Sex er bedre på højrefløjen

Af Anne Sophia Hermansen 85

Professor Lars Brink havde for et par år siden en ret morsom kommentar i Information. Den hed »Borgerlige boller bare bedre« og affødte et væld af sure reaktioner. I det venstreorienterede menighedsblad havde en reaktionær ulv fundet vej til debatspalterne og skrevet det ubændige: At mænd og kvinder på venstrefløjen var dårlige elskere. Ifølge Brink var årsagen, at begge parter var ude af stand til at indtage overpladsen og var så feministisk velopdragne, at de kun kunne finde ud af at knalde sidelæns.

Den svada gjorde ondt på læserne, ikke mindst fordi professoren afsluttede sit indlæg med at konstatere, at sex er bedre på højrefløjen. Her er mænd og kvinder mindre præget af kvindeaggression og mandeforlegenhed, mente han, og kan derfor bedre »leve op til naturens kønsroller: Flirt, mandligt initiativ og kvindelig underkastelse – til fælles bedste«.

Esther Perel, der er amerikansk parterapeut, er inde på noget af det samme i sin bog »Erotisk intelligens – nøglen til begær i lange parforhold«, som netop er udkommet på dansk. Blandt andet skriver Perel, at vores samfund er kendetegnet af fine ting som demokrati, kompromisser, gensidig tolerance, lighed og konsensusdannelse, men at de samme ting – hvis de efterleves i parforholdet og særligt soveværelset – fører til kedelig sex. Til en udmagring af erotikken og begærets snarlige død. Derfor, skriver hun, skal vi være anti-demokrater i sengen.

I dag ender godt 40 procent af alle ægteskaber i skilsmisse, og det kan skyldes mange ting. Men spørger man en psykolog som Finn Korsaa, handler det ikke mindst om, at mænd og kvinder er blevet så lige i parforholdet, at de opfører sig som søskende, der sidder og piller ved hinanden. Det er der ikke meget erotik i, og han mener, at al kraft forsvinder ud af forholdet, når manden fralægger sig enhver myndighed og ikke vil tage styring. For så gør kvinden – og afseksualiserer manden.

Naturligvis er det latterligt at give kvindebevægelsen skylden for de mange skilsmisser, men måske kunne mange af os trænge til at gøre op med lighedsidealet, når vi ligger ned. Til at være lidt mere reaktionære, som også Korsaa, Perel og Brink foreslår.

Forleden var jeg på restaurant her i Speltbæltet og oplevede et mindre skænderi ved nabobordet. Det gik vist ud på, at manden havde bestilt vin, mens kvinden var på toilettet. Det var ikke det rigtige valg, hun var til naturvin, og der var meget galt. Da hun havde fået sin vilje, og da de var færdige med at mundhugges, bredte stilheden sig – den stilhed, der senere bliver til et sidelæns knald (og en dag til rejsningsproblemer).

Samtidig sad min veninde i den situation, at hun havde smset passioneret med en mand, der nu pludselig var forsvundet. I dagevis havde hun ikke hørt en lyd fra ham. Skulle hun være frigjort og selvstændig og invitere ham ud? Det havde hun egentlig ikke lyst til, for hvis en mand ikke kan finde ud af at tage initiativet, hvad kan han så? Jeg tænkte, at moderne mænd både får på puklen, hvis de tager et initiativ, og hvis de ikke gør.

Hun var selvsagt frustreret og crawlede rundt i forskellige forklaringer på, hvorfor kontakten var gået død. Han havde travlt, måske influenza eller også havde hun virket for kølig? Tja, sagde jeg, eller også havde han mistet interessen og ikke evnet at få det sagt. Slet hele samtalen og hans nummer og kom videre. 

Det er det skønne ved at være en halvreaktionær kvinde. Verden er mere enkel og byder mænd velkommen, der kan finde ud af at handle. Det andet er også for skvattet, og som de fleste kvinder ved, er en mand, der ikke kan tage styringen, et dårligt knald. 

Og dem er der altså flest af på venstrefløjen. Men selvfølgelig er feministisk velopdragne mænd nuttede, og det kan være interessant at høre om deres ph.d. i ligeværdig samtale og hønsestrik. Om deres seneste gøglerprojekt med en venstreorienteret rottweiler, der galper John Lennons “Imagine” eller læse Facebookopslag om, hvorfor de tarmskyller eller ikke kan tåle gluten. Men det ændrer ikke på fakta: Kedelig sex. Mandeforlegenhed og kvindeaggression, som professoren så rigtigt skrev.

Men er det omvendte altid bedre?

Da jeg vågnede næste morgen, lå der en besked i min indbakke på Facebook. Der stod: »Frække dig. Hvis du er sød, kan du godt få en kop pik, men jeg gider ikke snakke med dig bagefter. Skriv hurtigt svar retur, hvis du er til noget. Jeg er til intelligente kvinder, og du har god stil, men ikke til ventegodtpiger, ubeslutsomme kvinder, jeg kommer i aften, hvis ikke du er busy-busy, Frank.«

En kop pik? Nå da. Frank havde fotograferet sig selv foran toiletspejlet i bar overkrop, og jeg kunne se, hvordan hans tatoveringer slikkede op ad halsen. Og at han stemte til højre for midten, for han var fan af Jensens Bøfhus, blowjob og Joachim B. Olsen fra LA.

Det er meget muligt, at sex er bedre på højrefløjen, Flirt, mandligt initiativ, kvindelig underkastelse og så videre.

Men Frank får mig ikke til indhente mere empiri. Kun til at fejre Valentinsdag med mine veninder, og som en af dem siger: Kan den være i en kop, kan det også være det samme, om den er rød eller blå.

85 kommentarer RSS

 1. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Ja, Lisbet Nielsen – uha, pas endelig på her, nu du har forvildet dig ind på ASH’s jagt-territorium – du kunne nemt få en på opleveren i dette af dig påståede lavkulturelle sex-univers . det er farligt, det smitter, er ikke spor morsomt, så ganske humorforladt, så ganske uvedkommende – og farligt.

  Du bliver gravid ved første øjekast fra en mand, så .. ja, gå i kloster! 🙂

 2. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Ja ! –Vi skulle mene AT: Virkelig GOD SEX ! –Også handler om “ømhed –kærlighed ” –Vi er jo dog ikke blevet “dyr ” –Endnu ! Selvom–jeg overværede i zoologisk-have i Frankrig ! –En forelsket HAN-krokodille´s AAA-en –nussen –og brumme-lyde ! –Det var fascinerende –og jeg blev helt rørt ! –Hvem der blot blev “krokodille” –I det næste liv !—I det hele taget er “vi mennesker ” På tilbagetog, hvad angår kultur – stil – og klasse ! –En stor skam !–Når alt bliver, hverdag- overformynderi –ræs (for at få det hele til AT: hænge sammen ) ! –Så forsvinder også “kunsten AT elske dybt og inderligt ” ! desole alors !

 3. Af Henrik Knage

  -

  En lærerbog i diffuse begreber og abstrakte udtryk, som ædes råt, det er tidligere statsminister Helle Thorning vejviser og banebryder i.

  Ud over “Fair Løsning”, samt mange andre – spørgsmålet er om hun nogensinde har sagt noget, så er den sidste at hun selv mener at hun “Har gjort en kæmpe forskel for Danmark”.!

  Læg især mærke til ordet “Gjort”.

  Og fair, det var vist tilegnet skuffeselskaber, og ikke ret mange andre selskaber.

 4. Af vagn pedersen

  -

  Jeg har spurgt nogle kvinder om “hvad har du egentlig lyst til” underligt at opleve deres forbavsede hoveder. Det har givet sex efter lyster som gav velfornøjelse for begge parter. Vi mennesker er ikke firkantede væsner. Men sex er ikke lig med kærlighed men kan blive ligheder hvis man sex`er med èn man så forelsker sig i, bang tju, og det er fedt

 5. Af Niels Juul Hansen

  -

  Så er vi alle blevet bekendt med ASH’s seksuelle præferencer.

  Kan vi så ikke bare komme videre?

  Slut, prut, finale.

 6. Af Allan Hansen

  -

  Højerfløjs porno.
  Hvis sex er bedre på højrefløjen, så må
  jeg sgu se at komme ud på højrefløjen.

  “Hej allesammen; jeg er en gamle, hjemløs
  Bodega “profet,,
  Jeg søger en ung smuk blondine med store
  fortrin – hvis du også har mange penge, så gør det
  ikke noget, det skal vi nok finde ud af,,, U know?

  P.S: hvis du også kan koge kartofler og gå med hunden?
  Så har du fundet din drømme ” profet,,
  Skriv straks, jeg vendter,,,,,,,,,,
  UPS: jeg glemte – du må ikke prutte i sengen
  Keep smiling ,,,

 7. Af Tom Erne

  -

  Saa moralen altsaa at man ikke skal knalde til hoejre og venstre. Kun til hoejre!

 8. Af Frank A

  -

  “Det er kvindens evne (i vagina), der siges at bestemme størrelsen på mandens penis”

  Tjae – jeg der ellers blev kaldt John Holmes som stor knægt – plejer at minde kvinder om, at ” Min er der ikke let at gøre noget ved. Det er der til gengæld ved din. For Helle Godtved har jo ikke har levet forgæves. Hvis man altså vel og mærke lytter til hende.”

 9. Af Henrik Knage

  -

  Hvis højrefløjens politik er en direkte konsekvens af deres sex, så tror jeg at jeg vil fortsætte med det jeg plejer.

 10. Af Henrik Knage

  -

  At sex på højrefløjen, skulle være bedre – den påstand lyder lidt købt, især hvis den påståede bedre sex afspejler sig i deres politik, fordi så er tiden vist inde til at skifte partneren ud.

 11. Af Henrik Knage

  -

  Er det meningen, at de fleste mænd med krøller på højrefløjen, skal dyppe deres krøller Becel margarine, så deres hår ligner en fugtig gulvmobbe de har fået klasket på hovedet i en fart – det ser herrens ud med sådan noget vammel fedthår, og hvem vasker deres hovedpudebetræk?

  Nu er Jens Rohde gået mere til høje end han allerede var, men behøver han at højglans – blank polere sin næse, så man skulle tro, at han var Pinocchio´s storebror – på slap line. Det kan da ikke være sexet?

 12. Af Henrik Knage

  -

  Her er så historien om, hvordan ledvogter Lars blev til lovvogter Lars. Der skete simpelthen det, at ledvogter Lars talte med Martin Lidegaard, der har en lidt snøvlet taleform, og derfor kan han kun bruges i politik, men absolut ikke i X – Factor.

  Når en ledvogter op til en valgkamp – og går til valg på at være ledvogter, men efterfølgende skifter til at være lovvogter, så er man i sin gode ret til sige “Narrefisse” til ledvogteren, som var og er lovvogter.

 13. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Kære ASH ! –Dit debat oplæg er faktisk ikke så sjovt ! –Så det gør noget ! –Studiér i marken viser ! AT: Danskernes SEX-liv er nogenlunde så farveløst som “leverpostejen” (måske du skulle oprette en “Casanova-studie-gren på Københavns universitet ! –) –Med alle de jyder i KBHVN.–Så er der afgjort behov for “læring i livs-kunstens mysteriér ” –Ikke sandt ? –Om ikke andet –så vil en tur i zoologisk-have ´s “ABE-grotte ” ! Kunne give inspiration til fantasifulde sex-udfoldelser ! Thiihi !

 14. Af Henrik Knage

  -

  Sex, bilag og avisabonnementer i metervis, hører uhjælpeligt sammen. Når der ikke er mere af det, bliver folk på en eller anden mærkelig måde vandige, transparent – agtige , på grænsen til det usynlige – om det samme fænomen også går igen i elskovslegen, det må stå hen i det uvisse. Men nogle mennesker mister simpelthen meningen med livet, hvis det de bliver berømte på, pludselig forsvinder, og de selv skal betale deres underbukser.

 15. Af Henrik Knage

  -

  Jeg er ret gumpetung i min opfattelsesevne, men hvor er verden dog lille, hvis det kan lade sig gøre, at få en professor titel, samt en støvsuger ved at bolle med en der hedder Eva, der havde to støvsugere.

  Jeg vil mene, at tampen brænder i Risskov.

 16. Af claus nielsen

  -

  Min pik peger mod venstre, men passer fint ind i hoejre-orienterede kvinders vaginale krumninger:)

 17. Af soeren dam christensen

  -

  Kære Anna-Sophia,

  Alt ære og respekt for din blogs sidste indsats om, at sex er bedre blandt borgerlige. Jeg bliver godt underholdt – både af blog og kommentarer – samt i forhold til mit politiske vælgerståsted.

  Jeg ser også, hvordan du retorisk bygger din tekst op(autoritetsargumenter etc), men hvad er formålet?

  Jeg tænker her på den fængende overskrift: Sex er bedre på højrefløjen og så din facebook-rendez-vous med Frank åbenbart fra højrefløjen, som ikke tænder dig. (Hvilket jeg godt forstår uden herved at iføre mig den afbrændte røde kappe.;))

  Bidrager du med din velskrevne blog og blog-personlighed ved ikke at tage stilling til det emne, du kaster ud(ikke op), blot til en endnu en underholdende debat, hvor der hverken er kop eller kande på dit indlæg?

  Jeg ser gerne, du tager stilling, men, indrømmet, godt skrevet!

 18. Af Rikke Nielsen

  -

  Ha, ha, sjovt indlæg… og stakkels Frank (eller måske mere koppen).

  Nu har jeg ikke knaldet så mange, at jeg har den samme empiri som dig, ASH, så hvem der knalder bedst på den ene eller den anden side af den politiske midterrabat, skal jeg ikke gøre mig klog på; den erfaring må du godt beholde for min skyld 😉

  Jeg må dog ærligt erkende, at jeg ikke har fantasi til at forestille mig politikerne på højrefløjen som gode knaldere…. Lars Løkke …… Søren Espersen….. og ikke mindst Martin Henriksen……. Nej vel…… ?

 19. Af Jakob Rasmussen

  -

  ASH hylder åbenbart mottoet; “Uden penge gør det ondt”.

 20. Af Jakob Rasmussen

  -

  Det går vildt for sig på den yderste højrefløj, men om der er tale om god sex kan unægteligt diskuteres.

  Den tidligere toppolitiker, Flemming Oppfeldt, der som den eneste folketingspolitiker fra Venstre stemte for, at homoseksuelle skulle have ret til at adoptere, blev et par år efter den afstemning slæbt i retten af nogle trettenårige drenge, som mente, at Oppfeldt havde voldtaget dem, da han narrede dem til at møde sig, og derefter pressede dem til sex.

  Den tidligere pornomodel, Louise Frevert, der var folketingspolitiker for Dansk Folkeparti fejrede Hitlers fødselsdag med et sadomascochistisk orgie med sin masochistiske veninde.

  Uddrag fra “Hitlers fødselsdag” af Jeppesen, EB, 26. oktober 2005:

  “‘Der er bare noget ved nazismen, der tænder mange sadomasochister. Et udtryk for den ultimative dominans og underkastelse. Men det blev en meget vigtig del af vores forhold. Jeg tændte meget på den stemning, som politikeren kunne bygge op.

  Det var ikke, fordi det var fysisk, jeg blev aldrig slået hårdt og den slags, men det var de daglige ydmygelser. Jeg gik med et hundehalsbånd for at vise at jeg var ejet.’

  Jeg er hjemme hos Lone i hendes lejlighed i København. Hun er med i ‘Blond-Anett, en massagepiges dagbog’, hvor hun som ven til forfatterinden fortæller om sit bizarre forhold til den i bogen ikke navngivne politiker.”

  “- Jeg har aldrig været på en blinddate med Louise Frevert. Jeg mødte hende, fordi hun skulle undervise mig i striptease.”

  “Lone byder på kaffe, og jeg sætter mig på hendes hunds kødben.

  – Var det et romantisk forhold, du og Louise havde?

  – Hvad tror du selv!? Hun er sadist, og jeg er masochist.

  Hun skulle ydmyge mig
  Lone finder gamle billeder frem fra skabet, imens hun snakker. Det er ret eksplicit. Og masser af billeder af hagekors og deslige.

  – Hvorfor ligger du med ansigtet mod jorden, imens hun står oven på dig? Det er da noget mærkeligt noget.

  – Fordi det hele handlede om, at hun skulle ydmyge mig. ”

  “- Du siger i bogen, at hun insisterede på, at I fejrede Hitlers fødselsdag hvert år.

  – Ja, men det var mere noget med uniformerne og magten. Men det var hende, der var vild med ham. Ikke mig, jeg gjorde det for hendes skyld.”

 21. Af Henrik Blunck

  -

  Super velskrevet indspark i debatten. 🙂
  Når jeg først tager den store kop frem fra Parc Asterix i Frankrig jeg fik af min niece, tør jeg ikke tænke på hvor stort udstyret skal være for at flyde udover en kop der kan indeholde lidt over ½ liter. 😀
  Spøg til side. Hvor er det dog ganske rigtigt. Mænd er fra Mars og kvinder fra Venus, og vi skal turde være forskellige, hvis vi vil have samlivet til at fungere. Det er så dejligt befriende når en kvinde udtaler sig som du gør, for hvis en mand havde sagt det samme, ville nogle kvinder – i misforstået søskendelojalitet – revse manden som chauvinist. Set før, og det rykker bare ikke i noget…
  Så stor tak for dette indspark. Det gav dagens smil. (y) herfra 🙂

 22. Af j b

  -

  Ja, ja, gab..
  Store Bjørn, lille Bjørn.
  Det er ikke let at være et stjernebillede.

 23. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Kære ASH ! –“Frank Anonym” ! —Vi grinede så vi var ved, at knække midt over ! –Ja, sådan skal det gøres !—Appropos ! –Så kan du gøre “ulykkelige beboérere i ejer-lejligskomplexer ” ! –Hvor ejerne er såkaldte “Forældrekøb” !—“det ene kuld studérende efter det andet flytter ind ! –Og gør livet for de fastboende ! Til et “sandt helvede”–med deres livs-stil : druk – larm–og fuldstændig ligegyldighed over-for “de fastboénde” –I sandhed ” de såkaldte “unge -s.u-modtagere af gratis udd. i 5 -6 år !–Har gjort “livet til et HELVEDE ” –Vi får aldrig ondt af den forbannede géneration ! –Faktisk også lige dem, der “sviner dig-selv –og andre værgeløse blog-holdere ” til ! –Så Jubiii ASH ! –Gå til dem –noget så dybt og inderligt ! –Appropos ! –De parrer sig så højlydt AT: Andre ! –Er ved, at brække sig !

 24. Af Niels Juul Hansen

  -

  @ASH

  Du har helt ret.

  Der er ikke meget sexet ved de ‘venstresnoede’ skuespillere George Clooney, Brad Pitt og Matt Damon – der kun tænker på ‘godhedsindustrien’ og flygtninge.

  Min kone er ikke enig – men hun er også venstreorienteret.

 25. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  ASH ! –Nu skal vi til AT: Grine af “den forbandede (de har fået det hele af skatteborgerne gratis ” ! –Generation ! –Det er også på tide ! ASH ! –Du er damen som vi vælger til det “meget vigtige -og samfunds-gavn-lige job ” ! –De har været “en pestilens” –Længe nok –alt-for-længe ! NEMLIG : lejerne af “forældre-købs-lejlighederne ” ! –Lige dem, som vi er kommet til, at HADE allermest !–Vi har både fået lov til, at betale for deres “druk-fester ” via s.u. systemet ! –Og ikke mindst fordi “de rige socialdemokrater–der alle er off. ansatte”—Udelukkende fordi de har hævet millioner af kroner i off. kassen 1 !—Det er bl.a også deres afkom vi skriver om !—Vi er enige i AT: De røde (venstre personager)—-Der IKKE har opfundet “den dybe tallerken eller KOPPEN ! FRANK A ´s ” ! –aldrig mere kommer til, at génere de flittige “blog-ejere” –Der bruger deres fantasi og energi ! –På et medie ! –Som ingen kan blive “rige af” !—–Bøtten vender fra NU –Og vi går direkte efter “de røde” ! –Jubiii –ASH ! –Du er alletiders !

 26. Af Michael Humle

  -

  Hej Du,
  det er jo egentligt en meget sjov vinkling på det gamle tema om hvem der åbner døren for hvem og hvor galant man skal være når man tænker det kunne da være et dejligt knald. Men måske er temaet et helt andet og måske næsten lige så alvorligt som et kedeligt knald. Der er simpelthen ikke livsglæde, musik, fjams og hornmusik i tidens tand. Der er facebook opdateringer og langt større risici for at begå fejl som er Fatal. Det uanset om man har drukket en øl for meget med vennerne eller fået en latte med funny mælk sammen med speltveninderne. Så hold hovedet nede gem dig godt og ked dig til døde mens potensen forsvinder og safterne ikke rigtigt flyder. Vi skal måske til at dyrke en ASH som stiller sig op og siger grimme ord, men samtidigt roser en Leth. Håber relationerne bliver vildere og dekadencen stiger lidt i de almindelige relationer og med lidt held kommer der lidt flere børn udenfor ægteskab, lidt mere sjov i hverdagen og så husk at sluk for facebook og mobilkamera.

 27. Af Henrik Knage

  -

  Man skal da være sådan lidt til en højre side for at købe en lollitadukke der forestille Birte R. H. fra V.

 28. Af hasse gårde-askmose

  -

  Nå.

 29. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “Venstrefløjens ” Hovedrige socialdemokrater ! –De er alle off. ansatte ! –Så vi foreslår AT: Sætte ejendoms-skatterne op til det 10-dobbelte ! –Så de ræve-røde kommer til AT: Betale kassen for deres Strandvejs -villa´er !–Og til et appropos til “Joachim B. Olsen ! –Det er da lige så fordummende for “pædagogerne AT: Passe andres børn –som at passe eget afkom !–Og så sparer skatteborgerne en masse penge, hvis folk passer deres børn selv !—” –De skulle aller-helst slet-ikke få børn !

 30. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “Vestre-fløjen ” ! –Har endnu ikke fundet ud af AT: –Man kan more sig uden, at få børn (som alle vi-andre kommer til, at betale for i 35 år eller mere )–Det er hverken smart eller særlig klogt AT: Joachim Olsen galper op om, at det er fordummende, at gå derhjemme og passe sine egne børn ! –Olsen ! –Det er da lige-så fordummende AT: Passe andres børn “pædagoger i vuggestuér el. børnehaver ! “—Har han slugt 1 af sine “egne kugler” ! ?

 31. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  0-sex !—Socialdemokraterne, der alle er off. ansatte ! –ER de rigeste i landet !—-Lad ejendoms-skatterne stige til det 10-dobbelte ! –Så alle de RØDE ! –Kommer til, at betale KASSEN –for deres Strandvejs-villaér ! –De er så extremt grådige “socialdemokraterne med slæb ” –AT de er holdt op med AT: Dyrke sex !

 32. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Det siges ellers, at højrefløjen ofte er arbejdsnarkomaner, så .. hvor meget sex gi’r det så lige ? 🙂

 33. Af Rikke Nielsen

  -

  ASH, jeg forstår simpelthen ikke dine sammenligninger ift. en mors ret til abort og en fars ret til juridisk abort.
  Jeg kunne måske forstå det, hvis det, som var i spil var et fælles bold, en fælles bil eller noget i den stil.
  Men det er det ikke.
  Det er et barn!

  Det barn og det barns rettigheder nævner du overhovedet ikke, men du sammenligner det at enten slå et barn ihjel eller at blive voldtaget med dét at blive “snydt”.
  Og jeg fatter simpelthen ikke at du kan drage disse groteske sammenligninger: For når en mand vælger ikke at beskytte sig, gør han det bevidst – altså selvfølgelig medmindre det drejer sig om en kvindes voldtægt af en mand, hvor vi i stedet taler om en forbrydelse.

  Tænk at have en så overfladisk tilgang til det barn, der kommer ud af ubeskyttet sex, at barnets liv er fuldstændig ligegyldigt og faktisk uønsket.

  Endvidere undrer jeg mig over naiviteten i den udsendelsesrække, du har lavet: En mand med et barn i Tyskland og et barn i Østrig – hvad dælen forestiller du dig, at der sker, hvis Danmark påberåber sig retten til juridisk abort , tror du så Tyskland hhv. Østrig bare makker ret?

  Der er så meget stråmand over dette her, at det gør helt ondt.,: Kvinder er onde fordi manden hun bollede med ikke brugte prævention.

 34. Af poul_boie pedersen

  -

  Ja, jeg kan ikke altid erklære mig enig med ASH, men hun evner faktisk på befriende vis at rode rundt i den politiske korrektheds suppegryde er sgu’ da ganske underholdende imens.
  .

 35. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  ASH ! —Lige nu, –midt i influenza-tiden, hvor en del af os ! –Mere eller mindre –ligger på langs ! –Og vi lister op for, brygge os “en rødvins-toddy –eller kamillethe ! –Hvad vi nu er til ! —Så kan man ikke lade være med AT: Tænke på, at mindst hver tredie dansker –lever i sølibat ! –Det meste af voksen-livet ! –Der må være noget rivende galt ! Siden det NU er, at foretrække ! –Eller er det bare sådan AT: Vi IKKE behøver nogen til, at forsørge –tyrranissere – give “gode råd” ! Eller de dygtige -barnløse kvinder har fundet ud af AT: De lever meget længere, hvis de undlader AT: Avle børn ! –Med risiko for, at netop deres bliver “nittere” i levet ! ? –En direkte katastrofe er det AT: Mickey-Mouse-regeringen har bombet Det danske samfund tilbage til FOR: 70 år siden ! –Med masse-import af muslimske analfabetiske kvinder /MK ! –Der aldrig har sat deres ben “på et arbejde udenfor hjemmets 4 vægge ” !—Det skal “regeringen IKKE slippe godt fra ” –Så vi imødeser AT: DF. ! får gyldne dage –med, at sætte hælene i godt og grundigt –og derefter, at følge Briterne –og melde os UD af EU. !—Det gir stemmer til DF. ! I massevis –SÅ snøft ! –Der bliver heller ingen SEX –i denne uge ! desolée

Kommentarer er lukket.