Det sker i 2017

Af Anne Sophia Hermansen 87

Vi kommer til at tale meget mere om danskhed i 2017. Om land og by, elite og folk, om multikulti kontra fædrelandskærlighed og kristendom kontra islam. Og selvfølgelig en masse om debatten, der polariserer og opdeler i os og dem, og at det hele er åh, så forfærdeligt og populistisk og postfaktuelt.

Hvis man kan ønske sig noget af 2017, så er det, at vi kommer til at give ord som postfaktuel og populisme et ordentligt los. Ordene er degenereret til at være bandeord og intellektuelt dovne udtryk, man kaster efter folk, man ikke gider diskutere med. Som regel højreorienterede, for der findes selvfølgelig ingen venstrefløjsere, som fifler med statistikker eller lefler for en folkestemning. Ih nej da.

Mellemleder-træningstossen får også et los. Han har i årevis været på jagt efter sin egen maskulinitet og fandt den sørme ikke i det stramme lycra-korset. Slukøret vender han tilbage til verden og undrer sig over, hvorfor han forsagede cigaretter og whisky og nøgne piger til fordel for rum-mad, proteinpulver og saddelvarme mandeballer. Han læser Knausgaards Min Kamp og begynder at skrive Min Endnu Større Kamp.

Endelig vil vi komme til at tale om, hvor venstrefløjen egentlig er blevet af. Engang kendt for sine idéer, progressivitet og vilje til at reformere samfundet. I dag mest kendt for at ville indføre kødskat og et nyt pantsystem. Venstrefløjen får i 2017 sit eget talkshow på TV2 Charlie. Grauballemanden er vært.

87 kommentarer RSS

 1. Af bjørn olesen

  -

  Det er rigtigt at vi danskere efterhånden bliver udsat for helt utrolige og rædselsfulde ting fra systemets side, og det i flere og flere tilfælde. Officielt er Danmark stadig en velfærdsstat, men virkeligheden er at vi lever under et regime som er udueligt, umenneskeligt, fascistisk, uretfærdigt, plyndrende og undertrykkende. Det viser sig på mange, mange forskellige måder. Fra feministernes krig mod mændene, familierne og vores civilisation….. til den i stadig flere tilfælde ufatteligt sjofle og afstumpede behandling af patienter, pårørende, arbejdsløse, fraskilte, hjemløse, boligejere, gamle, bilister, erhversdrivende, officerer, politifolk, falck-folk, børn og unge. Borgens sære væsner arbejder uafbrudt på at få vores velfærd og kultur udskiftet med barbari, kaos, kriminalitet og idioti. De fatter slet ikke at deres skrupskøre og anti-danske politik er vejen til den største folkelige og nationale katastrofe nogensinde. (diverse netaviser giver ren besked om hvad der foregår i Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien og England mv.)

 2. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Svar til Claus Kaasgaard ! –Jamen tak—Jeg kan glæde dig med AT: ASH –Er super-kvinde –og endda fra Århus ! –Og så taler hun som et vandfald –og er hverken konflikt-sky –eller berørings-angst ! –Så heldigvis Findes de kvinder- som både er charmerende –og fyldt med humor ! –Hvad angår mig-selv ! –Så skriver jeg på en fransk computer med indbygget robot ! –Så den synes AT: tankestreger –sitations-tegn skal være ok.–når man skriver til Danmark ! –MEN tak – tak –alligevel “et bonne année” ! alors

 3. Af b olesen

  -

  Indl. i filtret

 4. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Jeg har søgt på nettet efter Løkkes CV og fundet ud af, at keglen på et eller andet tidspunkt i karrieren har arbejdet som “selvstændig konsulent”. Det fremgår imidlertid ikke umiddelbart, om jobbet var som avis- eller flaskedreng. Eller på almen dansk – manden har aldrig haft et alment arbejde!”

  Vores fadbamse statsminister blev uddannet cand. Jur i 1992, og som en anden muslimsk kvinde, fik han den aldrig brugt til noget som helst da han blev valgt ind i tinget året efter..Totalt spild af uddannelsesressourcer…En karrierepolitikere der aldrig har kendt arbejdsmarkedet, og ikke har nogen som helst virkelighedssans mht. de virkelige forhold på en arbejdsplads mv. Det eneste han fik ud af sine 6 år på universitetet var retorik brugt til at forsvare løgn og bedrag, humbug og generelt korruption…

  Og kommer til at stå ham bi i 2017 også..

 5. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “multikulti kontra fædrelandskærlighed og kristendom kontra islam”

  Nationalisme kunne man tilføje? For “nationalisme” er også blevet et negativt ladet ord, men er positivt da vi først og fremmest skal rydde op hjemme før vi kan redde hele verden.

  Det grønlandske mineeventyr tager også for alvor fart i år, med flere miner der åbner op. Bla. Greenland mining in Narsaq som nok sidder på verdens største uranium mine og sjældne jordarter..Og er kun starten..Men naturligvis har frasolgte de blå politikere i VKO alle vores interesser der, og i dag kan vi i det store og hele blot håbe på lidt Danske arbejdspladser der..Den største fejltagelse begået af Danske politikere, var da de opgav grønland. DK ville have haft mulighed for at skabe verdens rigeste samfund via Grønland…Det er stadigvæk ikke for sent med oprigtige nationalistiske politikere. Men der skal handles nu. Intet andet land havde været så politisk korrekt som Danmark og foræret det hele væk..

  Vi skal have den positive nationalisme tilbage i 2017..Der gavner landet…også mht. indvandringens massive størrelse, der blot skaber flere arbejdsløse, mere ulighed, mindre velfærd..

  Vi skal også have færre religiøse i magtpositioner. Såsom Krasnik der i dag er blevet chefredaktør i Weekendavisen. 6ooo jøder har DK, men de sidder tit på chefredaktører posten, redaktør posten i medierne og altid for mellemøst stoffet hvor de vildleder Danskerne også. Krasnik har endda skåret i sine børns kønsdele. Dette skal absolut forbydes i Danmark i 2017. Vi skal have Danske etniske ateister ind og sidde og rapportere på især mellemøstlig materiale, men også religions kritik mv. Lad os håbe at vi ser meget mere af dette i 2017.

 6. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Bliver 2017 året hvor vi endelig får gjort op venstre korruptionen og dens liberalistiske pengekriminaliitet? Også i EU…http://www.business.dk/global/jean-claude-juncker-blokerede-eu-tiltag-mod-skatteunddragelse

  Lad os håbe på fælles EU skatteregler der giver højere virksomhedsskatter, virksomhedsarveskatter mv. Præcis alle disse venstre regeringen har lempet nu. Såvel som højere fælles EU aktieskatter mv. England må økonomisk isoleres hvis de går en anden vej.

  Også straffe ift. kriminalitet..I dag får borgerlige white collar kriminelle ingen straf. Det må der laves om på. Inklusiv dødsstraf for de værste syndere her. Dette kan lade sig gøre i 2017. En rask folkeafstemning herom burde være nok i Danmark.

 7. Af Finn Larsen

  -

  Foruroligende med en debatredaktør, der finder det ligegyldigt om udsagn er sande eller falske.
  Aversionen mod mænd der træner og på den måde holder helbredet oppe synes besynderlig.
  Venstrefløjen sidder vel på ca. 179 pladser i folketinget. Der var nogen, der i en kort periode påstod sig anderledes. Det var også løgn.
  Der er nok gode chancer for at 2017 bliver et år hvor folk får større ting at tænke over end danskhed små kalibreringer af velfærdssamfundet.

 8. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Skriver du AT: Venstre-fløjen sidder på 179 pladser i Folketinget !–Så er det ikke så mærkeligt AT: Den er gruelig gal i Danmark !–Snart er samtlige borgerlige danskere –bosat i udlandet ! –Så “alle I ræverøde –skal til, at forsørge jer-selv ! incl. alle de unødvendige off. ansatte djøf-nussere ! –Der sidder og sender borgernes surt skatte-betalte-penge ! –Til Mellem-østen ! –Hvor vennerne bor –og kommer kun tilbage til DK –For, at føde nye børn –der skal registréres som danske stats-borgere ! –Med alt, hvad bistands-kontoret kan prestere med hensyn til off. ydelser !—–Surt ikke –når “mænd der træner ” –Virker mere og mere latterlige ! –Det hele tyder jo på, at de ikke har noget imellem ørene !–Så ville de ikke allesammen befinde sig i udkants-Danmark ! –Akkurat ligesom han-løver –der er blevet smidt ud af de magt-fulde hun-løver –der vitterligt kan overkomme, at jage –maden op –føde masser af unger –og sørge for hele familien !! –Hvad kan manden, der træner (han-løven) ?? –Han kan kun overkomme, at træne –og troppe op når maden bliver serveret ! –Og ellers lade “mutter ” om, at klare alt-det andet !—helt i “han-løvers ånd” incl. han-elefanters dito ! Som også bliver smidt ud af flokken i teenage-alderen !

 9. Af P Christensen

  -

  Hovedparten af de 179 i det danske Folketing er hverken røde eller blå, men
  primært globalist-snobber, der kun kan bruge danskerne som stadigt mere udpumpede skattekvæg, hvis provenuer i stadigt højere grad går til at bekræfte snobbernes globale gensidige selvforståelse.
  Derfor er DK forlængst blevet verdens dyreste discountsamfund.

 10. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Læs Rasmus Jarlovs artikel i Politiken idag, hvor han skriver AT: Venstre-fløjen tør ikke indrømme AT: De har taget fejl med hensyn til den massive indvandring fra Mellem-Østen og Afrika ” !—De venstre-orienterede hyklere fortjener AT: Vi vil udstille dem allesammen incl. Stine Bosse –Øslem Cetiz –Johanne Schmith-Nielsen –Og alle de øvrige ræve-røde snyltere !–Det bliver forhåbentligt ikke sjovt for dem !

 11. Af b olesen

  -

  Foruroligende er det også at tante B blokerer, skjuler og sletter oplysende indlæg igen og igen. Mens lisbeth s/søren s, teddy-bjørn og lignende typer har fri adgang.

 12. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Mere og mere tyder på AT: Nedbruddet i You see –var Terror ! –computerne er også berørte ! –Det er hvad You see ikke vil indrømme ! Er det virkelig så slemt, at skrive sandheden ??

 13. Af blogger der hvergang ryger i filtret

  -

  bloggere der oplyser for meget om samfundet, eller som svarer andre bloggere, BLOKERES ofte.

 14. Af Henrik Pedersen

  -

  Når du nu er i gang med underlige udtryk, kan du så ikke fortælle din kollega Tom Jensen, at udtrykket ”disruptet” hører til på journalismens losseplads.

  Det gør ”bioperversitet” i øvrigt også.

 15. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  B. Olesen ! –Du er bare misundelig ! –Var det ikke det “nemesis ” ! –døde af ?

 16. Af Torben Christiansen

  -

  Teddy Bjørn.

  Tror du ikke, det er muslimske, jyske socialdemokratiske, offentligt ansatte unge mænd, der for deres su sidder nede i Thailand og hacker Yousee?

 17. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  JO ! –Det er jeg ret sikker på AT : Du har ret i ! –Hvis du slår op på “Jungle coders/Thailand ” –Så får man hele banden serveret lige i ansigtet !—En ting er helt sikkert AT: Selvom det er mænd og 1 kvinde–der overvejende ikke ligner de blå-øjede danskere ! –Så har de med garanti modtaget gratis udd. incl. S.u.–Og sidder nu dér i Thailand –og griner af alle-os-skatteydere !—SUK !

 18. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Finlands projekt starter nu med universal borgerløn. Bliver spændende at følge, selvom beløbet er absolut minimal og blot gælder 2000 forsøgspersoner.. Nu støtter LA åbenbart også op om projektet. Naturligvis pga. af de håber dette kan skabe mere ulighed. Så naturligvis skal dette organiseres forsvarligt og rødt!

  “Finland has become the first country in Europe to pay its unemployed citizens a basic monthly income, amounting to €560 (£477/US$587), in a unique social experiment that is hoped to cut government red tape, reduce poverty and boost employment.

  Olli Kangas from the Finnish government agency KELA, which is responsible for the country’s social benefits, said on Monday that the two-year trial with 2,000 randomly picked citizens receiving unemployment benefits began on 1 January.

  Those chosen will receive €560 every month, with no reporting requirements on how they spend it. The amount will be deducted from any benefits they already receive.”https://www.theguardian.com/world/2017/jan/03/finland-trials-basic-income-for-unemployed

 19. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “det må ikke være nemt, at være Dronningen –der altid skal være perfekt ! –Så har jeg det dog ulig meget lettere ! –Der er ingen, der ville drømme om, at forlange AT: Jeg skriver perfekt !!—“bjørnen sover – bjørnen sover i sin lune bolig ! –Sov godt –og drøm sødt ! –Dronning eller ej !

 20. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Ja, sov sødt Teddy! Vi ses i morgen!
  🙂

  Har en fb ven i England som er hjerneskadet…Lægger et indlæg på hver dag før sengetid hvor han skriver “going to bed, sleep well”, eneste fb kommentar han skriver…ER så sødt og modtager omkring loo kommentarer på den hver aften. Sov sødt, med eller uden teddybjørn. Også Preben. f1 J.ensen, her kaldt b. olesen

  Må 2017 bringe jer lange sovende dage og nætter..

 21. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Jamen tak og i lige måde (hvis du mente det ) ! –Man kan jo ikke se hinanden –og dog ! –Vi får efterhånden en fornemmelse af, hvad for en slags mennesker –som vi har med at gøre –alligevel ! –DERFOR ! –Skal der sættes fokus på –hvad de gamle pensionister –bliver spist af med ! –Både dem, der hellere vil dø –en komme på et dansk plejehjem –og de som er havnet på et dansk plejehjem –alligevel !–Spørger man en italiener, hvad de mener om behandlingen af de gamle danskere –kontra luxus-behandlingen af de såkaldte yngre –! Hvor intet er for godt til dem, der aldrig har bidraget til samfundet ! –Men har kostet milliarder af kroner inden de fylder 14 år ! –Ja, så korsede italieneren sig ! —Det er rædselsfuldt –og aldeles hæsligt AT “det danske mad-hus ” –Kan tillade sig, at levere “svinefoder” –Som de siger til deres forsvar “det må kun koste 44 kroner ” –dagens ret ! –Hvor meget koster så ikke de ti-tusinder af off. ansatte –der åbenbart er kommet til den pris så ?? –Kommunernes folk ! –Er helt overflødige incl. borgmestres –luxus-hyre ! –Hvem har bestemt AT: Det skal være komm. folk, der –piner de søde gamle danskere ?? –De private kokke –og de formidable selvst. firmaér –Som f.eks “Skagenfood –eller Coop –Eller alle de andre flittige kokke –og mad producenter ” ! –Skal selvfølgelig have den opgave AT: Forsøde de gamle danskeres sidste del af livet ! –Kunne vi blot smide samtlige kommuners skin-hellige –medarbejdere i skraldespanden ! –Så er der hermed –givet grønt lys for det ! –Hvor er det dog for et rædselsfuldt samfund –Danmark er blevet til ? –Smid alle de millioner af islamister –og negrene fra Afrika ! UD af klappen ! –OG giv dem gratis kost, hvis de frivilligt lader sig sterilisére ! –Så gør man Afrikanerne –og således også de forpinte danskere –en stor tjeneste !–Penge er der nok af stadigvæk i Danmark ! –De bliver bare givet ud til de forkerte ! –Sådan !

 22. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Både dem, der hellere vil dø –en komme på et dansk plejehjem”

  Du er heldig at du bor nær schweiz ..Caritas der har aktiv dødshjælp for ældre træt af livet..og vil personligt helst gå ud Hemingway style, eller på Caritas, end ende på et Dansk institutions dødsplejehjem. Er jo de færrest Danskere der har adgang til et effektivt skydevåben, derfor må så mange her hænge sig mv..

  “–Smid alle de millioner af islamister –og negrene fra Afrika ! UD af klappen ! –OG giv dem gratis kost, hvis de frivilligt lader sig sterilisére ! ”

  Tyskerne gjorde dette under anden verdenskrig. Mod socialister mv. Har du nogensinde set den franske film “Paulette”, hvor en bedstemoder bliver narkopusher for at betale til dagen i Paris? Og racistisk nægter at se sit halv sorte barnebarn? Som hun alligevel ender med at elske? God film..Frankrig er naturligvis forfærdelig mht. deres velfærd…Selvom de har en høj mindsteløn, som er langt højere end fx den i UK, men stadig langt under Dansk niveau.
  Men enig mht. en stram indvandringspolitik, dog ikke din racisme her.

 23. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! —Jeg er ikke racist ! –Jeg er f.eks meget begejstret for “Naser Khader” !–Han er en guttermand –og –super loyal overfor Danmark ! –I modsætning til samtlige “ghetto-beboérere i de af soc.dem. oprettede islamist-centre –og beskyttede i klasse A”—Jeg går ikke op i “mindsteløn i forsk. lande ! –Fordi jeg altid har været selvstændig –og min egen chef ! –OG Ja ! –Jeg har set “Poulette” –For år tilbage ! –Såvidt jeg husker blev hun rasende over AT: “de fremmede muslimer ” –Kunne få i pose og i sæk, hvor de ægte “francais ´–skulle spinke og spare ! –Det er sagen i en nøddeskal–Fordi sådan er det stadigvæk både i DK –Og i Frankrig ! –Schweiz er et indvandre-land ! –De er glade for special-lister –der kommer og udfører arbejde –som der er brug for !! –Derimod har de ikke brug for ! indvandrere –der ikke giver noget tilskud til “velfærden” ! –MEN derimod er en belastning –fordi de er simple fattig-doms-flygtninge –der gerne vil have “en bid af kagen” –Som andre har bagt ! –Og uden, at røre en finger !—Sådan er det jo også i DK ! –De er snyltere –Og de skal tilbage til deres egne taber-lande –og hjælpe med, at gøre tingene bedre !!—“de sorte i Afrika –har i flere hundrede år levet af bistands-hjælp fra bl. Danmark ! –OG –det eneste de har udrettet ER AT: 3-doble-befolkningstallet !–Derfor skal de tilbydes gratis sterilisation ! –Det er der også brug for i DK. Hvor de mest hjælpeløse–også formérer sig explosivt ! –Det er logikken –Så salut !

 24. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  P.s –Læs venligst ! Lars Tvede/Schweiz ! –Så finder I ud af, hvad det vil sige AT: Bo i et land, hvor borgerne har magten ! –Og ikke levebrøds-politikere –eller social-kontoret !

 25. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Hvad sagde vi ” ! –Nedbruddet hos You See ! –Var “terror” ! –Højest sansynligt –De kvaj-pander –der sidder i Thailand ! –Og bilder folk ind AT: “unge mennesker kan komme mod betaling på IT-udvikler-kursus til min. 22 000 kroner –for–AT : Blive introducéret i IT-gentlemen ´s –kriminelle verden ! –Var de kursister ikke forvejen kriminelle ! –Så blev de informéret om denne “kunst” ! –AT: Hacke sig ind i alt- og alles computere ! –Jungle Coders / Thailand –har lukket deres billed-side, hvor alle. og enhver kan identificere “de unge fløjsere –hvoraf der faktisk er flere med blå øjne –og lyst hår ! ” –Så –de blev meldt til politiet ! –OG så ser vi, hvad der sker ! –Skulle hilse og sige AT: Den stadigvæk er helt gal med folks computere !—Ikke umuligt AT –De såkaldte smarte unge mænd (ikke så unge endda, men i begyndelsen ag 30 ´erne ” ! –Der har fået hele pakken med høj-uddannelse incl. s.u i 5-7 år ! ) –Den udd. bruger de ikke ! –MEN har istedet-for –brugt de it-fiduser ! –Som de lærte på uddannelserne ! –Mon ikke , at der er nogle professorer –der i fremtiden får “røde ører ??? “

 26. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! You see ´s nedbrud ! –Skulle være “en bevist skadelig handling ” –Eller det mere væmmelig udtryk “terror ” –Der er heldigvis ingen døde !–Så det kunne være gået grueligt galt ! –Hvis der ikke havde været “nogle kvikke kaniner, der genkendte –de folk, der faktisk sad/sidder i Thailand–Og sælger “små ting fra Bang & Olufsen “—Ingenting kan slettes –når først det er kommet ind i computeren –Så –det hjælper ikke, at de har lukket siden !–Lad os nu se !! –Måske er det bare “nogle overforkælede unge ” –Der skulle være smarte !!

 27. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Hvad sagde vi ! –You SEE ´s nedbrud –nytårs-aften var “en bevidst skadelig handling ” –Vi sagde terror –Men, bortset fra, at der ingen døde er (heldigvis ” ! –Hvad er så forskellen ??

 28. Af Torben Christiansen

  -

  Teddy Bjørn.

  Insinuerer du, at det er folkene fra Jungle Coders, der er skyld i Yousees nedbrud?

 29. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Det er der også brug for i DK. Hvor de mest hjælpeløse–også formérer sig explosivt ! –Det er logikken –Så salut !”

  Hentyder du til kongehuset som med 8 børn hos de to prinser, alle på offentlig forsørgelse for evig på den ene eller anden måde?Dronning Marie med 5 børn, eller Benedikte med 3?

 30. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “P.s –Læs venligst ! Lars Tvede/Schweiz ! –Så finder I ud af, hvad det vil sige AT: Bo i et land, hvor borgerne har magten ! ”

  Du mener et land der ikke følger de internationale spilleregler og er opbygget på kriminelle liberalister i andre lande i verden?
  Der nægter adgang til EU arbejdskraft siden sidste år, men som EU utroligt nok stadig tillader deres befolkning at arbejde frit og kvit i EU lande?

  At de stemmer på områder af interesse af befolkningen, og har der dødshjælps centeret Caritas der, er naturligvis to formildende omstændigheder. Men slet ikke nok set i det samlede billede.

  “I modsætning til samtlige “ghetto-beboérere i de af soc.dem. oprettede islamist-centre ”

  Helt enig..De muslimske ghettoer i socialdemokratiske og fattigere kommuner skal ud, og transporteres over og bygges i Gentofte, Vedbæk, hellerup mv. Selvfølgelig skal de blå der har indført løndumperne, også leve sammen med dem i K, V, LA kommuner..Kun fair. Og ja, de skal have store tvangskvoter der.

 31. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Naser Khader ” ! –Har ret ! –Hele vejen igennem –Og det er derfor helt fair AT: Kalde “levebrøds-politikerne ” –For menneskeligt affald ! –Det er nemlig deres skyld det hele !—

 32. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SÅ ! –NU –skal de altså UD ! –Samtlige beboérere –som er blevet nurset og beskyttede af “social-demokratiske borgmestre ” –i de 42 islamiske ghettoér !—-Naser Khader “den guttermand” –skal være statsminister i Danmark !—-Alle de danske ægte-vikinger –bakker ham op ! –Så er det sagt –forhåbentlig –Så det kan høres i det ganske land !

 33. Af Lisbeth Sørensen

  -

  K hader bliver aldrig statsminister i DK, som muslim..Kommer ikke til at ske..Uanset hvor meget han “bellitler” sin religion her, og forsøger at gøre sig ikke ekstremt troende mere.
  Trump gjorde det samme. Også ikke troende..Årene op til præsidentvalget-og han tilkendegav sin interesse her år tilbage-kom han med populistiske udmeldinger om sin tro. Man kan ikke blive præsident i USA uden tro.

 34. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Bliver en fornøjelse at se ham lyve over for biblen ved inauguationen..Kapitalistisk ironi i sin helhed bliver det!

 35. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Bliver en fornøjelse at se ham l yve over for biblen ved inauguationen..Kapitalistisk ironi i sin helhed bliver det!

 36. Af S.V. Nielsen

  -

  Vi i DK er lige så stolte og innovative som dem i Svejs, så hvorfor ikke ….

  I en stille og eftertænksom stund i et nyt år, læser man med stor interesse debatten i Berlingske om, hvordan det tilsvarende går i Svejs med en blomstrende innovation og
  med tilfredshed over hele linien – bl.a. takket være meget hyppige folkeafstemninger
  i landet – både nationalt og i de lokale samfund svarende til vores kommuner.

  Og da vi har så nogenlunde samme størrelse og antal indbyggere i begge landene og
  de samme opdelinger i lokal samfund – og egentlig nu trænger til en frisk fornyelse af
  det demokratiske system i DK er tiden således ikke inde til også at tage dette værktøj
  i brug meget mere end tilfældet hidtil har været såvel i nationale spørgsmål som i de
  små lokale samfunds daglige samfund.

  Den digitale udvikling taler samtidig herfor, da vi kan formode, at 1017 åbner op for
  anvendelse af folkeafstemninger digitalt i endnu højere grad til afklaring af borgernes
  stillingtagen med mulighed for at dette vil kunne bruges til evt. tiltrængte forbedringer
  i statens og regionernes/kommunernes styring i fremtiden. De danske borgere er jo til-
  lige aktive både til at følge med på det politiske og samfundsmæssige område, og til ak-
  tivt at besvare forskellige andre af de mere og mere florerende såvel forbruger- som
  markedsanalyser – digitalt næsten hver dag.

  Hvis dette værktøj også i fremtiden her i DK på denne måde kan lette kommunal- og
  Folketingspolitikernes til tider langsommelige beslutningsprocesser, så mener jeg sam-
  tidig at det er i orden både for borgerne og i denne forbindelse for Grundloven, og hvis
  der i blandt nogle fra bl.a. Det Radikale-Venstre fortsat skulle være enkelte, som enten
  ikke synes om dette værktøj i det politiske arbejde enten af en for tæt berørings-angst
  eller af nogle gamle fordomme eller principper, så må såvel regering som øvrige poli-
  tikere da kunne indse det logiske heri. Specielt således som det går i Svejs og i øvrigt
  har gået godt i mange år tidligere. Lad os derfor få en inviteret med debat herom med
  henblik en større anvendelse heraf til gavn for fremtiden i vort land.

 37. Af Lisbeth Sørensen

  -

  S.V Nielsen

  Schweiz er et rent forbryder land..Opbygget på udtrukket jøde guldtænder, stjålne værdier fra resten af verden. Absolut ingen rollemodel for noget land..En jernmur skal bygges omkring landet, ingen kommer ind eller ud indtil det makker ret..En total økonomisk boykot mao.

  Sidste forfærdelige ting fra dette land, er hvorledes EU borgere ikke længere kan arbejde der frit og kvit, mens de stadig har fri adgang til EU arbejdsmarkedet..En hån mod hele EU dette er. og Viser at Schweiz har umådelig magt.

Kommentarer er lukket.