Gør det Danmark til et dårligt land at være kvinde i?

Af Anne Sophia Hermansen 37

Vi er åbenbart pinligt ringe til ligestilling i Danmark. Det viser den årlige Gender Gap Report fra World Economic Forum. Undersøgelsen rangerer Danmark som nr. 19, håbløst langt efter de øvrige nordiske lande og endda overhalet af enkelte afrikanske lande, heriblandt Rwanda.

Undersøgelsen er blevet modtaget med kyshånd af organisationer som Kvinfo og Dansk Kvindesamfund, som her får dokumentation for, at det står helt forfærdeligt til med ligestillingen i Danmark. Det er også dejligt at blive bekræftet i sit verdensbillede, selv om det af og til må indebære, at man sætter sin sunde fornuft helt ud af kraft.

Danmark er især sakket bagud på fire parametre. Vi har en lavere andel af kvinder i politik, i ledelse, stor lønforskel mellem mænd og kvinder og en ulige fordeling af barslen. Det er åbenbart mere attraktivt og ligestillet at være kvinde i lande som Nicaragua (med verdens mest vanvittige abortlovgivning), Rwanda (tidl. uofficiel verdensmester i folkemord) og Filippinerne (der først for nylig har gjort det lovligt at bruge p-piller og kondom, og hvor en stor del af befolkningen er tvunget til at arbejde i udlandet pga. fattigdom).

Hvis Nina Groes fra Kvinfo eller Lisa Holmfjord fra dansk kvindesamfund hellere vil have deres døtre til at vokse op i Rwanda end i Danmark eller foretrækker Nicaragua over Schweiz, vil jeg anbefale dem at søge læge. Men undersøgelsen handler måske slet ikke om, hvor det er godt at være kvinde, men om rigide metodikker.

Det er dog ikke så mærkeligt, at lønforskellen mellem mænd og kvinder er stor i Danmark, når kvinder fortrækker at være på deltid i det offentlige, mens mænd er på fuld tid i det private. Når kvinder vælger at være på lang barsel, mens de fleste mænd kun tager de lovpligtige to uger. Og når mænd og kvinders valg er så uens, kan næppe overraske mange, at det oftere er mænd, der indtager lederstillingerne og dermed de højere lønninger end kvinder, fordi valg har konsekvenser og indebærer karrieremæssige til- og fravalg.

Men det væsentlige her er at huske på, hvad ligestilling egentlig er. Er det lighed i muligheder eller er det lighed i resultater? Kvinder har mig bekendt ligeså gode muligheder som mænd for at uddanne sig, men de træffer efterfølgende uens livsvalg, ikke mindst når det kommer til karriere og barsel.

Gør det Danmark til et dårligt land at være kvinde i, dårligere end Burundi, Namibia og Sydafrika? Nej, det gør undersøgelsens metodik komplet latterlig. Intet sted tages der forbehold for kvinders egne valg – i stedet insisteres der på, at ligestilling er resultatlighed.

Det betyder ikke, at der ikke er ting, vi kan gøre bedre i Danmark, for det er der. Mange af os trækker rundt på kulturelle forventninger til hinanden, som burde høre fortiden til, f.eks. at mænd er bedre chefer, og kvinder er bedre forældre. Tænk bare på, hvor mange høvl advokaten Eva Persson fik, da hun her i avisen bekendtgjorde, at hun kun tog en uges barsel – hvor ukvindeligt! Hvilken dårlig mor! Havde en mand sagt de samme ting, var han næppe røget i gabestokken.

Hvordan får vi gjort op med dem? Ikke ved at kigge i den årlige Gender Gap Report, men ved at tænke og handle frit – og tage konsekvensen af vores valg.

 

37 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Endnu en gang håbløs ubrugelig feminist ævl 🙁

 2. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Dårligt land –at være kvinde i ” –Ja uden tvivl –Kvindens største straf er AT: Det er hende, der føder børn !—NU –har vi skrevet –op ad stolper –og nedad vægge AT: Der ikke er brug for alle de børn –de kvinder føder ! –OM de kan forstå det ?? –NIX-NEJ ! –Så miséren er deres egen skyld ! –Enlige mødre kan man fodre –social-forvaltningerne med (det giver endnu flere off. ansatte ) –Barsel mig her –og barsel mig dér ! –Har de kvinder i virkeligheden hjernen siddende i rumpen –eller er de bare ualmindeligt dumme ! ?

 3. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ASH ! –Det er kvinderne –der er dumme i nakken –og ikke Danmark –der er et dårligt land !—Ufatteligt AT: Det ikke siver ind AT: Der ikke er brug for flere mennesker her på kloden –og ganske specielt ikke i Europa i øjeblikket ! –Hvor stupide politikere –“Venstre” ! acceptérer –at muslimske mænd med 3 koner –får lov til, at flytte til Danmark !! –Merkel har også en meget stor del af skylden–Hvis ikke hele skylden for AT: Vores lande bliver oversvømmet med invasive arter fra Mellem-østen og Afrika !

 4. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et emne der bør interessere – skrabende, lalleglade, kaglende danske perlehøns – lidt mere end ligestilling. Saudi Arabien genvalgt til UN Human Rights Council. Hvilket alt andet lige betyder – send kællingerne tilbage til gryderne, og den seksuelle frigjorte “nydelse” består fremover i – at føde børn 🙂

 5. Af bent nielsen

  -

  Hurra for de “almindelige” kvinder, men Kvinfos-, Kvindesamfundets- og partiernes politik-kvinder er gennemgående ganske forfærdelige. De fleste af dem har kommunistiske sympatier og pladderhumanistiske idéer, plus at de mangler sund fornuft og jordforbindelse. Hertil kommer at mange af dem har travlt med intriger rettet mod mændene, familierne og børnene. Det kunne der fortælles meget mere om, men prøv selv at sætte jer ind i hvad der foregår af dumhed, vanvid, elendighed og forbrydelser i Sverige, efter at rødstrømperne og politik-kvinderne har domineret den politiske udvikling de sidste 15 år. Eller sæt jer ind i hvordan masser af danske familier splittes og tyranniseres med feministisk politik, der har sendt hundredtusindvis af børn og forældre ud i årelange lidelser og mareridt. I Sverige er mændene og familierne totalt til grin på mange punkter, og det samme er tilfældet i Danmark.

 6. Af Bent Nielsen

  -

  PS: Hvad angår de nyeste “undersøgelser” som ligestillingsfanatikerne og kvindesagshystaderne henviser til hver uge eller måned, er disse “undersøgelser” som oftest komplet utroværdige. Og en anden ting er at rødstrømperne ALDRIG vil få nok. Om de så havde rettigheder og indtægter der overgik mændenes på alle punkter, ville de stadig klage, jamre og brokke sig, og påstå at de danske mænd er nogle tarvelige undertrykkere.

  Ser man feministernes politik grundigt efter, vil man opdage at de ikke alene er mændenes og familiernes værste fjender. Nej, de er også deres medsøstres værste fjender, som demonstreret af Merkel og de svenske “verdensfrelsere”. Hvis der er nogen der har udleveret kvinder til overfald, mishandling og mord, er det disse pladderhumanister.

 7. Af B N

  -

  Svaret på det fornuftig spørgsmål som ASH stiller, er at rødstrømpernes og kvindesagskvindernes kortsynede idéer er i gang med at gøre Danmark til et MEGET DÅRLIGT LAND at være kvinde i.

 8. Af M.S. Carstens

  -

  Er kvindelige organisationer ikke overvejende baseret på venstrefløjen?
  Og hvem var det der sagde:
  “Stol aldrig på en undersøgelse, du ikke selv har manipuleret!”?
  ………
  Kvinder der i dag brokker sig over “manglende ligestilling” i Danmark, har formentlig aldrig haft ligestilling nødig, men heller ikke fundet fodfæste for sig selv, efter at “MOR” smed den lilla ble og selv ikke anede, hvor hun stod som mor og med de nye muligheder der blev opnået. Samtid forpassede kvinderne, meget ofte, at få skabt en kobling fra gammelmor til nymor blandt døtrene, sønnerne og mændene, som alle ikke anede hvad ben de skulle stå på.
  Og sådan er det vist stadig:
  Den venstreorienterede kvinde (m/k) vil det hele, blot ikke betale eller afgive andet på altret, som jo i samfundsmæssig balance, skal dække såvel indtægter og udgifter som glæder og pligter.

  Således også med den fatale multikulti-ide, hvor de vil have hele den muslimske pakke, men ikke vedkende sig at det koster vore egne den frihed/ligestilling de påberåber sig, når de samtid ikke går på (korporlige)barrikader, for at få ALLE muslimske kvinder fri og lige og dem der ikke vil sendt hjem, sammen med slige mænd.

  De vil ligestilling og frihed, men ikke arbejdet derhen/derfor.
  De vil deres glorie, men betalt af andre.
  De vil deres ego, om så alt andet må falde.

  Venligst
  fra
  Fru Carstens

 9. Af P. Nielsen

  -

  Ligestilling i Kvinfo forstand kan egentlig meget let opnås. Det er da bare at hæve lønnen for en sosu assistent til 1,5 mio og lønnen for en sygeplejerske til 2 mio om året. Bum!

 10. Af Niels Juu Hansen

  -

  @ASH

  Hvad er det helt konkret, at Nina Groes og Lisa Holmfjord har sagt om forskellene mellem Danmark og Rwanda i denne undersøgelse.

  Det synes jeg ikke, du fik med.

 11. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er et af de positive indslag fra det Mellemøstlige Mekka til det Vestlige Vitakan – hvad mænd angår – vel . . . få lidt styr på den forvirrede hønsegård 🙂

 12. Af Arvid Holm

  -

  Gender Gap Report fra World Economic Forum er blevet modtaget med kyshånd af organisationer som Kvinfo og Dansk Kvindesamfund, som her får dokumentation for, at yderligere krav om promovering af kvinder er berettiget.
  Fremover bør kvinder stilles bedre?
  Men vil det virkelig forbedre kvinders forhold, hvis feministerne i endnu højere grad får deres vilje?
  I den vestlige kultur fravælger den selvbestemmende kvinde jo i stort omfang at få børn, fordi belastningen hærger hendes krop og hæmmer hendes karriere og hendes personlige frihed.
  Hver kvinde skal i gennemsnit have 2,11 barn for at opretholde befolkningstallet.
  Men eksempelvis i Europa ligger alle lande lavere end det.
  Befolkningens hensygnen er en af de væsentligste begrundelser for indvandring.
  Europa forudses at behøve arbejdskraft fremover.
  Men de tilrejsende går ikke ind for kvinders ligeberettigelse.
  Verdens øvrige kulturer vil næppe give kvinder samme rettigheder som i de vestlige lande, når de ser de selvdestruktive konsekvenser.
  De ønsker ikke at uddø?
  Så meget tyder på, at kvinders rettigheder på sigt bliver inddraget, medmindre man kan finde en måde, hvorpå kulturen kan overleve, selvom kvinder har rettigheder.

 13. Af Mrutyuanjai Mishra

  -

  Nu har jeg valgt at skrive noget positivt om danske mænd. Jeg konstatere bare, at deres chance for at blive lykkeligt gift med asiatiske kvinder er gode, deres mulighed for at få børn og vigtigst af alt at bevare et livslangt ægteskab og kontakt med børn er større, end hvis de giftede sig med danske kvinder.
  Det er ikke en kritik af danske kvinder. Kvinder vælger i højere grad at blive solomødre og singlemødre. Rigtig mange mænd i vesten har haft den bitre erfaring totalt at have mistet kontakten med deres børn efter skillsmisse. Hvis de mænd vælger at blive gift med kvinder fra Asien, opstår der en form for solidaritet. De bliver meget glade for hinanden. Det fungerer meget godt.
  Jeg har forstået på mange af jer, der kommenterer, at muslimer i Danmark, ikke tillader, at deres kvinder gifter sig med danske mænd af religiøse årsager. Det er muligvis rigtigt. Men der er kulturer og lande i verden, hvor man er villige til at gifte sig med danske mænd. Kvinder fra Thailand, Philippinerne, Vietnam, Kina, Indien osv kommer i stort tal på grund af familiesammenføring. Før migrationskrisen i Sverige, var thailandske kvinder en af de største grupper af indvandrere i Sverige.
  Mændenes chance for at overleve og leve længe stiger i takt med, at de finder partnere, som er gode mod dem. Familie har en store betydning for mændenes helbred.
  Jeg roser danske mænd i min artikel. Jeg roser også indiske kvinder i min artikel. Jeg glemmer ikke, hvor stolt en ung indisk pige var, da hun fortalt, at hendes danske mand var meget sød og kærlig. Der er kvinder fra alle mulige nationer på min Facebook, og jeg læser en gang i mellem, at de skriver, at deres danske kærester er de bedste kærester, de nogensinde har haft. Alle sammen positive historier. Der er for lidt fokus på det område.
  Alt handler ikke om Islam. Der er er masser af ikke-muslimer også her i landet. Der er buddhister, hinduer, ateister, osv. Man kan en gang imellem også interesserer sig for andre emner.
  Jeg har skrevet dette i en avis, som bliver læst af millioner hver dag i Indien plus millioner uden for Indien. Jeg føler, at jeg har meget til fælles med den bløde og søde danske mand. Ham vil jeg gerne rose.
  http://blogs.timesofindia.indiatimes.com/mind-the-gap/why-are-western-men-marrying-asian-women/

 14. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  “En undersøgelse viser…” Suk.

  Det giver ikke mening at sammenligne med lande i andre verdensdele. For at en sammenligning skal give mening, og man skal kunne konkludere noget, skal sammenligningsgrundlaget være de andre nordiske lande.

  Og her halter vi bagefter. Hvorfor? Det er især pga vores barselsregler, mente en ekspert på P1. At vi ikke har øremærket barsel til mænd.

  Med andre ord: Fratag familierne friheden til selv at bestemme hvornår og hvordan barslen placeres, ved at lave øremærket barsel til mænd, og voila – vi er igen i eliten. Barnets tarv? Who cares… det handler om ligestilling det her og at score højt i undersøgelser!

 15. Af Niels Andersen

  -

  Denne ligestillingskamp antager snart svenske feministiske proportioner, hvor en decideret kastration af manden.

  Anne Sophia Hermansen siger det ganske rammende: Her er lige muligheder for kønnene, men kvinderne foretrækker primært deltid, tryghed, kødgryder, børn og barsel, mens mændene er tvunget til at knokle som vilde dyr.

 16. Af Erik Bramsen

  -

  Det kaldes ‘ligestillingsparadokset’. Jo stoerre frihed kvinder (og maend) har til at vaelge uddannelse og fag efter hjertet snarere end efter tegnebogen, vaelger de koensstereotype karrierer. I lande med mindre frihed og faerre muligheder, vaelger man job efter, hvor pengene er. Er man saaledes kvinde i Indien, tager man en IT-uddannelse, selv om man maaske hellere ville have vaeret ergoterapeut.

  Denne norske dokumentar forklarer problemstillingen og er tillige hylende morsom.

  https://www.youtube.com/watch?v=tiJVJ5QRRUE

 17. Af Michael Christensen

  -

  Du faktisk ret i det meste i denne klumme, men et sted falder kæden dog lige af. Når du skriver:

  “Mange af os trækker rundt på kulturelle forventninger til hinanden, som burde høre fortiden til, f.eks. at mænd er bedre chefer, og kvinder er bedre forældre.”

  kære ASH…er det helt utænkeligt at mænd faktisk er bedre ledere og derfor sidder på de fleste lederposter og at kvinder er bedre forældre og faktisk viser det alene ved den egenskab at de foretrækker afkommet til fordel for karrieren?

  Der stilles ikke spørgsmålstegn ved disse forhold. Det er ligesom om at nu er det et faktum at den feministiske udlægning er fakta. Men sådan synes jeg rent personligt ikke det ser ud generelt, når jeg kigger mig omkring i virkeligheden.

 18. Af Jørn Dalmer

  -

  Rigtignok et modigt (og velskrevet) skriv, Anne. – Det får du utvivlsom mange hug for.

 19. Af Calamity Jane

  -

  På et punkt er der ihvertfald opnået ligestilling:

  Nu drikker unge, danske kvinder lige så meget alkohol, som unge, danske mænd gør, selvom kvinder ikke kan tåle lige så meget alkohol, før de bliver syge, som mænd kan.

  Så mon ikke de danske kvinders dødelighed om nogle år, vil nærme sig de danske mænds dødelighed?

 20. Af Morten Madsen

  -

  Lad os tale om lige respekt i stedet for det ubrugelige ord ligestilling, for hvor er det egentligt man vil hen, hvad er det for en kunstig situation man mere eller mindre vil tvinge alle kvinder ud i, skal vi alle partout være helt ens, med samme interesser, mål, livsførsel osv?

  Nej, lige respekt må være det rette ord uanset hvad man vælger, at beskæftige sig med, får i løn eller hvor mange timer man arbejder.

  Når det så er sagt, så skal der selvfølgelig være lige muligheder, hvilket jeg faktisk mener der er i dag , og så skal man som kvinde ikke klandres for sit valg, uanset om man vælger direktør vejen, deltids vejen, eller husmoder vejen…..

  Et kan jeg i hvertfald sige, og det er,at jeg har respekt for kvinder, uanset hvad de laver, og jeg kunne aldrig finde på, at se ned på, eller klandre kvinder generelt for den enkeltes valg af job, karriere osv.

 21. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  MRUTYUanJA –skrummerum !! (dit navn er ikke til, at stave eller udtale )–MISHRA !! –Du har ret meget ret i, hvad du skriver !! –Men “dér, hvor hunden ligger begravet ! ” –ER : at danske kvinder vil have kvalitet (hvad mænd angår) –Asiaterne stiller ikke spørgsmål ! –De vil bare til Danmark ! –Uanset, hvilket (røvhul) –De bliver gift med !

 22. Af Jan Hansen

  -

  M mish ra har fat i noget. Den danske familiepolitik er kommunistisk/fascistisk og går ud på at splitte og opløse så mange familier som muligt. Og går ud på at gøre mændene og børnene retsløse. Skilsmisse- og børneværnsbureaukratierne er domineret af røde feminister der ikke ønsker noget godt for hverken mænd eller børn. I årevis er utallige mænd og børn blevet udnyttet, tyranniseret og terroriseret af disse betonbureaukratiske sagsbehandlere, men de danske mænd er blevet hjernevaskede og feminiserede i børnehaver, skoler og institutioner, så de er blevet slappe og sølle og tilbøjelige til at finde sig i alt. Skilsmissetallet er nu rekordhøjt, og antallet af familietragedier, tabermænd og taberbørn har aldrig været større. Triste skæbner i hundredtusindvis, det er hvad der er kommet ud af rødstrømpernes, kvotekvindernes, ligestillingstossernes og feministernes politiske krigsførelse mod familierne. På familiepolitikkens område er Danmark ikke en velfærdsstat, men en brutal og pervers diktaturstat/politistat.

 23. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Så er det heller ikke værre ” !–DRUK – DRUK – DRUK ! –Det er, hvad der ødelægger kvindernes –omdømme –deres agtelse – deres skønhed ! –De er dummere end politiet tillader ! –OG Herefter føder de vandskabte børn !! –Spørgsmålet er så ?? –Holder de op med deres vanvittige druk ! ? (det er ægte-danskerne vi snakker om ) –Så tager de muslimske kvinder over –og de muslimske mænd godter sig over –de faldne danske kvinder ! –Det er deres egen skyld ! –Måske kan vi “takke” –Curlinge-generationens –enlige mødre !

 24. Af Sebastian Frederiksen

  -

  Apropos ligestilling!

  Hvorfor er det kun kvinder, der kan finansiere deres studier, ved at arbejde som sukkerdadler, og som kan komme lettere gennem studierne, ved at gå i seng med deres mandlige undervisere?

  Er modne kvinder for fedtede til, at betale for sex, og for sanerpede til at gå si seng med de studerende, de underviser?

 25. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  ” Herefter føder de vandskabte børn !!”

  “Vandskabte” – er du fuld?

  Kai Nielsens smukke skulptur, Vandmoderen, står foran Glyptoteket, og vrimler med velskabte, “vandskabte” børn, der forhåbentlig også er “vandtro”, og ikke “vintro”.

 26. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Skulpturene er skabt i sten ! –Danske børn –født af alkoholisérede mødre ! –Bliver vandskabte –og får meget lav begavelse ! –Det fritager selvfølgelig ikke den såkaldte fordrukne “fader” ! –Men han er som regel ppssst væk –når det drejer sig om, at betale børne-penge !! –Danskerne har den største –kræft-risiko i verden !! –Den skyldes også bl.a. druk !——Husk nu lige, at det hele startede med AT: Skolefrøknerne/MK –indførte “fredags-baren” –“kært barn –har mange navne” ! –Et af dem er –“ansvar-forflygtigelse ” ! –OG Så kom igen Hr. Jacob Schmidt-Rasmussen !!

 27. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Sebastian ! –Det må du spørge kvinderne om –Hér på Berlingske ´s blog –er der meget få “med dame-navne” ! –Men i Grækenland har vi hørt AT –danske kvinder gladeligt underholder/forsørger –de græske “adoniser” ! –Dem er der åbenbart ikke ret mange af i Danmark !! –Så sikkert derfor er det ikke tilfældet i DK. ! (den kunne du have undgået )

 28. Af Jan Hansen

  -

  Det hedder vanskabt/vanskabte. Men hvis man er fuld, på stoffer eller er delvis ordblind, kan det vel være svært at stave korrekt. Selv journalisterne er jo blevet dårlige til at stave, og mange af dem kan dårligt tale rent. Men det er jo også hel- og halvkommunister der har styret skolerne de sidste 30 år.

 29. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  OK ! Vanskabte ! –Ser forkert ud ! SÅ ! Vandskabte –Det må være en opgave for skolelærerne/MK ! –Vi-andre skriver på fransk –så vi er lidt undskyldte !–appropos “dårligt tale rent ! –Så forstår vi bedre AT: Vi ikke kan forstå, hvad de siger i Kbhvn. –De taler raaavvjysk !—Hvis de så bare blev i København –for evigt ! –Men de blokerer samtlige toge –fly –og busser –Hver gang der er feriér i vente (Og det er der jo ofte –når de er off. ansatte ) –så er alle veje til Jylland stop-fyldte ! –Iøvrigt er det jo også jyderne, der drikker heftigst ! –De tager revance fra deres missionske barndom ovre i Jylland !——-indre-missionske barndom !

 30. Af Axel Eriksen

  -

  @ Teddy!

  Det er vist ikke en opgave for lærerne, at lære børn at stave forkert – forkert stavning og sprogopfattelse er skyld i, at ord bliver forvanskede (og ikke “forvandskede”)!

  Nu er Jylland en del af Danmark – arealmæssig langt den største del – og selvom jeg er sjællænder med alle aner 300 år tilbage på denne ø, kan jeg godt forstå jysk – uanset dialekt!

  Sværere er det heller ikke – derimod i dit lovpriste Frankrig er der mange uforståelige dialekter – og i Alsace- Lorraine taler man lige så godt tysk og i Normandiet lige såvel engelsk!

 31. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Jubiii ! Axel Eriksen ! –Så hører du også til selve grundstammen i vores “Ø ” ! –Jydernes invasion for ca. 60 år siden ! –Har forandret mangt og meget (jyderne har parret sig med de opr. Sjællændere !! –Det svarer jo til AT: Isbjørnene har parret sug med de brune bjørne ! —Lidt til, hvilken side, hveranden gang ! –Og således en del af forvirringen ! –når de stædige –fornærede –moralisérende –og fordømmende jyder –har indtaget hele Sjælland ! –Så er det AT: Nogle af os –har flyttet teltpælene til “murmel-dyrenes land –og elsker det “–både vores nye slægt-ninge –og de uéndelige Pyrénærere ! Alperne –der troner højt over middelmådighed –og jante-love –og for den sags skyld ! –GØR materielle “goder” ! –såsom –huse –biler –både o.s.v –fuldstændigt ligegyldige ! –En del danskere har dog indset det –og har “plantet poterne ” –i det lykkelige land ´s vilde natur ! ” Forfatteren Fred Vargas (Frederikke) –Har på glimrende vis illustréret –hvor fantastisk her er !

 32. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  P.s –Hvad-enten “van(d) skabte er med –eller uden “d” ! –Så er der intet, der tyder på, at Skolefrøknerne/MK –Har lært skolebørnene –at stave forkert ! –Eller slet-ikke har lært skolebørnene ” at stave” –Så er det en “stor storm i et lille glas vand ” –Og jeg forstår stadigvæk ikke, hvad jyderne siger –når de forestiller, at tale dansk ! –Det er en opgave for Dronning Margrethe ! –AT lære jyderne, at tale dansk !

 33. Af Axel Eriksen

  -

  Jeg kan også godt li` Frankrigs natur – lige som jeg holder af Sveriges natur!

  Ulemperne ved de to lande er bare, at det ene sted er der overbefolket med franskmænd, der er arrogante i forhold til alle andre – det andet sted er overbefolket med svenskere, der mener, at de som nation er kaldet til at frelse hele jordens befolkning!

  Synd, at to så naturskønne lande har befolkninger, der har tilladt en uhæmmet indvandring af muslimer!

 34. Af P Christensen

  -

  Paven siger nej til kvindelig kardinaler, thi Jesus omgav sig jo også kun med mænd, også kendt som disciple (hrmmm…)

  http://www.dr.dk/nyheder/udland/paven-forbud-mod-kvinder-i-praestekjoler-gaelder-evigt

  Betyder det mon så tilsvarende, at Hillary ikke kan blive US president….?
  Man kan allerede forestille sig overskriften “Paven har nedlagt en protestant mod Hillary som vinder af valget”

 35. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! Axel Eriksen ! –Vi er ret meget enige –bortset fra AT: I gamle dage blev Københavnerne også kaldt “arrogante ” –af jyderne ! –Det gør de nok ikke mere –fordi der faktisk nu-omdage –er så få “gammel-københavnere” ! i København –og på Sjælland –at de kan tælles på få hænder ! –Jysk er et grimt sprog —jyske død-drukne unge –og gamle er et hæsligt element i byen ! –Vi kommer der kun for “en kort bemærkning” –OG flyver hjem samme dag –ligesom de tusindvis af danskere –der også bor her ! –Les Francais siger AT: Der kan da ikke være ret mange danskere i Danmark ! –De bor tilsyneladende allesammen her i France !

 36. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  P.s.–Det er ikke med “les Francais ” ! –gode vilje, at der er så umanerligt mange sorte-indvandrede-muslimer i Frankrig ! –De ligger i Paris ´s gader og sover –og alt-muligt-andet !–De franske hader dem –og græmmes ! –Noget af det værste prs. Hollande har tilladt ! —Det samme er jo sket i Danmark med den social-demokratiske regering ! –Det er alt-sammen deres skyld, at Danmark er så overbebyrdet af arbejds-løse muslimer ! –Og det er soc.dem ´s skyld AT: der er 42 isl. ghettoér i vort lille land ! –Hæsligt –og helt uacceptabelt ! –Da socialdemokraterne allesammen er ansat i det trygge offentlige (hvor de ikke kan fyres ) –Så er det også lykkedes de offentlige –at blive de rigeste i landet -(de kan tilsyneladende selv bestemme deres lønninger ! –Plat –og humbug –bliver tilsyneladende også acceptéret ! –Befolkningen (dem, der ikke stemmer soc.- er blevet apatiske (helt forståéligt) –MEN de franske ar temprement ! –De kæmper til sidste “muslim har lukket døren efter sig ” ! –Det bør vikingerne også gøre ! –Utilfreds-heden ulmer ! –Lars Løkke bør udskiftes med den iltre Inger Støjberg på statsminister-posten –også for, at undgå, at Mette Frederiksen bliver næste statsminister ! –En god gamp imellem de 2 kvinder ! –Så vinder Inger med det iltre røde hår !

 37. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Idag bliver alle de tusind-vis af “sorte Afrikanére fjernet fra Paris ´s gader fjernet, hvor de har ligget og sovet –hvor de har gjort les francais -´rigtig bange –og særdeles forarget ! –Der er folk både her og i DK –Der tror AT: de bare kan slå sig ned i det ønskede land –fordi de-selv har overforméret sig ud-over alle bredder i deres egne lande ! –Det skal de ikke have lov til ! –Hvis vi bare havde konpetente myndigheder i vores Europæiske lande ! –Så ville det aldrig ske ! –Men det har vi ikke “kompetente myndigheder –endnu ” –Derfor stemmer vi på Nye borgerlige ved det næste valg, der nærmer sig med storm-skridt ! –DF ´s pippen ! –hjælper ikke dem-selv ! –Vælgerne er troløse ! De forlader den synkende skude “Dansk Folkeparti ” –Der havde alle muligheder ! –Men svigtede deres vælgere ! –Så de ligger –som de har redt !

Kommentarer er lukket.