer fra vores naragtige dronning.
  Lad os rejse en statue af ham der uegennyttigt advarede og så farerne i modsætning til alle de selvglade lakajer !

 15. Af Henrik Pedersen

  -

  Akademisk affald?

  Hvis den såkaldte ”professor” Henning Jørgensens undervisning er af samme lave kvalitet, som det notoriske nonsens, han som en anden klaphat har udbredt i diverse medier, så skal de sagesløse studerende i statskundskab på Aalborg Universitet ha’ tilbudt ekstra undervisning af en kompetent underviser.

  Ellers vil deres kompetencer efter studiet ligge på samme lave niveau som både Jørgensens og de syriske migranters.

 16. Af Benny Benny

  -

  Når det gælder “fake news” må man sige, at Stine Bosse og medierne der har kolporteret hendes løgne, topper listen.

 17. Af Jesper Lund

  -

  Gert Hansen
  Grunden til at nogle personer er synlige i den offentlige debat må være at der er et tilstrækkeligt stort “publikum” til at høre deres mening. Det får medierne og diverse institutioner til at formidle disse personers mening på forskelle vis ud til offentligheden.

  Men, vi har hver mulighed for fravælge de synlige personer, som man vil ikke lytte til. Jeg har da fravalgt en række personer, f.eks. Asger Åmund og Carsten Jensen.

  Nogle gange kan jeg godt undre mig hvorfor en person får “taletid” i medierne.

 18. Af tom jensen

  -

  Mange myter er pure opspind fabrikeret af tv-stationerne osv. Alt for mange sluger råt hvad der påstås om ind vand ring, klimaet, velfærden osv. Nogle er så autoritetstro eller hjernevaskede, at man kan bilde dem alting ind. Bare postulaterne kommer fra regeringen, partierne, “systemet” eller DR mv. hopper de på hvadsomhelst. Hvorved de i længden skader sig selv og deres land/samfund/fremtid helt enormt. Fordi alle de råt slugte løg ne ender med at udskifte vores demokrati, civilisation, velstand og fred med tyr anni, bar bari, fattigdom, sygdom, vanvid, gangstervælde, terror og krig. Blot se den korte, snaphanen og you tube: mer kels migrant crisis/one year on

  Eller se hvordan vold, sygdom, skilsmisse, uretfærdighed, død og elendighed rammer flere og flere danskere. Det er jo tydeligt for enhver som følger med i hvad der foregår i det her land. Hvor mængden af skandaler og uhyggelige tilstande…. ligesom i Sverige, England og Frankrig osv…. vokser uafbrudt.

 19. Af Dan Frederiksen

  -

  Jeg var en af dem, der glædede sig til at se tvavisen efter Rockwool Fondens undersøgelse, for jeg har også siddet med ved de middagsselskaber, hvor alle ved, at syrerne er en højtuddannet befolkningsgruppe, der strømmer til DK med ressurser. Jeg forventede, at man ville beklage flere års fejlinformation og fake news. Men nej. Tvavisen vinkel på undersøgelsen var, at det var svært for de højtuddannede indvandrere at finde passende arbejde. Altså, blandt de få procent af syrerne, der har en uddannelse, finder en del ikke et godt job. Ikke så underligt, da mange højtuddannede job kræver godt sprog. Hvis nogen havde forventet selvransagelse, beklagelse eller forsøg på at råde bod, er de indtil videre blevet skuffet. Tvavisen kan ikke undskylde sig med, at de brugte klaphatten Henrik Jørgensen som kilde. Et medie, der modtager så store statstilskud, skal selvfølgeligt lave sin egen kritiske ressearch med de bedste kilder og give befolkningen et oplyst grundlag at tage stilling til. De skal bruge flere forskellige vinkler og eksperter og undgå eksperter ala Bosse, der helt indlysende ikke aner, hvad de taler om. . Mediernes skal på forbrugernes vegne gå kritisk til deres kilder, og når de igen og igen tager fuldstændigt fejl, bør de indrømme det blankt og gøre et bedre arbejde næste gang.

 20. Af tom jensen

  -

  Mit indlæg kom ikke på. Hvorfor ikke??

 21. Af H Nielsen

  -

  Henrik S

  Mht. Dronningens Dekorering af Fam Helveg Petersen, må jeg henvise til P. A. Heiberg (1758-1841) der i 1790 skrev flg. Ordener hænger man på idioter.

 22. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er en meget enkel helt elementær årsag til, at navnlig ringe uddannede fra arabiske lande har uendelig svært ved at få fodfæste på det danske arbejdsmarked, simpelthen forskellen på arabisk vs latinsk alfabet. OK højt uddannede fra arabiske lande har formentlig lært lidt engelsk. Resten har ikke! De skal starte på dansk klasse nul niveau – god fornøjelse med den “integration” 🙂

 23. Af Niels Andersen

  -

  Nu er det jo ikke Stine Bosse, Sinke Stampe og andre pladderhumanister, som fastlægger vores indvandringspolitik .Det er flok inkompetente levebrødspolitikere, som er bange for at påkalde sig Frau Merkels vrede.

 24. Af Benny b

  -

  Dan Frederiksen.
  Enig, men du får aldrig Danmarks fjendtlige radio til at undskylde eller påtage sig ansvar.
  Nej for dem er missionen vigtigere end sandheden.

 25. Af Kim Barren

  -

  Åh, hvor bliver jeg bekræftet i at Berl.Tid ikke er den avis, den var en gang -:) Og deres kommetatorer ejheller har den kvalitet, som de havde tidligere, Og ASH er et godt eksempel……

 26. Af carsten Høi

  -

  Ja, lad os få den spændende Stine på banen i
  Deadline. Så skifter jeg omgående til Paradise
  Hotel!

 27. Af Erik Pedersen

  -

  Men ingen af disse endnu klogere ” eksperter “nævne overhovedet at finanskrisen eller begærligheden ikke er noget de ikke så fint uddannede skaber eller skabte og alle de skattely m.m son plager alle liberale borgerlige data dog stadig demokratiske samfund kun har manglerne på endnu mere kapital, men kun til de dé der har mere end de personligt formår at bruge, og at dét netop er disse forhold dér er betingelsen for at det igen påstås højlydt, at arbejds udbuddet,stadig er for lille men bevidst som også” eksperterne “forsøger at bekræfte, skulle være årsagerne til at rigdommen altså den vi som samfund og fællesskab skaber, ikke er stor nok til at dække deres begærlighed som når fornuft og forstand samarbejder, og efter demokratiske regler, under ansvar M. M.
  Og ik konkurrer kun på og med elendigheder, som altid har været de blå egoers formål, således at de mange skal betale til dé få.
  Og som siden demokratiet, blev kendt og især brugt, efter sine formål, så er begærligheden været nogenlunde styret men lærdommene, fra krige og andet skidt, er efterhånden helt bevidst politisk forsøgt fjernet i befolkningernes hukommelse.
  Så simpelt og blålys som altid fra liberal borgerlig side og manglen på formatet, igen viser som dén evige og faste mangel i al blå politisk arbejde.
  Som bare i Danmark viser med sit bedrag skattesnyd og skattely og de såkaldte moderniseringer som bla DÉ NYE POLITI ELLER ERSTATNINGS POLITI, nu forsøges at få som én “overenskomst” med de de helt blå og udemokratiske vilkår, af netop dén såkaldte “MODERNISERINGS STYRELSE”.
  Jae demokratisk er den sgu da itte, og hvorfor mon jow såmænd demokrati er ikke formålet mens begæret er rådende som altid i blå politik.

 28. Af Søren Ferling

  -

  Jamen, dem der rutinemæssigt lyver bliver da aldrig draget til ansvar – det er jo det normale.

  Politikere, journalister og disses ‘eksperter lyver altid – enten udfra vankundighed eller oftere, fordi de er tilhængere af en giftig menneskeforagtende ideologi, som de søger at fremme.

 29. Af Otto b. Jørgensen

  -

  VI ER PÅ VEJ I KRIG, væbnet kamp
  ALLE oplyste ved det.
  VI ER KLAR

 30. Af E. C. Andersen

  -

  Tak, ASH, du gør det, de fleste journalister forsømmer. Forsømmer igen og igen og igen. Utroligt de ikke selv kan se det.

 31. Af J.O. H

  -

  Hvor er Stine Bosse?
  Vræler bloggeren og hendes højrefløjs rygklappere.

  Som om nogle enkelte personer fra højrefløjen har en form for betydning.
  De veluddannede flygtninge er da i lande som Tyskland og Sverige.
  Hvor man sætter pris på deres kvalifikationer.
  Hvad ma jo ikke gør i Danmark.
  Hvorfor modgik bloggeren i øvrigt ikke Stine Bosse for flere år siden.

 32. Af Niels Uldal

  -

  Jeg kan kun sige at i Sverige er det anderledes her er flygtninge guld værd,det er astronomiske beløb som de slæber hjem til statskassen og uden dem gik landet i stå og de viger ikke tilbage for arbejde der ligger under deres uddannelse de kører taxa og vasker trapper
  Iøvrigt er der jo Niels Lemche han bor selv i Sverige og har nogle tal som er lidt anderledes end dem der kommer fra DF

 33. Af Gert Hansen

  -

  Der er i Danmark uden tvivl stor efterspørgsel efter kandidater fra universiteterne i Homs, Aleppo og Mosul.

  Bortset fra det, er det pressens fejl at den i flere år ukritisk har kolporteret hvad en person som Stine Bosse, og en del andre af lignende ukvalificerede meninger, mener. Det har i stor stil skadet debatten. Hvor meget andet vrøvl i debatten, mangler endnu at blive bragt frem i lyset?

  Det har ikke en pind med højre- eller venstreorienteret at gøre – det drejer sig om at være velorienteret, på hvilket der er en sørgelig mangel. Ikke underligt at debatten kører ad h. til.

 34. Af Niels Larsen

  -

  J.O. H: “De veluddannede flygtninge er da i lande som Tyskland og Sverige.
  Hvor man sætter pris på deres kvalifikationer.”

  Hmmmm….

  “Økonomisk institut vurderer, at de tyske skatteydere skal af med 55 milliarder euro til flygtninge i år.

  Tyskerne må til lommerne for at finansiere de omkring en million flygtninge, der i år har søgt asyl i Tyskland.

  Det velansete økonomiske institut i Kiel IfW vurderer, at det vil koste Tyskland 55 milliarder euro at tage sig af dem. Det svarer til 412 milliarder kroner.”

  http://www.fyens.dk/erhverv/Flygtninge-koster-Tyskland-over-400-milliarder-kroner/artikel/2907955

 35. Af Poul Jensen

  -

  Jeg får kvalme af konstant at tale om flygtninge, når vores regering i stor stil er ved at nedlægge vores velfærds-system. Det er jo ren taktik venner. Imens vi taler om flygtninge, så sker der stramning på stramning, og nedskæring på nedskæring. Velfærdssamfundet forsvinder – og vi taler på 10. år om flygtninge, som var det kernen i vores problemer. Det er ren marionet teater.

 36. Af Svend Jensen

  -

  @J.O. H – 9. JUNI 2017 7:10
  “…De veluddannede flygtninge er da i lande som Tyskland og Sverige.
  Hvor man sætter pris på deres kvalifikationer….”

  Idé til fremme af de stakkels diskriminerede højtuddannede syriske hjernekirurgers interesser.
  Fortæl dem klart og tydeligt, at de bare skal flytte til Tyskland og Sverige.
  Danskerne betaler gerne énvejsbillet (uden returret) til München og Stockholm.
  Jo længere væk fra Danmark, desto bedre for dem (og danskerne).
  Gid de må blive lykkelige integranter og assimilanter i alle andre lande end Danmark.

 37. Af Jesper Lund

  -

  Gert Hansen
  Selvfølgelig skal en fremtrædende debattør ligesom alle andre baserer sine ytringer og holdninger på korrekte fakta. Ikke på konstruerede “alternative fakta”.

  Men når det drejer sig om politik, så spiller subjektive holdninger meget ind. Jeg mener for eksempel at EU er “fredens projekt” selvom jeg godt er klar over at påstanden er umulig at verificere.

 38. Af Martin Hansen

  -

  Meget sigende om modstandere af ASH er den følelsesladede retorik. Den nærmest emmer af had og foragt. Det er faktisk meget typisk for den del af den vælgerskaren, og den kan vel passende kaldes “Åhhh det er så synd for” segmentet. Det er vel nærmest således, at har de ikke nogen at have ondt af, er de ikke hævet over andre, og tænk hvis andre fik ondt af dem……

  Når dette segment bliver mødt med fakta bliver de stjerne-rasende, og deres sidste argument giver dem som regel en Godwin.
  Dette segment er vi almindelige mennesker nødt til at køre ud på et sidespor. Vi vil ikke behandle dem som syge, men istedet smile lidt og sige; jaja, det er sikkert godtnok lille Xenia.

 39. Af Niels Larsen

  -

  Har Stine Bosse en Phd i Fake News?

 40. Af Bent Bang

  -

  Spændende at læse de forskellige indlæg for/imod Er enige i mediernes svigt De stiller ikke de kritiske spørgsmål til politikerne. Tidligere så jeg Deadline. Men ikke længere De gode journalister er væk og deres overfladiske elendige journalistik er så rød og gennemskuelig. Det et de samme ca 20 personer de altid har i studiet. Så man ved præcis hvad de vil svare. Uanset om man er rød/blå er et afgørende spørgsmål at få svar på fra den såkaldte “elite” politikere mm. følgende: Hvad er formålet og konsekvenser af at udskifte den lokale danske befolkning med ikke vestlige migranter (primært muslimer ) ? Det er ikke et racistisk spørgsmål men simpel matematik. Omkring 2050 vil etniske danskere være i mindretal i DK. Og derefter går det stærkt.

 41. Af Jens Møldrup

  -

  Uden at anfægte at ovennævnte er korrekt, behøver tidligere udtalelser vel ikke være forkerte. Du skriver om folk fra de 10 for Danmarks største indvander/flygtningenationer hvor Syrerne tilsyneladende er de dårligst uddannede. Derfor kan de, der kommer hertil jo godt være veluddannet.

 42. Af ove dahl

  -

  På en skala 1 til 6 vil jeg give indlægget +7
  Derfor
  Gør dit job
  Forsæt med at gøre det
  Forsøg hvis muligt at gøre det bedre

 43. Af Anders Madsen

  -

  Stine Bosse udtaler sig som debattør.

  Ikke som vidende eller som ekspert.

  Hun er en del af det venstreorienterede værdikompleks som medierne i Danmark er fyldt af.

  Intet indhold, men klare politiske mål.

  Hun er i samme kasse som David Trads, Hans Jørgen Bonnichsen, den såkaldte terrorforsker Lars Erslev Andersen.

 44. Af L. Paitersøn

  -

  @ Gert Hansen.

  “Hvorfor er der nogen der interesserer sig for hvad Stine Bosse mener og siger?”.

  KOMMENTAR:
  Du begår desværre en fundamental fejl.. ikke vedrørende det du siger, men hvad du ikke siger.
  da disse “nogen”, (som du sporadisk kalder dem), netop ikke er ”nogen” tilfældige), men den
  notorisk samme ”isolerede” snævre flok system-købte journalister, som alene med sig selv,
  bestemmer hvilke såkaldte menings-profiler som skal dominere billedet foran alle borgerne.

  EKSEMPEL:
  Når f.eks. en Rune Lykkeberg castes ind i programmet DR-2 Debatten, for derpå at gå i kast
  med at kloge sig på den globale frihandel, har vi atter med den systemiske journalist-syge at
  gøre, idet denne Rune Lykkeberg kommer fra mediet. Information, som årligt får tilført 25,5
  millioner korruptions bistandskroner til skallede 74 medarb,. (altså +344.000 kr. pr. medarb.)
  hvortil man skal tillægge værdien af momsfritagelsen oven i hatten, hvilket i sit samlet total,
  komisk indlysende, levere et facit bestående i, at denne R. Lykkeberg, belaster selv samme
  frie marked som han komisk kunstigt kværner i, skønt selv samme belaster markedet,. åh ud

 45. Af L. Pedtersøn

  -

  @ ANNE SOPHIA HERMANSEN-
  Jeg spørger igen.. hvorfor har du blokeret min adgang, når jeg dels ikke fremkommer med div.
  ulovlige ytringer, men derimod dokumenteret fakta, heraf min kæphest, at journalisten ses
  involveret i al information, (heraf stine bosse som inviteres ind foran alle andre o befolk.). ?

 46. Af Anders Madsen

  -

  Forvent ikke en beklagelse fra DR. De fortsætter med deres venstreorienterede kampagnejournalistik betalt af tvangslicensen.

 47. Af Niels Larsen

  -

  ANDERS MADSEN – 9. JUNI 2017 15:23

  Præcis.

  Og de har alle samme troværdighedskoefficient: minus 10.

 48. Af L. Paitersøn

  -

  @ ANNE SOPHIA HERMANSEN.

  SPØRGSMÅL: Hvordan kan man være såkaldt “menings-danner”, (som du ynder at kalde jer selv),
  samtidig med, at i udgør popularitets-listens absolutte bundniveau ?. Det giver jo ingen mening

 49. Af L. Paitersøns

  -

  Anders madsen + Niels Larsen.
  Så må vi håbe at de to herre, ikke stemmer, da det er forenings-amatørene som stjæler midlerne
  fra borgerne, for at stoppe dem ind i egen DR promotion forenings-kanal, som man tilmed er
  frække nok til at kalde “Danmarks” foran radio, hvilket vil sige, det er (JER) som udgør problemet

 50. Af Palle Huld

  -

  Og Danske politikere er beviseligt dybt korrupte og kriminelle.
  Selv supersvindleren Messerschmidt er nu på vej tilbage med fri adgang til nye kriminelle handlinger .

  Så vi er mange der spørger: Hvor hulen er Pressen henne? Men ikke ASH naturligvis, hun spørger ikke om noget, men mæsker vist bare videre på mediestøtten.

  Berlingske er som avis uvederhæftig og uduelig på alle tænkelige måder.

Kommentarer er lukket.