Engang holdt folk hund, i dag holder kvinder mand

Af Anne Sophia Hermansen 286

Vil du gifte dig med en arbejdsløs mand? En ny undersøgelse foretaget af ForbesWoman viser, at det vil tre ud af fire amerikanske kvinder ikke. Omvendt viser en 2010-undersøgelse foretaget af datingsitet Zoosk, at 90 % af mændene har det helt fint med at date en arbejdsløs kvinde. Nu er der selvfølgelig forskel på at date og at blive gift, men ikke desto mindre peger de to undersøgelser på, at mænd sidder fast i et lidt forældet kønsrollemønster, mens kvinder har fået øje på den økonomiske virkelighed – at der i dag skal to indtægter til et behageligt og finanskrise-venligt samliv. 

Lyder det usexet? Sikkert. Og hvad med kærligheden? Passionen? Solidariteten? Alt sammen dejlige ting, som jeg er sikker på, at de fleste kvinder også hylder, men ifølge undersøgelsen helst indenfor en solid økonomisk ramme. 

For vi lever jo ikke længere i midten af forrige århundrede, hvor familiens eneforsørger var Patriarken, der kom hjem kl. 18 til bøf, brun sovs og en rar følelse af at være parcelhusets svar på universets hersker. Vi lever i 2011, og her er den hjemmegående husmor en uddøende race, ikke mindst i Danmark, hvor vi har europarekord i høje leveomkostninger, hvilket betyder, at der gerne skal to indkomster til for at kunne betale husleje, fødevarer, institutioner, tøj, forsikringer, transport og af på bil- og boliglån, studiegæld og alt det løse.  

Men undersøgelsen er ikke kun en hyldest til den realistiske og finanskrise-bevidste kvinde. Undersøgelsen viser nemlig også, at 91 % af de amerikanske singlekvinder sætter kærlighed over penge, når det kommer til ægteskab. Og det lyder jo smukt, men hvordan hænger det sammen med, at de ikke gider giftes med en arbejdsløs mand? Her kan der da være masser af kærlighed at hente, men det handler nok om, at penge ikke betyder noget, bare der er masser af dem. 

Og der kommer mere. 77 % af dem er sikre på, at de kan få det hele, både et succesrigt arbejdsliv OG et familieliv OG et skønt parforhold. Tillykke med det, men vil det lykkes? Nok lidt mere tvivlsomt. Særligt når 63 % af de adspurgte kvinder arbejder 40-59 timer ugentligt, og når langt de fleste af dem, der er i et forhold, bruger 3 timer eller mindre på deres partner. Disse kvinder har karrieren som klar førsteprioritet, og man fristes derfor til at spørge sig selv, om det mon er foreneligt med et velplejet forhold og harmonisk familieliv? Men sikkert er det, at de vil have det hele – og regner med at få det. 

Endelig er det sådan, at hvis kvinderne fik en time ekstra foræret dagligt, vil de ikke bruge den på hverken børn eller partner, næ, de vil bruge den på sig selv. 

ForbesWoman har ikke kun lavet en undersøgelse, men også et meget interessant signalement af en ny generation af kvinder, der har masser af muligheder, drømme og ambitioner, økonomisk sans og tro på, at livet vil lykkes i fin balancegang mellem karriere og kærlighed. En generation udspændt mellem det fint økonomisk realistiske og så det totalt romantisk overspændte. For hvordan vil det påvirke familielivet, at de har en arbejdsuge på 40-59 timer og kun afsætter max. tre timer til manden? Fra en, der har kørt flere forhold i sænk på den konto, er svaret: næppe konstruktivt. Hvor tungt vægter også den kærlighed, der sættes over penge, når de ikke vil giftes med en arbejdsløs mand, og hvorfor er der ikke en venlig sjæl, der har fortalt dem, at man godt kan ønske sig det hele, men at det sjældent er sådan, det går? I al fald ikke uden ofre, skal det mimrende lyde herfra, hvor kabalen stadig ikke er gået op. 

Goddaw, moderne kvindeliv. Engang holdt folk hund, i dag holder kvinderne mand og gifter sig med deres arbejde, mens de forventningsfuldt drømmer om et velstående, harmonisk og lykkeligt familieliv. 

Men er de amerikanske kvinder egentlig så langt ude? Og handler ønsket om ikke at gifte sig med en arbejdsløs mand kun om penge? Måske har de amerikanske kvinder fat i noget dybere. Måske handler deres fravalg også om, at de vil have en mand med livsglæden og selvtilliden i orden, og så længe mænd er identifikatorisk forbundne med deres job, ja, så giver giver det ofte et smæk på selvtilliden at være arbejdsløs.

Som en klog kvinde netop har skrevet på min Facebook: “Mens gårsdagens kvinder var optaget af mænds indtægt, handler en mands tiltrækningsværdi i dag om udstråling.”

Tag den – og få dig et arbejde, mand.

Læs mere om undersøgelsen her: http://www.reuters.com/article/2011/06/21/us-marriage-survey-idUSTRE75K34A20110621

Udtrykket “at holde mand” er venligst udlånt fra denne artikel: http://rokokoposten.dk/2011/06/26/endelig-bliver-det-lovligt-at-aflive-maend/

Hvorfor en arbejdsløs mand måske ikke er et dårligt match after all: http://www.bt.dk/nyheder/raad-til-karrierekvinder-gift-dig-med-en-arbejdsloes

Og i det hele taget:

286 kommentarer RSS

 1. Af Thomas Iarsen

  -

  Mikkel Sørensen:

  Lider du også af en bunkermentalitet?

  http://www.youtube.com/watch?v=2gm9q8uabTs

  Tsk tsk…dit kære EU er en kollos på lerfødder.

 2. Af Rolf Hammersmidt

  -

  @Mikkel Sørensen

  ” jeg respekterer jer også. Jeg har ikke skudt jer endnu.

  Nej, jeg respekterer jer ikke. Jeg udholder jer bare. Gid alle jer EU-modstandere må gå i flammer. Jeg hader DF, jeg hader Pia K.

  Beklager….”

  Det skal du da ikke beklage!
  Det er muligt du opnår større tolerance efterhånden som du lykkedes med det der er væsentlig for dig.

  At bruge energi på at hade (hvad “hade” så måtte være!) i forhold til, måske halvdelen af europas befolkning – forekommer mig at være et uoverskueligt projekt.

  At du så også mener, at fordi jeg har betænkelighed ved og kritik af udvikling, at jeg så skulle være DF tilhænger/vælger – er blot din begrænsning.

  Uanset politisks observans, er det bare de færreste der ønsker diktatur – og størstedelen af dé, er enten på flugt, for domstol, eller sidder fængslet.
  Og så kan de sidde der…og hade.

 3. Af A. Bille

  -

  hehe hvor er det altaå sjovt at læse jer mænds kommentarer, især dem til mig, det er jo skønt at få så meget opmærksomhed. Og med de mænd der er herinde, priser jeg mig endnu mere lykkelig over at jeg har fundet mig en dejlig kæreste der ved hvordan en rigtig mand er og hvordan an behandler en kvinde.

  I er sikkert single, ik?

  Men jeg lægger mærke til at I nu prøver at ramme mig på mit udseende og det grinte jeg rigtig meget af. I konkluderer at jeg ikke kan være en af de kønne eller smukke piger.

  For det første kan det at være smuk være forskelligt fra folk, det er en smagssag. For det andet har jeg altid kunne vælte mig i fyre og har altid kunne få den jeg ville have. Jeg har langt flot og fyldigt hår. Lækker hud, er småbrun og dyrker pilates to gange om ugen hvilket jeg har gjort i 5 år. Jeg går i noget pænt, feminint og moderne tøj, det får jeg også at vide tit, og hvis ikke det var fordi det ville være lidt for grænseoverskridende for mig (jeg ved heller ikke om man må) så ville jeg elske at sende et billede af mig ind så I rigtig kunne se hvor meget fejl I tog..

  Så kan jeg heller ikke se hvad udseendet egentlig har med debatten at gøre, men det siger jo noget om hvor overfladiske I er.

  Dernæst kunne jeg alligevel ikke lade være med at tænke: hmm, gad vide hvordan I fyre selv ser ud. Tvivler på det er mums.

 4. Af Mikkel Sørensen

  -

  @ Rolf, du skal standse mig, når jeg gir den gps med EU 🙂

  Seriøst, jeg gider ikke den politiske debat herinde, så jeg skal beklage tonen. ASH holder sig til kønslige emner, og det samme gør jeg. (ihvertfald på denne blog-pind”)

 5. Af Bent Ole

  -

  A. Bille/Anne J

  jeg har godt nok ikke langt flot og fyldigt hår – det er derimod kort, tyndt og brunt/gråt. Jeg er ikke småbrun – nærmere noget bleg i det. Jeg dyrker ikke sport – har ikke gjort det i mindst 20 år. Såkaldt ‘modetøj’ rager mig en papand – jeg bruger ikke mine penge på at klæde mig på en måde, som gør andre tilfreds/interesseret. Jeg er ikke single, men gift og har børn. Og hvad så? Dette er jo fuldstændig ligegyldigt! Er det din opfattelse, at sådanne gengivelser af personlige træk m.v. er mere kvalificerende end gode argumenter? Der er masser af andre herinde, der mange gange har anmodet dig om, at du tilbageholder dine kommentarer og finder et andet sted at ‘debattere’ – i hvert fald ind til du viser en mere moden tilgang. Please vil du ikke nok? Kan du ikke bare blive på jp.dk?

 6. Af A. Bille

  -

  @Bent Ole: ja du har ret, det er fuldstændigt ligegyldigt, men de her ligegyldige kommentarer og spørgsmål stammer fra mændene herinde. Det er dem der pludselig fabler om mit udseende og at jeg sikkert ikke er en af de kønne piger osv., så hvad med du kritiserede dem i stedet for mig? Siger bare lidt om at du ikke læser hvad der rent faktisk skrives herinde.

  Så skal du vide én ting, der er ytringsfrihed i dette land, når mænd som dig beder mig om at holde kæft, så bliver jeg bare endnu mere ivrig:)

 7. Af John Ulrich Poulsen

  -

  Her er en sjov hund: den bittelille, italienske mynde. Næppe den mest velbegavede blandt hunderacer, men forholdsvis nem at afrette til at gå uden snor. Har en sær forkærlighed for ikke alene at ville sove under dyner, men også helst møver sig ind mellem dynebetræk og dyne, hvilket kan virke lidt overraskende, når man ryster sin dyne. Kan også hitte på kun at ville gå på tre ben i koldt vejr. Dét udløser temmelig stramme blikke fra ældre kvindelige hundeelskere.

  http://media.web.britannica.com/eb-media/62/1062-004-F19C4031.jpg

 8. Af Bent Ole

  -

  @A Bille,

  hvor er det egentlig kært, at du bare bliver endnu mere ivrig…

  og hvor er det morsomt at se, at dit svar til en tåbelig påstand om dit udseende er en beskrivelse af, hvordan du ser ud (‘jeg får tit at vide, at jeg går i feminint og moderne tøj’ – jah og?). Kan du ikke fortælle lidt mere?

 9. Af Anne Sophia Hermansen

  -

  Thomas Larsen:
  Prøv lige at finde en mere ordentlig debattone, hva’? Ellers kan du fremover ligge og svovle fra spamfilteret.

 10. Af A. Bille

  -

  @Thomas: Wauw, sikke et modent svar der. Hvor gammel var det lige du var? Ser du godt ud? Er du single? Er du bøsse?

  På hvilken måde har man en dårlig karakter når man forsvarer sig mod andres (idiotiske) påstande? Jeg kan ikke se det frygtelige det..

  Uintelligent? Hmm..det synes de ikke på universitetet..

  Peace (selvom jeg aldrig tror du finder fred).

 11. Af A. Bille

  -

  @Bent Ole: ak, jeg synes også jeg er kær. Men du forvirrer mig, først beder du mig om at stoppe og nu vil du have mere?

 12. Af Mikkel Sørensen

  -

  @ Thomas Larsen

  EU er verdens mest succesfulde politiske projekt. Du skulle læse op på lidt neo-funktionalistisk integrations-teori. Et EU i krise fører altid til mere EU. Teorien forklarer dig, hvorfor.

  Men jeg vil ikke ind i en politisk debat på denne blog. Skal vi ikke lade det ligge der.

  Jeg blev lidt ivrig i nat, og glemte bloggens hoved-tema (køn og M/K)

  Ha en go dag.

 13. Af Bent Ole

  -

  @A Bille

  “Uintelligent? Hmm..det synes de ikke på universitetet”. Nå da, hvad siger de dér? (Jo, jeg vil faktisk rigtigt gerne vide mere. Undskyld hvis det fremstod som uklart)

 14. Af Simon A

  -

  Hej Anne J.

  Citat: “”Og med de mænd der er herinde, priser jeg mig endnu mere lykkelig over at jeg har fundet mig en dejlig kæreste “”

  Anne J., allerede her fejler du. Lækre og smukke kvinder gør ikke andre opmærksomme på, hvor glade de er for at have fået en kæreste. At du er så lykkelig for at have en kæreste skyldes jo, at din markedsværdi ikke er så fandens høj, i og med du ikke ser godt ud. Det er derfor alene den kønsdrift som testosteron medfører du kan takke for, at din “kæreste” gider at holde dig ud. Pussy is power. Husk også at Anne Sophia ofte beskæftiger sig med tabermændene, og selv disse kan jo være i forhold til tider. Derudover kan din kæreste jo sagtens være en halvgrim, halvslatten taber, og så har du jo ikke scoret opad, hvorfor der ingen grund til er at fremhæve, at du “har en kæreste”.

  Citat: “Men jeg lægger mærke til at I nu prøver at ramme mig på mit udseende og det grinte jeg rigtig meget af. I konkluderer at jeg ikke kan være en af de kønne eller smukke piger.”

  Nej, Anne J. Her tager du altså fejl. Vi konkluderer ikke, at du ikke kan være en af de kønne eller smukke piger. Vi konkluderer, at du ikke ER en af de smukke eller kønne piger. Til hvad der allerede er sagt kan føjes at lækre kvinder heller ikke sidder og “griner rigtigt meget” af den slags.

  Citat: “For det første kan det at være smuk være forskelligt fra folk, det er en smagssag. ”

  Ja, det har grimme folk det med at sige. Lækre piger går ikke og gør opmærksomme på, at godt udseende er en subjektiv størrelse, hvilket også er en halv sandhed, da attraktion naturligvis kan forklares ud fra evolution og biologi. Eksempelvis ville et flertal af mænd herinde synes at Anne Sophia er lækker, hvor et flertal af mænd dog ville synes, at det er du ikke. Det er blot facts. Det kan du ikke blamere mændene. Det må du bare acceptere, eller evt. ændre din nedtursadfærd og dit overinflaterede, substansløse ego. Husk, hvad du ikke har i udseende må du opveje med andre kvaliteter.

  Citat: “For det andet har jeg altid kunne vælte mig i fyre og har altid kunne få den jeg ville have”

  Anne J., min søde, lille Anne J. Forklaringen på, at du har kunnet “vælte dig i fyre” er, at fyre generelt gerne vil knalde alt der ikke er decideret frastødende, og selv her er der undtagelser. Testen er, hvor ville de gå hen, fik de valget. Her er svaret: langt væk fra dig. The sure thing har også altid kunnet vælge sig i fyre. At knalde rundt til højre og venstre er generelt et tilvalg for kvinder, ikke en bedrift. Gud, tænk at du som voksent menneske slet ikke er klar over dette. Hvor flovt, egentligt.

  Tak fordi du gør opmærksom på dit feminine hår, din pilates dyrkende hud, og dit solbrune tøj. Du er sandsynligvis en tyndfed kvinde med dårligt skulder-hofte-talje forhold med middelmådigt og ikke-mindeværdigt ansigt tæt på sin expiration date og MILF territory er terra non grata for dig, da du aldrig har været ILF-material til at starte med.

  “I er så overfladiske”, lød det skingert fra den lille bureaukratiserende og ikke-værdiskabende skrankepave. Ja, det er sjovt som alle er sådan ude efter lige præcist dig, ikke. Helt ud af den blå luft og uden motiv. Alle de stykke mænd med rynkede tissemænd.

  Anne J, du har ikke det mænd reelt vil have. Det de sætter aller mest pris på. Her snakker vi ikke bare alle de mænd du hader, som jo er ganske mange,men også ham du drømmer om når du ligger i sengen til lørdagsaftenlagengymnastikken i de samme to stillinger og har coital interaktion med ham den kedelige. Nej, vi snakker også om ham du drømmer om, ham den fantastiske fyr der hviler i sig selv, ham med glimtet i øjet som du hyperoptimstisk har beskrevet til mindste detalje over en kop kaffe hjemme på venindes ikea-møbler. Han kigger ikke over skulderen og tjekker dig ud. Hvordan føles det, Anne?

 15. Af S Holm

  -

  @Rolf
  ”Bemærker du søger støtte ved A Bille – du er helt klart en damernes ven.
  igen, min ven – jeg respekterer dit valg.”

  Oh well – Jeg har altså hverken tænkt mig at forsvare min potens (= min evne til at tilfredsstille kvinder) eller min heteroseksualitet. Jeg er glad for, at du respekterer det – men da jeg har min naturligt maskuline homofobi intakt – kan jeg desværre ikke respektere dit.

 16. Af A. Bille

  -

  @Simon A:

  #1 Jo, lækre og smukke kvinder GØR andre opmærksomme på at de har en dejlig kæreste. Det gør folk og det er rimelig normalt. Selvfølgelig kan man fortælle andre at man er taknemmelg for noget man har. Lad være med at gøre dig til dommer for hvad mennesker gør og ikke gør. Mine (smukke) veninder siger da også nogen gange til andre at de er glade for den kæreste de har.

  #2 sorry, du kan skrive hvad du vil, du KAN ikke ramme mig. Da ANER ikke hvordan jeg ser ud og hvilke forhold jeg har haft til mænd (ps skærer du egentlig ikke alle mænd over en kam?) Jeg har en dejlig kæreste, han er ikke en ‘taber’ og smukke mennesker kan godt selv sige at de synes de er smukke.

  #3 Skal vi ikke tale om DIT udseende nu??

  #4 med den personkarakter du viser (i din kommentar til mig) så kan jeg kun konkludere at du er en GRIM person. Ring til Thomas Larsen og få en date med ham, I ville komme fint ud af det med hinanden:)

 17. Af Mikkel Sørensen

  -

  A. Bille, du skriver følgende:

  “3 Skal vi ikke tale om DIT udseende nu??

  #4 med den personkarakter du viser (i din kommentar til mig) så kan jeg kun konkludere at du er en GRIM person. Ring til Thomas Larsen og få en date med ham, I ville komme fint ud af det med hinanden:)” Citat slut

  Jeg er flot. Det siger det modsatte køn.

  Du er muligvis bøøøøøh, med solarium, men det drejer sig om din udstråling.Her har vi problemet. Som kvinde kan du slippe af sted med alt, bare du er lækker. Hvis du oploader et billede af dig selv, hvor du er lækker, så tilgiver vi alt.

  Umiddelbart, så lyder du lidt sur på de “lækre tøzer” – altså må vi skæve lidt dine forvrøvlet indlæg. Hvad er evt dine mål? ( nu satser jeg på, at feministen ikke aner hvor “undertrykkende” det er)

  Du lyder som en feminst. Disse er som regel lesbiske, sure på mænd, og letter hidsige. De hader manglen på pik.

  Sorry ! 🙁

 18. Af Mikkel Sørensen

  -

  Til, til, til, til…..

  Umiddelbart, så lyder du lidt sur på de “lækre tøzer” – Altså må vi skæve lidt TIL dine forvrøvlet indlæg. Hvad er evt dine mål? ( nu satser jeg på, at feministen ikke aner hvor “undertrykkende” det er)

  Undskyld….

 19. Af Rolf Hammersmidt

  -

  Før lød parolen – når en kvinde (og en feminiseret mand ( jeg nævner ikke S Holm her)) ikke umiddelbart fik det som ønsket:
  “der er garanteret ikke nogen kvinde der vil have dig”

  Nye toner lyder: “Du må være bøsse”

  Og hvad skulle der være i vejen for et godt knald med en anden mand!?
  – er det så så heldigt, at det er Ham…der tager dén. så pyt da.

  Vi skal jo finde ud af det – mænd og kvinder i mellem. Det at danske kvinder er blevet så umådeligt attraktive, at alternativet til ensomhed er biseksualitet – eller at spille lidt på skødehunden – betyder jo også, at vi mænd må finde konstruktive løsninger.

  Jeg har før nævnt at vi skal arbejde på at få fjernet enhver begrænsning om det at leve i Danmark med kvinder fra andre lande og kulturer (selv vil jeg varmt anbefale kvinder fra Afrika, Mellemøsten, Fjernøsten, Østeuropa, Frankrig – for blot at nævne et par muligheder ( en ADVARSEL skal dog lyde: Hold jer væk fra Sverige, og svenskere af hundkøn – En enkelt berøring af en svensker kan betyde lang fængselsstraf))

  Vi skal også være åbne – i mere end én forstand – for, at der er andet i livet end sex med en kvinde.
  – og ærligt! Hvis du har sluppet dine moder-bindinger. Hvor interessant er det så lige – set bort fra sex – at være i selskab med en kvinde!?

 20. Af Nanna g

  -

  Utroligt som mænd her dyrker den platoniske kærlighed…
  … til hinanden!
  😀

 21. Af Thomas Iarsen

  -

  Rolf Hammersmidt:

  Tak for komplimentet. Du bruger bare løs! Ord er gratis i min butik. 😉

 22. Af Rolf Hammersmidt

  -

  Mange tak, Thomas Larsen

 23. Af Rolf Hammersmidt

  -

  Når jeg nu har tænkt lidt. Så er det måske lidt “kedeligt” for kvinder at deltage i debat her!
  Derfor vil jeg imødekomme: Er der nogen der kender til en god, og GRATIS slankekur?

 24. Af Thomas Iarsen

  -

  Rolf Hammersmidt:

  “Når jeg nu har tænkt lidt. Så er det måske lidt “kedeligt” for kvinder at deltage i debat her!
  Derfor vil jeg imødekomme: Er der nogen der kender til en god, og GRATIS slankekur?”

  Hahaha!

  Jeg vil faktisk godt lege med på den. Jeg er til ‘raw food’ og lidt kød. Det lyder måske lidt paradoksalt, men jeg har mere energi nu end da jeg var 20 (jeg er 37 nu) og det skyldes helt sikkert ‘raw food’.

  Kødet er en del af et kompromis, da jeg er meget sports-aktiv, og det er sgu’ svært at få protein nok medmindre jeg æder et halvt kilo nødder og frø om dagen.

  Desuden er det stivelsen, som er det største problem. Også for vægttab. Vægttab og vægt-stabillisering er en naturlig konsekvens af en kostomlægning til rå føde ifølge min erfaring.

  (Mest) til kvinderne:

  http://video.google.com/videoplay?docid=5572550907493609078

 25. Af Thomas Iarsen

  -

  Anne Sophia Hermansen:

  Den sletning gik edder malme stærkt.

 26. Af Thomas Iarsen

  -

  P.S.

  Nå, der er forsvundet noget mere. Du er rundhåndet med ’saksen’ i dag hva?

 27. Af Mikkel Sørensen

  -

  @ ED ?????

  Du skal kraftedme ikke tag noget ud af kontekst.

  Synes det er fedt, at ASH ryder op i indlæggende. Der er meget “crap”

 28. Af j nielsen

  -

  Ølaben hænger ud på den lokale, får sig en elefant. Så kommer HUN forbi, iført øl og smøg, og han spiller sit bedste træk:

  “Du er da bare for grim, mand!”

  Hun:

  “Så har vi jo noget tilfælles, mand!”

  Kontakten er skabt, og et smukt venskab kan begynde.

 29. Af Rolf Hammersmidt

  -

  Friheden – der ligger i at kvinder ikke længere har brug for os. Ikke længere mener vi matcher.

  Friheden ved, at kvinder forholder sig til indre usikkerhed med forventning til lykke om, at hun som Power-Prinsesse, Middelalder/Primetime-Prinsesse, Karriere-Prinsesse og ejer af skødehund hun kan lægge til bryst.
  – at hun hellere vil undvære end nøjes.

  Friheden ved at kvinder står for 80% af købsbeslutning – og fremefter selv betaler (smukt er det at overvære, et hold af karriere-veninder der på trendy Café bruger halv time på at udregne og betale hver deres del af regning – ret skal være ret når venskab skal holdes)

  Friheden til bare at nyde livet, naturen og kærligheden:
  http://youtu.be/D6Hndsyfn6M

  🙂

 30. Af Ulf Timmermann

  -

  De to store altsejrende bestræbelser, bevægelser, de seneste 40 år er gået ud på at undertrykke bevidstheden om, at der findes to køn, i Danmark, og at Danmark er et klassesamfund.

  Samlet i f.eks., hvor hipt er det, sådan livsstilsmæssigt, at blive gift med en arbejdsmand? Væk med dem.

  Da ikke så mærkeligt, at kun få stadigvæk kan kende forskel på op eller ned, godt og ondt – og vi er endt med dette dannelsesmæssige og kulturelle sammenbrud, som snart følges af et økonomisk.

  Det store bestikkelsesprojekt, det store bluffnummer, er ved at løbe tør for midler.

 31. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  @JUP
  nixen bixen. Det fik jeg dig og din googling 🙂

  Næh, såmænd ej Gustav Wied – men jeg er sikker på, at

  @Ulf Timmermann

  så absolut ved det!

  Iøvrigt læst Pontoppidans beskrivelse af Randers og dens ‘befolkning’ – herligt, gav en del mindelser til mit ophavs-sted ved læsningen; men det får jeg siden gøre noget ved i måske en bog. Sletten v/Humlebæk.

  Nå – jeg er nødt til pist at være forsvundet igen.

 32. Af Den feministiske triumf er ?rsag til den politiske korrekthed - Side 10 - Boligdebatten.dk

  -

  […] dagligt, vil de ikke bruge den p? hverken b?rn eller partner, n?, de vil bruge den p? sig selv. Engang holdt folk hund, i dag holder kvinder mand — Karrierekvindens bekendelser Nu er det jo ogs? amerikanske kvinder, der vel er flasket op med "The American Dream", […]

 33. Af Rolf Rasmussen

  -

  Engang fik kvinder deres status ved at referere til mandens titel. I dag praler de med at have en veldresseret vallak.

 34. Af poul argus

  -

  – Jamen, betaler de også for at have en hingst i stalden? Og mon ikke det er fordi kvinderne har penismisundelse? Gamle FREUD har nu ret.-

 35. Af Jørgen Svendsen

  -

  Hej ASH – det er jo lige før du siger, at kvinderne gifter sig for pengenes skyld og mændene for kærligheden.(90% af dem)-:)

 36. Af Kristian Petersen

  -

  »De sidste år er jeg blevet rimelig træt af at tale om alt det der med køn, fordi det er sådan en ærgerlig sag – der sker ikke en skid, og så skal man høre på sådan en som Anne Sophia Hermansen, der bomber det hele tilbage til stenalderen, og det latterlige niveau gider jeg simpelthen ikke. Man kan jo bare tage en statistik og glo, hvis man er i tvivl om, hvorvidt vi har ligestilling. Jeg er ikke politiker, jeg gider ikke sige det samme hele tiden. Jeg har virkelig brug for at sige noget nyt, ellers bliver jeg sindssyg af mig selv«.
  quote: Leonora Christina Skov

Kommentarer er lukket.