Men vi har hygge, Matador Mix og kulturel hængerøv

Af Anne Sophia Hermansen 127

Franskmændene har gloire og amerikanerne greatness. Men vi har hygge, og derfor vandt Morten Nørgaard X Factor i år. Vi kunne se, at den grimme ælling gemte på en smuk sangsvane, og pyt så med, at han ikke havde øvet sig særlig meget, sang falsk og måtte have musikken til at begynde forfra. Pyt også med, at de andre var bedre, og at den ene endda kunne finde ud af at komponere sine egne sange frem for bare at synge andres.

For i Danmark elsker vi fortællingen om mennesket, der overvinder velfærdssamfundets mange forhindringer. Som på trods af at vokse op i en kernefamilie, hvor der kun var råd til en årlig tur i Lalandia eller på trods af at have gået i en lektiefri folkeskole alligevel har formået at kæmpe sig frem til den store scene i DR-Byens studie 5. Vi elsker fortællingen om det unge menneske, der springer ud som lesbisk i et af verdens bedste lande at være lesbisk i, og vi elsker fortællingen om, at X Factor er meget bedre til integration end alle Vestegns-borgmestre tilsammen. Vi elsker X Factor, der lærer os, at mobning er dødtarveligt, men hey, se nu her: Nu står outsideren og læner sig ind i stjernerne, hva’be’har.

Vi har ikke som amerikanerne en ambition om at skabe sangere i verdensklasse, og vi gider heller ikke overanstrenge os og gøre os vildt meget umage. Dem, der gør, er overambitiøse stakler, som måske godt kan få vores medlidenhed, men vores hyggelige hjerte får de ikke.

Vores hyggelige hjerte tilhører underhunden, den undertippede, den skæve historie. Vi elsker derfor historien om fodboldlandsholdet, der kom med på et afbud i ’92 og tog røven på alle de andre. Som løb direkte ind på grønsværen i campinghabit, solbriller og H20-sandaler og endte med at hjemtage guldet. Det var dansk gloire! Greatness! Men på en hyggelig måde, der både var ledsaget af held, smøger og dåseøl.

Vi elsker også historien om Olsen Banden, som lærer os, at politiet er kriminelt inkompetent, magthaverne korrupte, og at det altid er mere væsentligt at have en sjov plan end en kedelig uddannelse. I 60erne og 70erne forsvandt det artige Far til Fire-univers, der belønnede dem, der børstede tænder og redte deres hår, og ind trådte den nye tidsånd i form af Børge med åben mund og akut ungdomssløvsind. I dag kunne figuren Børge have stillet op til X Factor og henrykket publikum, selv om han først havde lært at spille guitar i garderoben. Den eneste faktor, som Mie og de andre Far til Fire-dukse kan komme i nærheden af, er solfaktor.

At det er muligt, skyldes en ting, og den er, at vi i Danmark hylder middelmådigheden. Intet er så hyggeligt som at sidde i joggingtøj på en ølkasse og lytte til Shu-Bi-Dua i lunken eftermiddagssol. Eller sidde fredag aften og spise franske kartofler, mens den ene deltager træder frem efter den anden og synger sange, vi ikke gider høre dem synge igen. Måske er der et geni iblandt? Måske en dansende stjerne? Den slags siges godt nok at fødes ud af kaos, men måske går det også med en pinagtigt ordinær velfærdsbaggrund.

Nej, og det skete heller ikke i fredags. Hyggedanmark kårede Morten som vinder, og lørdag var det hele glemt igen. Der var hverken gloire eller greatness over showet, og vi fik det, vi plejer, nemlig en vinder, der kan anvise vejen til middelmådigheden frem for vejen til stjernerne.

Engang var vi vikinger og ville erobre verden; i dag har vi udskiftet aspirationer med hygge, en spand Matador Mix og kulturel hængerøv.

X Factor kårer hvert år nationen som taber.

127 kommentarer RSS

 1. Af R. Harald Kristansen

  -

  Lonny Konradsen du titulerer dig som “teapuet” klokken 22.47 den 04.04.2017.
  Du kalder dig “teapuet” . Det lyder som en spændende uddannelse. Er det en uddannelse fra en “højre”læreanstalt. Hvis jeg nu bad dig om hjælp med Lisbeth for eksempel, kunne du så undervise hende i dansk og lommefilosofi?
  Du virker velvandret i begge dele. Med sådan et multitalent, kunne du eventuelt undervise Hans Jensen sang. Med venlig hilsen Rosa.

 2. Af Niels Peter Lemche

  -

  Teddy, jeg er godt klar over, at din yndlingsfilm er Olsenbanden i Jylland, hvor Yvonne siger, at de skal huske passene, så de kan købe toldfrit på færgen.

  Jeg boede nu derovre i ni år, da jeg arbejde på Aarhus Universitet. Det var nu de bedste år i mit liv. Fantastiske mennesker omkring en og en stemning, når man var i byen som i Korsbæk. Man hilste på hinanden og kom hinanden ved. Og at jeg ovenikøbet i de år nåede at blive næstkommenderende i et århusiansk områdekompagni, piller ikke ved de mange glæder vi havde derovre.

  OK, jeg er også en Kirk, så jeg er lidt forudindtaget, det ved jeg.

 3. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Harald Kristiansen ” –Ærlig talt ! –Det er ikke S.U. gratister, der er mere brug for i Danmark ! –Det er unge –med håndelag for noget praktisk ! –DK.–drukner i cand stud ´er til arbejdsløshed ! –Hvor er folk dog dumme ! MEN fjern S.u. til evigheds-studérende –Og forhøj –tilskud til “håndværkerfagene ” ! –I guder, hvordan kan folk dog være så dumme –og tro AT: De elendige uddannelser fører til noget-somhelst !–En god tømrer –Kan føre til –arkitekt ! f.eks. !

 4. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Teddy
  Jeg har aldrig modtaget SU og mine studielån fik jeg heller ikke fra Danmark. Jeg arbejdede mig igennem studiet, med et lille lån, fra mit hjemland. Jeg har iøvrigt undervist mange tidligere håndværkere, der enten tog en HF adgangsgivende eksamen, eller var konstruktører før de kom på Arkitektskolen. Nogle var dygtige andre ikke. Sådan er det. Den nye regel om to uddannelser stopper konstruktørvejen. Nogle vælger at blive grafikere, IT grafikere med 3D, designere, bygningsarkitekter, byplanlæggere, landskabsarkitekter mm. Jeg er bygningsarkitekt med videregåede uddannelse i design. Jeg har arbejdet som bygningsarkitekt og designer og undervist bygningsarkitekter i mange år. Jeg har været ansat, leder og partner i et stort firma i over 30 år. Jeg er ikke en ung arkitekt, heller ikke helt gammel.

  Jeg kan også fortælle dig, at en arkitekt, der driver et lille firma tjener ikke meget til samfundet, fordi hans/hendes fradrag æder overskudet. Derfor skal formanden for Nye Borgerlige fare med lempe omkring det, ikke at tjene noget. Det er ikke sikkert, at hun har bidraget særligt til samfundet. Det er benhårdt at drive en tegnestue. Det kunne være interessant, at se hendes regnskaber og om hun har overskud i det hele taget. Jeg prøver ikke at pille hende ned. Det er bare realiteterne. Det jeg siger, er desværre helt almindeligt for mindre virksomheder, derfor giver det mere, at være politiker, end at drive en lille tegnestue. En stor veldreven tegnestue, yder mere til samfundskagen. En ansat arkitekt tjener ofte mere, end en arkitekt, der driver et lille firma.

 5. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Teddy
  Jeg har aldrig modtaget SU og mine studielån fik jeg heller ikke fra Danmark. Jeg arbejdede mig igennem studiet, med et lille lån, fra mit hjemland. Jeg har iøvrigt undervist mange tidligere håndværkere, der enten tog en HF adgangsgivende eksamen, eller var konstruktører før de kom på Arkitektskolen. Nogle var dygtige andre ikke. Sådan er det. Den nye regel om to uddannelser stopper konstruktørvejen. Nogle vælger at blive grafikere, IT grafikere med 3D, designere, bygningsarkitekter, byplanlæggere, landskabsarkitekter mm. Jeg er bygningsarkitekt med videregåede uddannelse i design. Jeg har arbejdet som bygningsarkitekt og designer og undervist bygningsarkitekter i mange år. Jeg har været ansat, leder og partner i et stort firma i over 30 år. Jeg er ikke en ung arkitekt, heller ikke helt gammel.

  Jeg kan også fortælle dig, at en arkitekt, der driver et lille firma tjener ikke meget til samfundet, fordi hans/hendes fradrag æder overskudet. Derfor skal formanden for Nye Borgerlige fare med lempe omkring det, ikke at tjene noget. Det er ikke sikkert, at hun har bidraget særligt til samfundet. Det er benhårdt at drive en tegnestue. Det kunne være interessant, at se hendes regnskaber og om hun har overskud i det hele taget. Jeg prøver ikke at pille hende ned. Det er bare realiteterne. Det jeg siger, er desværre helt almindeligt for mindre virksomheder, derfor giver det mere, at være politiker, end at drive en lille tegnestue. En stor veldreven tegnestue, yder mere til samfundskagen. En ansat arkitekt tjener ofte mere, end en arkitekt, der driver et lille firma og betaler derved mere i skat.

 6. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRISTIANSEN, det med hestene startede for 30 år siden, da vi boede i Gurre, og min kone til sidst havde et dusin af de krabater. Lige nu er vi blevet gamle, så antallet er nede på fire. Men Island er et dejligt land, som jeg besøgte for et par år siden, da jeg var til en konference på Skalhult. Specielt nød jeg, at der aldrig på hotellerne fandtes et skilt: Spar på energien.

  40 år, jo, men så kommer problemet: Anerkender dine omgivelser dig som dansk? Jeg skrev vist om en kollega, der var professor i Bern, og som sagde, at schweizerne aldrig ville acceptere ham, som er tysker, som schweizer, og nok heller ikke hans børn, men måske hans børnebørn. Det var der, jeg pegede på mine sweiziske forfædre og spurgte, om jeg havde en chance, hvortil han svarede, at det troede ham nok.

 7. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Det var nu din søn jeg tænkte på ang. (at blive håndværker ) –Som du skrev : skulle studére ! –Vi kan fodre svin med alle de akademikere ! –Men landet mangler håndværkere ! –Det var det jeg mente ! –Du har slemt travlt med “Pernille Vermund ! –Hun har fået “den nye arkitekt.udd. , der er som designer/arkitekt ! –” Jeg kan ikke fordrage især kvinder, der lider af ren ondskab –kamufleret som “misundelse” –OG det er, hvad du er ! –Jalous og misundelig ( Måske fordi Pernille er smuk –ung –OG især fordi hun har fundet “de rigtige venner, der vil støtte hende –fordi de er kapasiteter ” –Jeg kender dig ikke, men du lyser af jalousi !–Ligesom Hr. Lemche –Så har jeg “menneske-kundskab ” ! –Det kommer med alderen b.l.a forstås !

 8. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Du er jaloux og misundelig på Pernille Vermund –fordi hun har de rigtige venner ! –Og det har du åbenbart ikke ! –Om man har en lille – eller stor tegnestue er ligegyldigt ! –Når bare man er et ordentligt menneske ! –Så er det ligegyldigt om man bidrager med meget –eller lidt skat ! –De rigeste-med det største virksomheder ! –ER så langt fra “ordentlige mennesker” –Dem kan vi læse om, hver dag i pressen ! “

 9. Af K. A. Pedersen

  -

  Kan man ikke andet, kan man altid skændes med sig selv og lege del og hersk.

 10. Af Bjørn Sørensen

  -

  ” i dag har vi udskiftet aspirationer med hygge, en spand Matador Mix og kulturel hængerøv. X Factor kårer hvert år nationen som taber.”

  At DK er en tabernation er da indlysende når vi rasler ned ad listen blandt verdens rigeste lande.
  Klaphattenationen som tror de er verdens bedste.
  Danskerne er ligesom musen der går over en bro sammen med elefanten og udbryder ih hvor vi tramper.

  Vi lever i en professionel tidsalder hvor de bedste skummer fløden. Om DK kan overleve i den kappestrid når vi ikke vil indse at medlemskabet af EU holder os nede, fordi EU i bund og grund er en ide fra den katolske verden, som har svært ved at tilpasse sig den omskiftelige verden vi lever i. Den katolske verden har været bagstræberisk de sidste tusind år. Hvorfor EU ikke magter at gennemføre de nødvendige reformer for at få unionen til at fungere og tilpasse sig den virkelige verden. Dets forstenede bureaukrati er den værste fjende for fremskridtstanker, i det hele tilpasningen til den moderne verden.

  Det konforme er blevet den trygge havn for de fantasiløse og understøtter og forsvarer gårsdagens kampe, som ikke længere er relevant.

  Lad os komme ind i det 21 århundrede med begge ben og frigør befolkningen fra forældede forhold som ikke længere er relevante, men som er blevet en hæmsko.

  At EU og vores velfærdsmodel er den største forhindring for at vi kan udvikle os frit i dette århundrede er indlysende.

  Bureaukratiet og papirnusseriets åg tror de slappe mennesker er deres redning.

 11. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Kære Teddy
  Jeg var som 26 årig kommet længere en Pernille Vermund nogensinde kommer som arkitekt. Jeg er ikke misundelig på PW, af den enkle grund, at hun ikke er talentfuld. Alt hendes væsen og politik frastøder mig. Hendes politik næres af dybt fremmedhad og er det eneste hun har på hjerte, fordi hun ved, at det bringer hende i Folketinget. Det er sørgelig at kunne komme i Folketinget af kun en orsag, fremmedhad. Hun har en dybt urealistisk økonomisk politik og mange gamle kommer til at lide for hendes politik. Hun er en dårlig retoriker og ikke skarp. Vi har ikke behov for mindre begavede politikere. Dem er der nok af på Tinge. Vi har brug for begavede politikere med visioner. At hun er kæreste med en millardær og partiet støttes af Saxo Banks aktionær, gør hendes politik kun værre. Mennesker, der bor i skattely og skjuler deres formuer i lyssky lande, har jeg ikke respekt for. Disse mennesker vil gerne have indflydelse, men vil ikke betale til fællesskabet. De er blot snyltere. Jeg taler ikke for uhæmmet indvandring, men NBs politik er menneskefjendsk. Selvfølgelig passer hun godt ind i dit og mange Se og Hør læseres verdensbillede. Du og Asger er sikkert venner med hende siden hun har fået en rig kæreste. Og nu siger jeg det. Hun ligner faktisk Pia Kjærsgaard”. Så er det sagt”, som du plejer at sige. Jeg derimod, er en mørkhåret skønhed med en forfinet næse, rosenrød mund, dådyrsøjne og mælkehvid hud. Jeg har smukke ben og veldrejet krop. Så ingen misundelse herfra.

 12. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Du er fuld af løgn ! –Vi-andre, der sidder her på redaktionen –ER ret enige m AT –Du er i 70-års-alderen ( ikke at der er noget i vejen med, at være 70 år eller mere for andre ) –Så lad os lige få, at vide, hvad dit såkaldte firma hed ! ? –Så skal vi hurtigt få pillet din løgn fra hinanden ! –Ikke, at din islamiske person interesserer os her (eller dit falske navn) ! –Men vi er jo rigtig mange, der kan lide Pernille Vermund (hun snobber ikke nedad, men omgås folk, der kan bringe hende til tops i politik (Og dertil behøver man, hverken, at være “Einstein” ! –Eller dagens skønhed –eller for den sags skyld “verdensmester udi arkitektur ” ! –Det hele gælder om AT: Omgås med de rette folk ! –OG det gør hun !–Hvis du er “enheds-listen-tilhænger ” –Så er din misundelse nok her forklaringen ! –Kommunister troede jeg var en saga-blot i Danmark ! Ak ja !

 13. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “muslimsk babyboom ” ! –Hold kæft, hvor er vores dag ødelagt !

 14. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Lemche
  Jeg føler mig godt behandlet og føler mig som del af det danske samfund. Der er enkelte, der mener, at jeg skal tilbage til et af mine hjemlande. Da jeg afsluttede mit studie fik jeg et fint hæderslegat, et legat, der ikke kan søges. Her mærkede jeg en vrede fra flere samstuderende. Det var nok kommet uanset ophav. Jeg har efterfølgende modtaget mange priser og her har jeg kun mærket gode vibrationer fra andre. Jeg havde engang en veninde, vis bror var del af Tidehvervsbevægelsen og Søren Krarup, de var en mundfuld.

  Mit ønske er, at Norden kunne være et stærkt fællesskab i Europa. Vi er 26-27 millioner i Norden. Tre af landene er medlemmer af EU og Island og Norge er EØS lande. Vi kunne være stærke sammen. Vi har på tværs, fælles kultur og historie, trods nogle forskelle, selvfølgelig. Det som det ene land ikke har, har det andet. Her skulle der være større samarbejde og derved stærkere stemme. Mine gæster fortalte en historie fra Island, fordi vi talte om angrebet i Syrien og flygtninge. To syriske familier er kommet til en midre by. De har af lokalbefolkningen og Røde Kors fået så meget hjælp i de 1.5 år de har været der, at de taler sproget og er i færd med at åbne en restaurant i byen.

  Teddy
  Jeg nævner dette på grund af al den indvandrerdiskussion her på bloggen. Jeg tror ikke på, at uhæmmet indvandring er lykken. Men vi bør hjælpe folk i arbejde og kræve at de lærer sproget, således, at de bliver gyldige samfundsmedlemmer. Uden sprog, ingen forståelse for det samfund vi lever i. Jeg ved som udlænding, at arbejde giver identitet og godt sprog giver respekt hos danskerne. Nye Borgerliges udsagn om at de vil smide alle abejdsløse indvandrere på porten, er bare valgflæsk og dybt inhumant. Et parti, der har sin støtte fra rigmænd i skattely, mennesker, der vil have indflydelse uden ydelse. Dobbeltmoral er dobbelt så godt. NB er et visionsløst parti på det aller yderste højre. Iøvrigt var beskrivelsen af mit udseende taget fra Grimms eventyr. Om formanden for for NB er smuk, eller ej, er bedøvende ligegyldigt. Jeg synes ikke hun er smuk, men det er også ligegyldigt. Det havde været bedre, hvis hun havde haft nogle visioner, et godt hoved og hendes politik kunne gavne samfundet, end at hun farver sit hår lyst, maler sig pænt og har fået en millardærkæreste, alt sammen ligegyldigt, bedøvende ligegyldigt Teddy. Teddy dine udsagn repræsenterer den dumme del af borgerligheden. Jeg håber, at du er en troll. Hvis ikke, så må gud hjælpe dig og din forstand.

 15. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Teddy er du ansat hos Berlingske? Jeg er ikke 70 år. Nu kom mine sidste kommentar ikke igennem, således fik hverken Lemche, eller du svar. Jeg har tegnet masser af store ting, som du kender, sågar flere præmierede ting i udlandet. Du er så dumsnobbet, at det halve kan være nok. Et rigtigt Se og Hør menneske. Med venlig hilsen R.

 16. Af R.Harald Kristiansen

  -

  Repræsenterer Teddy som troll det yderste højre hos Berlingske? Farligt for bladets anseelse og respekt. At Teddy skulle være en del af Le Monde, som hun tidligere har skrevet, er vist heller ikke sandt. Teddy jeg har boet og arbejdet i Frankrig, husk det, inden du lirer så meget af. Jeg ved hvem du er. Jeg holder på din hemmelighed. Du er også lidt sjov en gang imellem. Jeg er ikke muslim, men har nogle muslimske venner blandt andet. Kender dog flere kulturkristne, fordi jeg kommer fra et nordisk land. Jeg er ikke politisk engagereret, men får kvalme af det ydereste højre så som NB og jeg er demokratisk tænkende.
  Har været KFUM og K spejder. Hvad giver du?

 17. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Læser aldrig Se & Hør ! –Det kan man ikke købe her ! –Hvorfor ialverden er du så interesseret i mig for ? –Jeg –skriver bl.a. blot AT: Gift dig aldrig nedad –Eller–vælg dine venner med omhu ! –Eller jeg sidder og tygger på blyanten ! –For AT: Finde dagens offer for tegningen ! –Din person er ikke interessant ! –Fordi vi har afsløret dig forlængst ! Vi kan ikke finde en parodi på folk med storhedsvanvid –der også er enheds-listen-tilhænger !—Dine skriv om penge – penge –og værdi´er for samfundet ! rager os en høstblomst ! –Jeg er min egen –ligesom katten ! –OG det passer mig fint –Og penge interesserer mig slet-ikke ! –Det kræver kun 1 times arbejde , at overleve på min facon !—Jeg er livsnyder –og det er min ret –fordi jeg betaler selv !

 18. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Det såkaldte “yderste højre ” ! –Er erhvervsfolk –og i det hele taget “selvstændige” ! –Der tjener, hver en krone selv ! –Hvorimod –de venstre-drejede ER off. ansatte i kuvøse-stillinger ! –muslimer –og øvrige, der, hver måned hæver penge som de ikke selv tjener ! —Konservative er et stolt folkefærd OG dem hørte Pernille Vermund til –før hun stiftede ” Nye borgerlige” –Som vi har tænkt os, at stemme på til det snarlige valg !—Håber, at de får rigtig mange vælgere ! –OG håber også på AT –“de radikale – Sf –Alternative –soc.dem. ” –Mister alle deres medlemmer i folketinget ! incl. enheds-listen !

 19. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  AF alt det bedste i livet ! –Bliver man ! –FED –FULD –Eller GRAVID af !–Så vi lægger os til, at dø ! Som Ninka-Ninus siger til Teddy-Bjørm Plys !

 20. Af K. A. Pedersen

  -

  R. Harald Kristiansen er én stor løgn. Det kan enhver forretningsvant med adgang til de rette databaser hurtigt konstatere.

 21. Af R. Harald Kristiansen

  -

  K. A. Pedersen og Teddy
  Jeg kalder mig R. Harald. I finder mig ikke. Jeg findes skam og det jeg siger er rigtigt. Jeg var meget ung, da jeg afsluttede min uddannelse. Jeg arbejdede igennem hele min studietid. Når man ikke får SU må man arbejde for føden. Nogle kommer hurtigt igennem studierne. Jeg fik personlige trusler for et stykke tid siden, siden har jeg båret min mors navn her på bloggen. Der er en del, der har diagnoser her på bloggen. Og iøvrigt er beskrivelsen af mit udseende hentet fra Tornerose. Jeg går ikke meget op i udseende, men mere op i forstand. Og Teddy du interesser mig ikke, jeg er blot forundret over dine udsagn.
  Jeg har kun fået to døtre, den ældste døde og den yngste bliver nok ikke håndværker, hun har næsten kun 12 taller i alle fag. Jeg har ellers dyb respekt for håndværkere. Hun bestemmer selv hvad hun vil studere. Det blander jeg mig ikke i.

 22. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  FALSK ! –Nu, skal den idiot, der skriver “i mit navn ” ! –Få så hatten passer ! –Vi får politiet til, at kontakte ham noget så dybt og inderligt ” –Berlingske ! –Vågn dog op !!!!!

 23. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  K. A. Pedersen ! –Du har ret ! –Det er formentlig den samme person (eller, hvad man kan kalde ” R. Harald Kristiansen ” –Der skriver “de lokums-beskeder i mit navn ” !–Vi tegner ham/hende med fuld op-pakning –på landevejen –sammen med ” Fremmed-legionens barske drenge ” ! –udi den Libiske Ørken !

 24. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen-Tegner

  -

  SVAR! “approspos og en pessent. Jeg vil ikke “finde mig” i Det!! Vi her på, Redaktionén! bor tæt på og er venner med Ulla Terkelsen så nu opsiger, vi helt sikkert vores abn. på berlingske. “Ingen af os vil nemlig finde, os i at blive til-svinét af danske pjalteproleta-rér ” som sidder på anstalter og ikke forstår ulykken, ved at være” enlige mødrer! Her-néde har vi fundet “ud af det” og regnet den ud, her føder mødrer némlig”minus 2 børn så vi vikinge-ærlige-danske, slipper for, at skulle betale S.U. i 35 år til nogle “unge diagnoser! – med 37 års su – og som, sidder på anstalter nede i Thailand, og hacker “os allesammen!! Og til alle de islamistiske unge mænd, med deres store P…..!- og som vi elsker at lave livsfarlige satiretegninger over, og som bor! i de “aarhusianske ghetto’er” kan vi kun sige at, i skal ikke have samleje med kvinder “i sorte telte. Vi vil slet ikke have – “jeres afkom” så er det sagt!!! Noget så dybt og inderligt!!!
  Men nu skal jeg ud i Pyrénnæernes alpemassiv sammen med murmeldyrene, Alfie, Sct. Berhard og alle mine Berberhunde, og jeg vender ikke tilbage før end, nye borgerlige har fået smidt alle de røde noksagtér ud “af vi-kinge Danmark!! Så er det sagt!!! Noget så inderligt!!!

 25. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –En falsk text –Som jeg egentlig er ret tilfreds med ! –Så “tuttelu” –Mes amis ! –Et salut allors !

 26. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Dagens tegning ! –Vi har fået sat prs. Assad ind i løvernes bur i zoologisk have ! –Dér sidder han så ! –Medens løverne –der er meget mindre farlige –ligger og spinder udenfor –NIX-PILLE de bider –lidt !

 27. Af K. A. Pedersen

  -

  Den samme person har skrevet otte forvrøvlede indlæg i træk. Det er ikke debat men selvoptagethed og misbrug af andre.

Kommentarer er lukket.