Hvad jeg næppe kommer til at blogge om igen

Af Anne Sophia Hermansen 242

Forleden kom det frem, at en muslimsk censor tilknyttet Herning HF og VUC ikke vil give hånd til kvindelige elever, og det affødte en lang række kommentarer om kultur, god opførsel og dannelse.

Jeg blandede mig også og skrev et indlæg og troede indtil i fredags, at det var ligestillingsdebatten, der var mest vanskelig at få noget frugtbart ud af. Sådan bliver man klogere.

Nedenfor har jeg gengivet en del af de kommentarer, der er kommet til indlægget,  og jeg vil gerne spørge: Hvad er egentlig mest bekymrende – at manden ikke vil give hånd eller måden, vi debatterer religionsfrihed og ligestilling på i Danmark?

Jeg må tilstå, at jeg selv er langt mere skræmt af det had og den foragt for muslimer, man kan læse her på Berlingskes debatspor og på de sociale medier, end jeg er skræmt af en mand, der i otte år har udført sit arbejde så vidt vides upåklageligt, men som har den religiøst betingede præference ikke at give kvinder hånden.

Bevares – det burde han og man, men jeg føler mig hverken truet eller krænket. Det gør jeg til gengæld af den racisme og det utilslørede had, man kan læse ud af kommentarerne. Og hvad værre er; jeg kan mærke, at jeg virkeligt ikke har lyst til fremover at debattere spørgsmål, der overhovedet berører Islam og det mulitkulturelle Danmark. Debatten bliver hurtigt malign, og det har jeg ikke lyst til at nedkalde over mig selv igen.

Vi taler om ytringsfrihed i Danmark, men jeg er næppe den eneste, der pålægger mig selv selvcensur i dette anliggende. Det had, debatten har udløst, er så angstprovokerende, at det er at sammenligne med en terrorisme.

Her er nogle af de reaktioner, et håndtryk i Herning har udløst:

Hallo vi er altså Danskere !!! — der skal hverken være negre eller ikke vestlige indvandrere i Danmark — specielt IKKE muslimer. Kortere kan det vel IKKE siges.?? Skrevet af P. Jensen

Dårlige manerer og manglende dannelse har altid været pøbelens særkende. Vi andre fortsætter med at give hånden – sådan gør vi jo i Danmark – og i den vestlige verden. Du kan fortsætte med ikke at give hånd. Det giver god mening da du tydeligvis primært færdes blandt svin. Skrevet af Kim Olsen

Mener ikke at muslimer kan agere censor overhovedet dog over for etniske Danskere… Skrevet af søren sørensen

Det er fuldstændig rigtigt, hvad de fleste giver udtryk for her, nemlig hvis det muslimske “gyldne håntryk” implimenteres på dansk grund – er de selv ude om det. Jeg elsker grønlændere – for deres umiddelbare livsglæde. Ortodokse muslimer kan derimod rende mig i røven. Hvor svært kan det dog være, for en muslimsk censor at komme i bukserne på en dansk trolletøs? Skrevet af Henrik Knage

ASHs radikale refleksreaktioner er forudsigelige. Det virker som om hun har clearet sine synspunkter med den maniske radikale Anne-Mie Allerslev. Hvis der var nogen, der burde have vist modenhed, var det den mandlige censor – hvad er det lige, der får ham til at føle sig hævet over kvindelige studerende på denne tåbelige måde andet end religiøst storhedsvanvid. Heldigvis er vi dog ikke nået så langt som i Sverige, hvor en mandlig muslim fik erstatning, fordi han i en kommune var blevet bedt om at hilse på sin kvindelige leder, hvilket han afviste. Skrevet af B Nielsen

Censoren viser ikke respekt for kvindekønnet, alene hans tankegang om, at alle kvinder han møder, kunne blive hans fremtidige kone, den er gruelig gal. Det må ikke være rart, som kvindelig gymnasieelev eller kvindelig gymnasielærer, at skulle være i rum med en liderlig mand, der tror at alle kvinder han møder i livet, er hans fremtidige kone. Med det livssyn burde burde han helt enkelt ikke have lov til at undervise eller være cencor for nogen elever. Skrevet af john petersen

I dag er i virkeligheden de fleste “synsere” skidebange for islam og føjer sig blindt for ikke at mærke de mægtige muslimers hævn. Længere er den ikke! Hvis man er kujon og forræder sin egen kultur, så er man POLITISK KORREKT – og det er EKSTREMT populært i dag – specielt blandt alleslags ledende eliter! Skrevet af SoWhat

Muslimer mænd tænker generelt med en muslimsk pik, en primitiv muslims pik, som ikke tåler konkurrence.  Skrevet af Henrik Knage

Det er ikke noget at hidse sig op over. Jeg kunne hellere ikke drømme om at give hånd til vægelsindede kvinder som ASH, der lader sine politiske meninger influere af hvilken mand der pt gider hende. For tiden er det tydeligt at det er en rød, feminiseret tøffelthelt. Islammadrasser fortjener ikke håndtryk, men en burka over hovedet. Skrevet af Søren Andersen

Til alle disse u-inviterede muslimer, er der kun en ting at sige: ’Når man er i Rom, gør man som Romerne gør’. Eller på godt gammelt dansk: ’Kan I ikke tage lugten i Bageriet, så find et andet – eller rejs hjem, hvor I hører til’. Tænk blot – hvor mange penge der kunne spares!!! Skrevet af Jens Hansen

Muslimer bekender sig til koloniserings imperialistisk antihumanistisk anti-ateisme og anti-krist blandt andet. Og behøver ikke et sekunds beskyttelse af Danmark ! Det gør islam muslimers lobby kæledække halevedhæng heller ikke ! Hele spørgsmålet bør afgøres ved folkeafstemning og være frivilligt at betale til over moms og skat. Alt andet er fascistisk statsdiktatur imod FRIHED til at sige NEJ ! Skrevet af Nationalanarkisten

Anne Sophia Hermansen burde måske overveje, at konvertere til islam, hvor hendes ” pladderhumanistiske ” nonsens hører hjemme, smagsdommeri er ligeså usmageligt. Han skal fjernes omgående og den ansvarlige for hans ansættelse, skal stå til ansvar for sin fadæse og straffes for forskelsbehandling. Censors totale mangel på almen dannelse, diskvalificerer ham totalt. Skrevet af Danerland Carlsen

Jeg tror faktisk at det forholder sig sådan. at islam er vores eneste værn imod KVINFO og pussyficering af samfundet (kællingestyre)………………………………….måske man skulle konvertere……… Skrevet af Michael Intile

Mange har sagt at dette er en bagatelsag, men den er af uhyre stor principiel betydning, og kan derfor næsten ikke blive diskuteret for meget. For i modsætning til næsten alle andre bagatelsager om indvandrere, der som regel handler om hvorvidt de får for lidt eller for meget (eller har lov til at sidde ved kassen i Netto), så handler denne sag om udøvelse af magt. For denne alfa-han var det vigtigere at *demonstrere* at han ikke agter at trykke hånd med kvinder, og for skoleledelsen var det vigtigt at gøre kvinderne opmærksomme på at de blev diskrimerede og det skulle de i øvrigt bare finde sig i. Fail, og endnu større fail. Ligesom juletræssagen så har denne sag enormt pædagogisk potentiale og jeg håber samtlige mellemøstlige indvandrere i landet bliver hjernevasket med den: det danske demokrati bygger på en udsøgt respekt for sine medmennesker. Skrevet af Tom Romdal

Kvinfo bifalder både mandschauvinisme og afstand til vores kulturophav. Hun er sikkert både røde mor og ateist. At afvise eksaminander begrundet i reliigiøst udtryk er en modbydeliig udvikling med afsæt i EU og inkonsekvens, som meget fra den kant. Manu Sareen har klagen fra de kvindelige eksaminander.
Hvad bliver udfaldet fra en hindu ? Danmark er på afveje, godt hjulpet på vej af nyttige idioter som fx Kvinfo. Skam dig grimme kvinde. Skrevet af JANE VON RATHSACH

Selvforherligelse fra de politiske korrekte kender ingen grænser. Bare se hvor Multi”kulten” og kulturelaveteismen sejre over alt i vesten hvor vi skal betale for forbrydelser begået mod urbefolkningen. Skrevet af Jesper Bryde

Din dumme storsnudede kælling, der føler dig bedre end alle andre der har en anden mening end din. En censor der er udvalgt til at overhører elever i matematik på en offentlig skole, skal følge danske normer eller blive væk. At han har gjort opmærksom på sin opførsel inden han skal censorerer eleverne gør det hele langt værre, for så er det de hattenåle der har tilladt ham at komme der er de værste. Skrevet af Peter Sloth Petersen

Han må sgu da indordne sig . Sikken en idiot vil ikke give hånd til en kvinde , sådan en skide Rasist . Hjem med ham. Skrevet af Torben Buchardt

Hvad f….. bilder han sig ind? Hvis han ikke kan indordne sig under danske forhold er der ingen der vil savne ham hvis han rejser hjem til det middelalderlige Muslimien! Giv ham en bøde på 30.000,- og send ham ud af landet. Skrevet af Dan Nymann

Hvorfor bor sådan tåber i Danmark? Saudi Arabien ville jo passe bedre. Men, nåååå ja, det er jo rigtigt: alle lande der ledes af islam er jo forfærdlige lande, som denne censor nok er flygtet fra. Og så kommer personer som ham til dette land, for at prøve at indføre de ting som kørte deres hjemlande i sænk (nemmelig islamiske regler, normer og dogmer). Al den leflen for muslimer er til at brække sig over. Skrevet af Peter Hansen

Det synes som om at danskerne nok er eet af de dummeste folk på kloden. De forstår åbenbart ikke hvad der de sidste 30 år er ved at ske – eller sker! Muslimerne vil – de VIL overtage lille Danmark og dirigere deres såkaldte sharia og kampen mod de såkaldte vantro. Det kører bare videre og videre og det vil fortsætte og fortsætte indtil der ikke er et Danmark mere – men et muslimsk land oppe i Skandinavien – og sådan vil det nok også blive med Sverige og måske sidst Norge. Sket er sket og danskerne har sovet alt , alt for længe og ladet sig indoktrinere af de såkaldte kulturradikale – sådan er det, som er deres Vestager-valgssprog.  Stakkels Danmark. Skrevet af Christian Knudsen

ASH har sit yngel gående i privatskole. Folkeskolens udfordringer blev for stor for ASH på grund af de mange funktionelle analfabeter og “kulturberigende” muslimer fra Mellemøsten. ASH du er en HYKLER!! Skrevet af Hans Nielsen

Hvis nogle radiGALE dræbersnegle eller velnærede bændelorme læser med på denne blog, er de sikkert meget tilfredse med dens forløb.For kritikken går jo stort set udenom dem som er de virkelig skyldige i de problemer, ulykker og trusler som hærger og plager Danmark. De radigale og deres medløbere, og europater og deres medløbere, er dem der har bragt Danmark frem til afgrundens rand. Men de er nærmest fredet her. De kritiseres ikke, eller kun en smule. Tror nogen at Titanic-Danmarks kurs ændres ved næsten kun at kritisere islamister og lignende? De hovedansvarlige for masseindvandringen, de åbne grænser, de utallige jobtab, den mangedoblede kriminalitet, de tusinder af unødvendige lidelser og dødsfald i sundhedsvæsnet, den voksende sociale elendighed og fattigdom osv., osv……………. er jo R, S, SF, V og K. Skrevet af PREBEN F1 JENSENH

Ud af landet med den muslimlort. Skrevet af Allan Flessum

Igen må muslimer alt uden at blive kaldt racist……. pas på, snart skal vi tørre røv kun med venstre hånd også…… levende lort er den tro. Skrevet af Charlotte Petersen

Fuck dig, Anne So, fuck alle jer idioter der forsvarer en skide overlegen islamist der ikke følger skik og brug, fuck alle jer landsforrædere der forsvarer den muslimske invasion, og fuck alle jer smagsdommere og bedrevidende tåber der tror “at bare man smiler og er venlig” – så går det nok, de smiler jo dejligt tilbage til mig, JA, MEN DE DRØMMER OM AT SKÆRE DIN BLEGE HALS OVER, FORSTÅR DU DET DIN KÆLLING????????!!!!!!!!!! Hvilken planet bor du på, Anne So?? “Spelt-planeten”? “Cafe mocco, no nigga produce this shiiit planet?” “Åh, min dyrebare søn, den eneste jeg nok får, for jeg ER faktisk en frigid lesbisk satan, han går jo kun i ren uld, uden farve, udne tilsætnig af dit og dat, osv. osv. FUCK DIG DIN MØGKÆLLING, FUCK DIG!!!! Der bliver revolution og borgerkrig i Danmark hvis I ikke snart holder jeres feminine bedrevidende åh så korrekte kæft, HOLD NU KÆFT FOR HELVEDE!!!! Skrevet af Per Vers/Per Lauritsen

Til ovenstående har jeg kun een kommentar: Civilisation er neglelak på bæstets kløer (C. P. Snow).

242 kommentarer RSS

 1. Af Niels B. Larsen

  -

  Hvis nu de ansvarlige – politikere og andre – ville lytte til folks bekymringer og standse den muslimske tilvandring ville tonen nok ændre sig.

  Men så længe politikerne og andre er hovne og ligeglade med almindelige menneskers bekymringer og jævnt hen træder deres berettigede ønsker under fode – eksempelvis ved at tillade betingede udvisninger efter grov kriminalitet, tålt ophold uden indespærring og halsløs indvandring af kulturfremmede kan politikerne og andre påregne en stadse hårdere tone.

  Frustrationen over vi-alene-vide-eliten er udbredt – og med rette!

 2. Af Alex Laursen

  -

  Det undrer mig at ASH ikke bare lukker ædespalten helt i, helt, permanent, for good, luk den for helvede…

  Hvorfor mener hun sig i en position som kræver særbehandling, og hvor hun anmoder om hjælp fra sin hjernelamme elitære og snotdumme twinsister HTS?

  Noget er hamrende galt, når de selvfede ikke kan se at landet er under invasion, muslimsk invasion, og de kræver gradvist mere og mere hensyn til deres forkvaklede idiot-religion.

  Hvad skal der til førend ASH og andre samme type indser hvad vi er oppe imod?

  Et muslimsk had-overfald på dem selv, deres børn, familie etc.?

  Sker nok ikke, for det kræver de bevæger sig ud af reservatet!

 3. Af Christian Jørgensen

  -

  Det er meget tydeligt hvad der er ved at ske.. En kæmpe kulturkløft er ved at åbne sig mellem “danskere” og “muslimer”.. Nu sætter jeg det i anførselstegn, fordi jeg selv føler at de to prædikater er med til at radikalisere tingene yderligere.. Jeg tog sågar en i min familie i at henvise, under en debat godt nok, til “dem” og “os”.. Hele problemet ligger i manglende tolerance til begge sider.. Der har altid været en frisindet kultur i Danmark, og mange har taget den meget til sig, og nu skal det være i orden at sige hvad som helst, til hvem som helst.. Hvis de ikke kan tage det.. Så er det jo deres eget problem, og jeg er desuden beskyttet af ytringsfriheden.. På den anden side har vi ikke bare en anden religion (som oftest er den der fokuseres på), men også en anden kultur.. En mandsdomineret kultur, en kultur der er meget anderledes, ja næsten modsat den hjemlige danske… Faktisk så modsat at mange af vores nationalstoltheder som god øl, stegt pattegris og frisindet holdning til nøgenhed, er decideret lagt for had i mange af de arabiske lande.. Her mangler SÅÅÅÅÅÅ meget forståelser fra begge sider af konflikten.. “Danskere” føler sig undermineret, trådt på, svinet til og gjort til idioter i “deres eget land” (hader det udtryk).. Mens på den anden side “muslimer” føler at danskerne er smålige, provokerende, respektløse og slet ikke forstår mange af de problemer de kæmper med… Igen er ingen af siderne bedre end hinanden.. Fordi både Abdul Wahit Pedersen og Pia Kjærsgaard bidrager til en radikalisering.. Hvis folk tror at det kun er muslimer der kan være “radikale” og gå til enorme længder for at gennemtrumfe deres synspunkter så er de naive.. Kig dog på alle de kommentarer der vises i ASH’s blog..

  Det er skræmmende, og jeg føler stor lede og forlegenhed ved at dele nationalitet med mange af de yderliggående og radikale kulturterrorister…!

 4. Af Kenny Jensen

  -

  Kære Anne Sophia,

  uagtet om vi er enige eller ej, så beundrer jeg dit mod for at sige din mening, som den er. Desværre er intolerancen voksende, ligesom de fleste “debattører” kun har deres meningers mod bag skærmens beskyttelse. Lad dig ikke kue af disse tosser…

  God vind fremover!

 5. Af Lennart hansen

  -

  Hør nu her. Du bor på Østerbro(for nylig Nørrebro) hvor du undgår alt det slemme der finder sted i ghettoer, ergo du har ikke dit eget skind med i de slemme ting indvandringen har ført med sig. Altså måske skulle du da ikke udtale dig om noget som helst. Se dog på kriminal statistiker (som bliver manipuleret), alle de penge muslimer koster samfundet etc.

  Dem som skulle bestemme indvandringen er dem der bor i ghettoerne, og har problemerne tæt på sig, ikke personer som hende her. Og mænd…hvis fremmede mænd kan enes med de mænd der er i landet, bliver der god integration.

  Intet af ovenstående er opfyldt, fordi elitære klovne der ikke fatter end meter og er bedrevidende uden at komme med egentlige løsninger. Derfor er det iorden at kaste en MASSE vrede og had efter disse personer, fordi de er skam ansvarlige for det vi ser i dag. Så nytter det ikke at spille spejlbland dame…

  Hvis der er nogle der vil have sandheden omkring den islamiske imperialisme i vores samfund, så gå ind på disse sider:

  uriasposten dot net

  og

  snaphanen dot dk

 6. Af Bjarne Witthoff

  -

  Nu har jeg skrevet til ligestillings ministeriet.
  Fordi jeg har læst – ingen har klaget.

  Gad godt nok vide – hvad dette egentlig handler om.

 7. Af lennart hansen

  -

  Vores svaghed er at vi ikke kender vores egen og vestens historie særlig godt. Islams styrke er at de kender deres, og de ved vi er spejlblanke omkring vores egen og deres. Dette forhold udnytter de.
  Det her er et fænomen som Anne Sophia Hermansen ikke aner en PIND om. Hun er komplet spejlblank. Hun bor heller ikke de her steder hvor der bliver stukket folk ned, er vold, ghettoer, etc.
  Denne kamp bliver kæmpet i ghettoerne, og monstro om mange dem der skriver til hende, er dem der bor derude. De har i den grad deres ret til at være sure på hende. Og lad være med at tro at man skal snakke pænt til dig Anne. Man må hade dig dybt og iskoldt helt ind i dit hjerte med den ignorante forståelse du har af problemerne. Har du set England? Siger muslimske pædofilibander i England dig noget? Sverige?
  Fra nu af skal dem der udtaler sig omkring emnet bo i området med deres egne børn, sende dem i ghettoskoler, og have boet der mindst 10 år….kan du prale af det Anne…nej vel? Synes du ikke du lyder ualmindelig dum? Det er i den grad iorden at hade islam og muslimer, indtil de tager et internt åben opgør, men det sker bare ikke. Tingene bliver værre og værre. Flere ghettoer, mere knivstikkerier, vold, nasseri af vores samfund, unge indvandrerknægte der ikke kan læse,..problemerne er ekponentielt stigende.

  Prøv at gå ind at læse lidt på uriasposten, snaphanen, den korte avis, etc.
  Altså de har en bestemt vinkel, men man skal da være komplet Østerbro idiot for ikke at se at de pæne top-down meningsdannere har totalt svigtet. I fremstår fascistisk mod folket der lider.
  Du skal ikke komme at tro at du er hensat til ikke at få verbal klø, når du udtaler dig som du gør, og med din baggrund.
  Desuden har der altid være et demokratisk flertal mod denne indvandring.
  Problemet løses ved at vi:

  1: Forbyder sharia og smider islamister hjem
  2: Kriminelle smides hjem
  3: Dem der ligger landet til last og ikke kan klare sig selv, skal hjem. Vi kan ikke bliver ved med at kaste 20-50 mia kroner efter dem hvert år.
  4: Dem der ikke gider demokrati og fortsætter parrallelsamfund, adskillelse af køn, burka/hijab, etc. skal hjem

  Vi skal kun gide sekulære muslimer.

  Nu snakker du om racisme…kunne du ikke lige nævne alle kristne og andre troende der bliver slået ihjel i Mellemøsten? I starten af sidste århundrede boede der 15-90 procent kristne i Mellemøsten. I dag er andre troende stortset væk. Altså har du et begreb omkring dualitet eller er du bare dum?

  Vesten havde kun direkte kontrol med Mellemøsten efter det Ottomanske imperie faldt sammen og indtil lidt efter 2. verdenskrig. Det var ca. 25 år.

  Nu har muslimer/islamister være i vores lande i over 30 år…nu skal stregen tegnes og vi skal ikke finde os i muslimsk imperialisme… KÆMP for uretfærdigheden de uvidende elitære klasser presser ned over os!

  Kom så igang med at læs lidt historie din uvidende kone! Du er vitterlig ikke for klog på dette område. Det er nok ikke gået op for dig hvad du egenligt har skrevet…

 8. Af Jørn D.

  -

  ASH skriver som sædvanligt om form og ikke indhold !
  efter
  “ridderen af den halve cykelhjelm” melodien:
  “DF bliver aldrig stuerene”
  ja
  Hvad f.eks. danske politibetjente og almindelige danskere,
  må finde sig i, fra de fremmede verbale voldsmænds side,
  det tåler “meningspoliti”, som ASH ikke !
  ja
  selvom det langt fra er “kloge Åge bemærkninger”, så
  er det vand ved siden af hvad den danske befolkning,
  må finde sig i !
  ja
  den danske befolkning kan da bare tage til Bornholm allesammen !
  og
  årsagen til den voldsomme reaktion fra dansk side, kunne jo være
  frustration over ikke engang, at kunne komme af med de værste,
  men se på at de tværtimod bliver belønnede !
  og
  på den anden side har tiden vist at dem, der “pleaser” de fremmede,
  ikke har haft nogen som helst positiv indflydelse !
  ja
  måske er det i virkeligheden på lang sigt godt, at der er enkelte, der
  ikke kun taler de verbalt og fysisk voldelige fremmede efter munden,
  men derimod siger fra !
  idet
  det tyder på, at det er det eneste “sprog” de forstår !
  og
  da vi i Danmark ikke “skærer alle over en kam”, ( OK! rockere undtaget ? ),
  er jeg sikker på, at de indvandrer, der ønsker at blive danskere,
  med sig selv ved, at det ikke er dem danskerne er frustrede over !
  og
  ang. beskyldningerne fra venstrefløjen om at højrefløjen er racister,
  når de påtaler de mest voldelige fremmedes gerninger !

  så er det vist venstrefløjen, der er racister idet de jo derved hævder,
  at de mest voldelige fremmede er af en bestemt race !

  ironi.mus

 9. Af André Dethlefsen

  -

  “Maybe there is a beast… maybe it’s only us.”
  – William Golding, Lord of the Flies

 10. Af Lisbeth Rose

  -

  Anne Sophia
  Først tænkte jeg, at jeg egentlig ikke ville bruge tid på din selvforherligende jammerklage over, hvordan du har modtaget ækle mails fra læserne. Med indhold, der viser det had, som du mener danskerne har til muslimer. Når jeg ændrede mening, var det, fordi jeg synes du får fremstillet dig selv som offer. Du er ikke et offer. Du er et meget priviligeret menneske, som endda har nem adgang til at lufte dine meninger i pressen.
  Det er en jammerklage, som handler om dit eget ego. Du er blevet mødt af en storm af ubehagelige mails, bl.a. fordi du har inviteret til dem. Hele din skrivestil er så utrolig nedladende. Du beskriver danskerne som en flok charterturister, som uploader billeder af sine lår på facebook. Vi har tabt den interessen for andre kulturer, når vi rejser ud og antager et narcissistisk syn på verden. Ikke som beskrevet på den tid, da “Vi de druknede” af Carsten Jensen skildrer. Anne Sopia, ” Vi de druknede” er en roman, ikke en dokumentar og du ved næppe, hvad der blev talt om i de små lavloftede stuer, når en hærdet sømand vendte hjem til Marstal. De er nok blevet chokeret over et par småting, som de har oplevet på fjerne destinationer. Du skal ikke lave den danske befolkning om til muslimhadere, fordi der er nogle voldsomme reaktioner på dit blogindlæg. Det er jeg overbevist om, at flertallet ikke er. De danskere jeg taler rejseoplevelser med, rejser netop ud for at opleve. De kommer hjem med dejlige fotos af andre folkeslag og deres kulturer. De danskere jeg kender tager på hjælpearbjede, og tilbyder deres kompetencer steder, hvor man ikke før kunne få hjælp. Du provokerer med din stil agressive træk hos nogle danskere, der søger undskyldninger for, hvorfor Danmark ikke er som engang og det må du stå til mål for. Du har desværre ikke Holbergs talent for at beskrive danskerne på en måde, så de ler eller smiler af det, nej du irriterer med din nedladende facon. Alene den måde du indleder med at citere Michael Gøtze, og får beskrevet danskerne som brokkende, klagere. Måske skyldes den store klageiver, at danskerne føler sig kvalt i lovgivning og beskatning, så de benytter sig af alle tænkelige muligheder for at forsvare sig overfor overmagten. Måske skyldes det, at de faktisk har grund til at klage. Måske skyldes det, at de endelig har fået mulighed for at klage. Måske skulle overklasse Danmark lære at forstå, at livet er noget nemmere på solsiden end på skyggesiden og når man hele tiden møder modstand, så mister man det store forkromede overblik og perspektivet. Måske er der kun klagevejen tilbage. Du skulle tænke over dine egne holdninger til dine medmennesker før du skriver dit næste debatindlæg, uanset emne. Åben dine øjne og se ud.

 11. Af Tore Jessen

  -

  Ekstremt betydningsløst
  Gider man kommentere den her andedams snik-snak?

  Egentlig ikke, men jeg synes det er uhyggeligt at Anne S. Hermansen åbenbart betragter sin ekstremt betydningsløse blog for et særligt beskyttet og urørligt område, lidt som en jomfru-vagina, og når så pøblen begynder at vræle på rigtig god gammeldags pøbelmanér, så bliver hun meget jomfrunalsk, kysk og forurettet!

  Det er der absolut ingen grund til, den blog er betydningsløs set herfra, det er KUN i Anne Sofias egen narcissist-optik at det betyder noget, rigtig meget åbenbart.

  Anne S. har dog aldrig holdt sig tilbage for at bruge nogle af de mest hånlige gloser om de kommentatorer der ikke lige fattede at de opholdt sig på kysk område!

  “Underbuksemennesker, kældermennesker” – og mere af den slags, så måske det var en god ide´ at få kigget i det Jungianske spejl, og lært lidt om projektioner, skygge, m.v.

  Var det ikke en del af dit studie i Århus, eller skøjtede du typisk arrogant, hånligt og nonchalant henover det ligeså?

 12. Af Henrik Knage

  -

  Nej. Hvor nemt kan det være, at ophøje ens egen tankegang, til tro – i dette land. Der er tilsyneladende nogle der har held – i butikken – med det, thi vi andre gider ikke.

 13. Af Henrik Knage

  -

  Vil gerne sige undskyld for mine til tider platte kommentarer på din blog, men der er et eller andet galt. Du står på mål for dine meninger, hvilket respekteres – herfra.

  Jeg er altså ikke racist.

 14. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Anders Olsen

  “Foragten og hadet er ikke udsprunget af den blå luft….”.

  Det ved du vel bedst selv.

 15. Af Jens Hansen

  -

  Anders Olsen.
  Du ved vil bedst selv, hvor alt dit had er udsprunget fra.

  Hvis du springer over i den nyeste blog fra ASH, så vil du se, at debatten om dette med at give hånden, er afsluttet.

  Censoren har meddelt, at han i fremtiden ikke giver hånd til eksaminanter i det hele taget.
  Ligesom de fleste andre censorer.
  Så for normalt tænkende og fungerende mennesker er sagen afsluttet.

  Nu går debatten mere på, hvad der får personer som dig til fuldstændig at miste herredømmet over sig selv.
  Hvorfor skal der så lidt til inden kældermennesket kommer op i jer?
  Og I spyer om jeg med tilsvinelser og injurier.

  Måske kunne du kontakte den muslimske censor.
  Han virker som en dannet person.
  Måske kunne han lære dig at opføre sig nogenlunde civiliseret og anstændig.
  Måske giver han dig et tre-tal for helhedsindtrykket.
  Det ville jo også være en stor oplevelse for dig at prøve at gå til eksamen.
  Måske vanker der et håndtryk.

 16. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Juul Hansen!

  Jeg har tidligere arbejdet et sted med mange muslimer ansatte i produktionen – de eneste specielle ting, de krævede, var ved sammenkomster – julefrokost, sommerfest m.v. – at kunne få mulighed for mad og drikkevarer, der ikke var i modstrid med deres religion. Det var fair nok!

  Men hvor kæden hopper af er, når der er nogle, der kræver, at alle andre tilstedeværende skal gøre ligeså!

  Det samme med håndtryk – hvis censor ikke vil give hånd til nogen af hunkøn, så må vedkommende være konsekvent og ikke forlange håndtryk af mandlige eksaminander!

  Nej, “foragten og hadet er ikke grebet ud af den blå luft…”

  Den er grebet ud af tyk røgfyldt luft, hvor visse utilpassede muslimske drenge/unge mænd ødelægger tilværelsen for mange ved afbrænding af biler, busser, containere, kirker, offentlige institutioner m.v.

  Det er dette fåtal, der ødelægger det for flertallet!

 17. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Axel Eriksen

  “Det er dette fåtal, der ødelægger det for flertallet!”.

  Da unge danske autonome gik amok, smed med brosten efter politiet og brændte biler på Nørrebro, så bebrejdede vi ikke hele den danske ungdom.

  Jeg synes, at det er synd for velintegrerede indvandrere, at de gennem hadefulde generaliseringer skal være ‘prügelknaben’ for utilpassede lømler.

 18. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Juul Hansen!

  Du har helt ret. Forskellen er bare, at de absurde “frustrationer” kun skete på Nørrebro. Der var i øvrigt “forældre”, der applauderede det!

  Det andet sker i enhver større by/bydel med ghettodannelse over hele landet!

  Men derfor skal ikke alle “skæres over én kam”!

 19. Af Niels O

  -

  Niels Juul Hansen og Axel Eriksen.

  Nej, hvis det kun er 90 ud af 100, der laver ballade, så er det ikke allesammen……

  Man vil i een eller anden landsdækkende avis eller lokalavis dagligt kunne finde “et enkeltstående” tilfælde.

 20. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels O!

  Præcis – det kan læses i de lokale dagblade uge efter uge.

  Kun når der i Slagelse brændes 12 busser af til en samlet værdi af 10.000.000 kr. kommer det ud på landsplan!

  Alle de private biler, daginstitutioner m.v., der afbrændes – det er kun fordi, at det er helt lokalt, og den slags “småepisoder” skal ikke videre ud!

  La` os få “svenske tilstande”:
  Problemet – der er slet ikke noget problem – skal bortforklares og helst ties ihjel!!

  Nej, det skal vi ikke!

  Det er et de facto problem i visse områder – hvorfor blive ved med at skjule det???

 21. Af Lonny Olsen

  -

  Det var en meget meget lang liste ! – Haaber, at de, som er skyld i de forbitrede kommentarer læser dem ! Skønt det er den yderste konsekvens af magtesløs mod en situation som ingen dansker har ønsket – Derfor skal vi i fremtiden have Folkeafstemning om store spørgsmaal, der berører danskernes hverdag ! Det hjælper jo ikke, at stemme politikere ind i folketinget!-Der vender paa en tallerken – ligesaa snart de har sat sig paa taburetten – vel ? –

 22. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels O

  “Nej, hvis det kun er 90 ud af 100, der laver ballade, så er det ikke allesammen……”.

  Kan du overhovedet ikke føre en seriøs diskussion?

  SUK!

 23. Af søren sørensen

  -

  kommentarsporet er nationalt ydmygende.

  Skrevet af Sibel Can, 18. juni 2013 kl. 23:12

  Udover religion og konservatisme er nationalisme det værste(hænger jo sammen med nr. 1)…Ytringsfrihed er dog af det gode og at i ønsker at stoppe alt kritik af Islam MV på laveste fællesnævner er jo et af problemerne med folk fra de muslimske lande der bor her….De er vant til selvcensur og en ikke kritisk tankegang..Detsvære må i indordne jer Danske standarder af frihed der..

 24. Af Niels O

  -

  @Axel Eriksen, 21. juni 2013 kl. 13:52

  Nemlig. Jeg har min ugentlige gang i flere byer, og når jeg får muligheden, tjekker jeg lige politirapporten i lokalbladet. Også hjemme på nettet. Og der forekommer ordene “anden etnisk herkomst” stort set altid.

  @Niels Juul Hansen, 21. juni 2013 kl. 14:06 Lyngby

  Nårh! Det har vi da gjort før…?!

 25. Af Stine H

  -

  Kære ASH

  Jeg er enig i, at kommentarene langt hen ad vejen er over stregen. Det er den indre svinehund af værste skuffe.

  MEN: Ift. den konkrete historie med censoren, så er det jo ikke denne enkeltstående episode, der får læsset til at vælte for folk. Folk har bare fået nok! Jeg, som kvinde, har fået nok! At se på muslimske kvinder, der i den grad undertrykkes, kontrolleres og forfølges af deres familier, det gør ondt helt ind i hjertet. Jeg synes, det er hamrende uretfærdigt og trist! At en muslimsk censor nægter at give hånd til kvinder, dét puster til ilden og til fortællingen om mænd, der ikke respekterer kvinder.

 26. Af Axel Eriksen

  -

  Ja, kommentatorsporet “er nationalt og totalt ydmygende”!

  Det sker desværre hver gang søren sørensen kommer med en kommentar!

  Indholdet er ubegribeligt – sproget er ubehjælpsomt – grænsende til det uforståelige!

  Ganske rigtigt: “Nationalt ydmygende”, at en sådan personage skal have lov til at hærge diverse blogs!!!

 27. Af christian rasmussen

  -

  Kære Anne Sofie Hermansen,
  Der er én ting, man må holde sig for øje: Imod dumheden kæmper selv Guderne forgæves. Selv om jeg er ligeså rystet som du over den primitive hadskhed, som stråler ud af de indlæg, som du har vist (jeg har ikke læst dem alle), så vil jeg opfordre dig til at vedblive med at blogge ISÆR om dette felt. Hvis man hæfter sig ved frekvensen af stavefejl, så er det jo evident, at vi her ser reaktioner fra folk, der ikke har gået særlig meget i skole, og som derfor ikke ved så meget, ligesom de ikke nødvendigvis tænker særlig godt. Et befolkningsudsnit, som man på den ene side skal tage alvorligt (jfr. den politiske udvikling i 30’ernes Tyskland), men som det på den anden side kun vanskeligt kan ses at komme til at spille NOGENSOMHELST rolle i Danmark. Det er jo efterhånden sådan, at det kun er sådan mere sporadisk, at Formand Thulesen-Dahl finder det politiske opportunt at sparke ud efter vore muslimske medborgere. Derfor: Lad os fortsætte kampen; kampen for at almindelig menneskelig ordentlighed vil overdøve larmen fra pøblens nederste lag. Lad dem ikke tage gejsten fra dig!!

 28. Af Axel Eriksen

  -

  @ christian rasmussen!

  “Imod dumheden kæmper selv Guderne forgæves”!

  Det er en flere-tusind år gammel visdom!

  “Guderne” – hvem de så end er – har for længst opgivet!

  Selv “Guderne” må vel opgive, når dumheden bliver så overvældende – som i dagens Danmark!!

 29. Af Morten Pedersen

  -

  “Nu er denne sag jo blæst op af de sædvanlige forargede.
  Men synd for censoren som faktisk bare ønskede at vise respekt for kvinder.” Tag den sunde fornuft i hånden og kig på de lande der konsekvent viser respekt for kvinder ved ikke at give dem hånden. De har så meget respekt at de heller ikke lader dem arbejde, forlade hjemmet uden et mandligt familiemedlem, køre bil etc. Racisme er forfærdeligt, ikke at kunne sætte grænser er dumt. Vores grænse bør være at man privat gør som man vil, men i offentligt regi må man ikke diskrimenere. Er det iorden at man som censor ikke hilser homo`er? Eller muslimer? Nej, diskrimering holder ikke – skal vi smide de kulturelle kronjuveler ud fordi vi ikke turde sætte grænser?

 30. Af Niels Andersen

  -

  HVOROM ALTING ÉR …
  Indvandringen ødelægger Danmark og tærer velfærden op !!! ….Dét, – der af hovedløse pladder humanister og venstreorienterede demagoger i årevis er blevet kaldt “En berigelse af vort samfund” – ligner mere og mere et gigantisk selvmord af en hel Nation og dens kultur. Den knusende og altfortærende indvandrebyrde KOSTER KASSEN ! – og det ses nu næsten dagligt med nye blodige besparelser på den sociale velfærd for etniske danskere. Højesteret har netop dømt, at kommunerne kan fratage gamle etniske danskere hjemmehjælpen. Radikale barsler med en genial plan om, at fratage kronisk syge danskere den offentligt betalte syge transport, – det skal de selv betale, for indvandringen KOSTER KASSEN !!! Politiet kan oftere og oftere ikke tage sig af danskernes henvendelser, – for indvandrerne opsluger store dele af politiets resurser. Vi betaler mere og mere i skat og velfærden forringes hastigt, – hvor F….. bliver alle pengene af !? – spurgte Suzanne Bjerrehus, – mon ikke Suzanne ved det nu, – INDVANDRINGEN !!! – over 100 milliarder årligt ! Den pågående islamisering af Europa, hvor EU tilsyneladende kravler rundt på alle 4 for islam og tigger “Undskyld for Vor Vestlige kultur” og hjælper islamisterne flittigt med, at nedbryde samme, – skræmmer befolkningen, – det islamistiske bæger er fyldt og kun små dråber islamiske manifestationer som nægtelse at give kvinder hånden, – juletræets afskaffelse osv. – får bægeret til at flyde over, ligesom der kun skal uendeligt lidt salt til for, at svide u-udholdeligt i et stort blodigt sår. Mon ikke næste valg er sidste chance for, at afværge Danmarks selvmordskurs, stem på det parti du ved, der vil af med indvandrebyrden og bliv ved med det, – til katastrofen er afværget.

 31. Af søren sørensen

  -

  Skrevet af Niels Andersen, 22. juni 2013 kl. 09:33

  Alle ved jo at DF har fordoblet indvandringen under deres lo år ved vedmagten end Nyrups regering. De er populistiske lav kulturalle der er opfundet af den borgerlige ejende elite i top 2% for at fratage dem løn og rettigheder på deres egen bekostning…En stemme på dem ved næste valg garantere lige som ved den sidste at der kommer 33 færre muslimer men 48.ooo flere østarbejdere..

  Ko-r-poral….ende Axel eriksen@
  Eller er det søens mand i statens forvaltning kim olsen idag som du jo formentlig blot indgår ægtepagtlig overenskomst med?
  Jeg ser personligt intet nationalt ydmygende ved jeres overenskomst..Alle fornøjelser og frit valg på alle hylderne der siger jeg. Det frie marked er kommet for at blive..

 32. Af På rette spor… | Hodjanernes Blog

  -

  […] når de aflægger té-visit hos etablissementet. To af disse kustoder – en Tom Jensen og en Anne Sophia Hermansen – er ved et uheld kommet til at se udenfor murene. Forfærdet skuede de, at pøbelen var […]

 33. Af Tore Jessen

  -

  ASH, vi er flere der ikke gider dine løgne og manipulationer længere, og der bliver nu taget skridt til at din arbejdsgiver bliver involveret.

  Hvad siger Alm. Brand til at deres pressechef sletter folks indlæg, redigerer dem, og dernæst poster dem på “Anne´s overflødige blog”?

  De siger vel, “ja tak, sådan en medarbejder vil vi godtnok gerne beholde, for det passer lige i vores løgnagtige kræmmer-kram!”

  Men skidt med det, bare der bliver flere “underbuksemennesker” der finder ud hvem du er, og hvilken løgnagtig og livsfarlig manipulator du er.

 34. Af Balther Jensen

  -

  @ ASH

  1. In the Name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful.

  2. All praise and thanks are Allah’s, the Lord of the Alamin ( mankind, jinn and all that exist ).

  3 The Most Gracious, the Most Merciful.

  4. The Only Owner ( and the Ruling Judge ) of the Day of Recompense ( i.e. the Day of Resurrection ).

  5. You ( Alone ) we worship, and You ( Alone ) we ask for help ( for each and everything ).

  6. Guide us to the Straight Way.

  7. The way of those on whom You have bestowed Your Grace, not ( the way ) of those who earned Your Anger, nor of those who went astray.

 35. Af Ole Frank

  -

  At censor har så meget respekt over for sin kone, at han ikke trykker fremmede kvinder i hånden, kan man kun tage hatten af for.

  At dette er ganske uforståeligt i dette sexfikxerde land kan ikke undre.

  At ovenstående kommentarer i artiklen er kommet frem, kan heller ikke undre.

  At PrebenFedtJensen, Niels Poulsen/Andersen/Hansen rider deres politiske kæpheste uden blusel som de lady Godivaer, de i virkeligheden er kan slet ikke undre.

 36. Af Ole Frank

  -

  At censor har så meget respekt over for sin kone, at han ikke trykker fremmede kvinder i hånden, kan man kun tage hatten af for.

  At dette er ganske uforståeligt i dette sexfikerede land kan ikke undre.

  At ovenstående kommentarer i artiklen er kommet frem, kan heller ikke undre.

  At PrebenFedtJensen, Niels Poulsen/Andersen/Hansen rider deres politiske kæpheste uden blusel som de lady Godivaer, de i virkeligheden er kan slet ikke undre.

 37. Af Axel Eriksen

  -

  @ Ole Frank!

  Hvad ævler du om? Er det virkelig Danmark 2013?

  Af “respekt for sin(e) hustru(er) kan en mandlig, muslimsk censor ikke give en kvindelig eksaminand hånden!

  Hvad i Allah`s allerhedeste Helvede ville der dog ske med manden – og hans hustru(er)??

  Det er altså Danmark 2013!!!

 38. Af Axel Eriksen

  -

  Kunne du ikke uddybe, når manden i henhold til sin religion kommer trækkende hjem med hustru nummer 2, nummer 3 og nummer 4 – er det så af “respekt” for nummer 1?

  Hvem sagde sexistisk – det gjorde du! Er et manglende håndtryk det samme som at medbringe endnu en hustru til den islamiske menighed?

  Det er altså Danmark anno 2013 – og ikke den Arabiske Ørken år 632:

  Hvornår går det op for Jer?

 39. Af Duddi M.

  -

  @Alex Eriksen.
  1000 tak for dagens absolut grineren… Og dine kommentarer i øvrigt, -jeg deler dine skriverier til fulde… 😉

 40. Af P Christensen

  -

  En læser mener at forsvare muslimske pigers mulighed for at komme ud på arbejdspladserne (underforstået: ved at kæmpe for deres ret til at bære tørklæde hele tiden).

  Intet holder dog pigerne tilbage udover den patriakalske undertrykkelse af kvinder/piger under religiøse påskud. Derved forsvarer læseren i sin enfoldighed alene denne.

  Det gælder os alle. Personlige overbevisninger kan vi eksponere udenfor arbejdstid. Om det er troen på Helle, Lars eller andre guder og profeter.

 41. Af “De kompetente lag i samfundet” — Kastrups verden

  -

  […] som hans hustru, Berlingske-blogger Anne Sophia Hermansen, er det. Hvilket hun har blogget om på B.dk. Og som jeg har forsøgt at overbevise hende om, at hun ikke skal […]

 42. Af jacob poulsen

  -

  Ja, det er utroligt det had, der kan komme fra mennesker i Danmark.

  Jeg siger ikke nødvendigvis at alle i Dansk Folkeparti er racistiske, men at DF snart er Danmarks største parti, må sige et eller andet om det nationalfælleskab, der findes i Danmark. Og det nationalfælleskab indebærer ikke ikke-vestlige indvandrere..

Kommentarer er lukket.