Goddag stress, farvel Liberal Alliance

Af Anne Sophia Hermansen 147

“Stress sender stadig flere danskere på sygehuset”. Det stod der for en uges tid siden i Berlingske Tidende, og sidste år viste en Gallup-undersøgelse, at hver fjerde dansker har opsøgt læge for at komme problemer med stress til livs. En professor i psykologi ved Aalborg Universitet kommenterede stigningen med, at “hvor man før havde travlt, har man nu stress”, og der er sikkert mange, som oplever travlhed og kalder det for stress. Men både de og professoren skal lære at skelne. Stress kan sende dig eksistentielt til tælling, det gør almindelig travlhed sjældent.

Da jeg for snart otte uger siden sad hos min læge, troede jeg, at jeg bare skulle have en skælshampoo. Min hud og hårbund havde ændret sig – ret generende, når man er forfængelig af natur, og det er jeg. Men i stedet fik jeg en sygemelding for stress. Jeg vidste ikke, om jeg skulle grine eller græde, så jeg gjorde begge dele. Selvfølgelig havde jeg haft mit at se til, et spidskandidatur for Liberal Alliance, denne blog og så jobbet som pressechef i en finansiel koncern med ganske mange udfordringer. En søn på 6 år, et relativt nyt forhold og derudover alt det løse; optrædender i tv og radio, debatter og interviews.

Men jeg kunne faktisk ikke se, at jeg arbejdede for meget. Heller ikke selv om jeg konservativt anslog, at jeg arbejdede eller tænkte på arbejde godt 85 % af mine vågne timer. At jeg desuden var begyndt at få hukommelsesproblemer, hovedpine, mavesmerter, gå i et med sofaen kl. 18 og var blevet asocial, rastløs, irritabel og negativ var heller ikke noget, jeg forbandt med andet end – ja, et par treoer og at det nok skulle gå over.

Det gjorde min læge til gengæld. Har du tænkt på, om du lever dit liv rigtigt?, spurgte hun. Haha, mig?! Jeg var da total autentisk og havde et liv med masser af mening med mening på. Godt nok gjorde jeg ikke noget videre for mig selv, men hvad skulle det også være? Det skal jo give mening, ikke sandt, og det gør det da ikke at sidde og klaske ler sammen på aftenskole eller spilde tiden på fis som mindfulness.

Men efterhånden som ugerne skred frem, og det gik op for mig, at jeg var sygemeldt og ikke på ferie, begyndte den hvide farve fra isen på Søerne at trænge ind i min sjæl. For når man er arbejdsnarkomanisk anlagt og bliver frataget sit stof, så melder abstinenserne sig i form af et kæmpe eksistentielt vakuum.

Og spørgsmålene kommer nu listende: hvorfor er det så vigtigt at arbejde hele tiden? Hvem er jeg, når jeg ikke definerer mig selv via mit arbejde? Og hvad er i grunden vigtigt for mig, hvilke værdier bygger jeg mit liv på? Vi ved jo alle, at ingen af os ligger på dødslejet og forbander os selv for ikke at have arbejdet mere, fyret flere eller fået endnu flere ugers ferie udbetalt. Hvorfor er det så sådan, vi lever?

Jesus på korset, go home. Det her er ægte lidelse: at gå alene rundt om Søerne med en stressdiagnose og forsøge at fange skyggen af kærligheden, lykken, harmonien og alt det andet værdifulde, som smuldrede i jagten på den næste præstation. Og langsomt mærke, at speltmødrene og work/life-prædikanterne måske alligevel havde fat i noget af det rigtige. Puha, selverkendelse.

Så farvel 2010. Farvel fire kopper kaffe og ingen morgenmad. Farvel uden øvre arbejdstid, farvel spidskandidatur for Liberal Alliance og farvel til at definere mig selv som en, der helst skal debattere og have udfordringer hele tiden, så adrenalin og cortisol kan smadre rundt i min krop. Farvel udsigten til at dø af hjertestop som 40-årig. Og farvel til at blive spurgt af min søn, hvorfor jeg hele tiden sidder ved computeren og ikke er HER lige nu.

Farvel til at være karrierekvinde.

Livet er for kort til, at vi er os selv utro og ikke mærker efter, hvordan tingene egentlig føles nede i maven. Det er også for kort til, at vi bliver ved med at ærgre os over, at vi fik stress, fordi prioriteringerne var de forkerte. Erkend det og få det korrekte værdigrundlag på plads. Det sidste er faktisk en meget afstressende erkendelse, også selv om det for mig har betydet, at jeg måtte stige af karrieretoget, da det for alvor kom op i den fart, jeg så længe havde drømt om og knoklet for.

I vores kultur er karriere noget, der går i en kontinuerlig bevægelse opad, og jeg vil hilse at sige, at succes og ydre anerkendelse kan være ret afhængighedsskabende. Men ligesom det ikke altid er den lige vej, der er den rette, er det heller ikke sikkert, at vi er det rigtige sted i livet, selv om andre måske synes, det ser ret lækkert ud.

Karen Blixen fortalte om sine afrikanske bærere, at de en dag under en længere safari satte sig ned, og da hun spurgte, hvorfor de ikke fortsatte med at gå, sagde de, at de først skulle have sjælen med. Det genkender jeg og nok også mange af de flere 100.000 danskere, der oplever at være stressede i perioder af deres liv og derfor må standse op for en stund.

For at komme igen.

Så goddag 2011. Goddag regenerativ yoga. Goddag samtaler med en coach og tid med nye og gamle venner, goddag mindful meditation (svært, men det går fremad), at smage på maden, lytte til musikken, have det lidt sjovt og vigtigst af alt: være her nu.

Goddag til at være uperfekt, men meget mere hel.

147 kommentarer RSS

 1. Af Stefan Jensen

  -

  Meget forståeligt at man bliver syg af LA, der hører du heller ikke hjemme. Lyt nu bare til din hjerne og dit hjerte, visdommen og den sunde ærlige tale, så skal du se så går det nok meget bedre… man bliver kun syg af konstant at skulle finde på nye løgne bare for at skubbe nogen andre ned.

  God bedring og held og lykke.

 2. Af Martin Tellef

  -

  God bedring.
  Har selvsagt ikke prøvet at bilve korsfæstet, ej heller at være stressramt i en grad, så det krævede sygemelding. Men selv om jeg derfor befinder mig i ukendt terræn, forekommer kommentaren om frelseren på korset mig en anelse til den gode side i konceptet “overdrivelse fremmer forståelsen”. 🙂

 3. Af Dawn Hoff

  -

  Kære Anna Sophie
  Må dit nye liv være lykkeligt. Håber at liberalismen også kan rumme speltmødrene (er selv en og liberal). Liberalismen er vel ligeglad med hvor meget eller hvor lidt vi arbejder? Om vi er feminister eller hjemmegående. Om vi er karrierekvinder eller på deltid. Så længe vi ikke lader andre betale regningen? Så længe vi selv tager ansvar for vores besluninger.

  Du tager ansvar for dig selv og dit barn, det kommer først. Altid.

  Mvh.
  Dawn

 4. Af N. Jensen

  -

  Hej Anne Sophia,

  Velkommen tilbage. Jeg håber du kan blive ved med at underholde med din leg med ord og dine spøjse formuleringer.

  Såvidt jeg forstår er du bare lidt udkørt fordi du har påtaget dig for mange opgaver.
  Det er jo heldigvis noget der let kan rettes op på. Prøv at tænk lidt over at andre må lære at leve med belastninger der ikke kan kureres af en yogalærer eller en stresscoach.

  All the best !

  Af en eller anden grund kommer jeg til at tænke på den amerikanske vending : Life is what happens to us while we are busy making other plans (efter hukommelsen).

 5. Af Marianne B

  -

  Nej hvor synd.

 6. Af M Mollerup

  -

  Flot!

 7. Af M Mollerup

  -

  Efter at have kigget lidt på de andre kommentarer kan jeg se, at det jeg skrev kan forstås spydigt/ironisk. Det skal det ikke. Tak for en rørende og meningsfuld blog, og god vind.

 8. Af niels s

  -

  Hej A S H

  Er der (mon) en karrierekvinde-kattelem i at erklære sig nedslidt – af sig selv..??

  Og hvad mon den så skal føre ud til.

  God bedring.

 9. Af Erik Vestergaard Jensen

  -

  Kære Anne Sophia,

  Det er pæne ord, du skriver om dig selv. Men jeg tror ikke, du helt har sluppet årsagerne til din stress. Hvilket også ville være utænkeligt.

  Du har kastet nu dig over visse “alternativer”. De er ubrugelige.

  Prøv lige så stille at finde ud af, hvad du inderst inde ALLERBEDST KAN LIDE. Og følg så det spor. Lyt ikke til, hvad der er det “sunde” (bvadr!) modsvar til din stress, men kreer selv (og det kan du!) DIN EGEN fremdrift.

  Kærlig hilsen,

  Erik

 10. Af Nana D.

  -

  Godt at høre fra dig igen, skønt det ikke just er på ferie, du har været. Jeg begyndte at undre mig over dit fravær og savne de skarpe indlæg.

  Held og lykke med at geare ned, gå tidligere til ro og give livet en chance til!

 11. Af Birgitte Magelund

  -

  Anne Sophia,
  Jeg er ikke klar over om du holder op med at blogge eller om det kun er LA som du dropper. Jeg håber ikke, at du stopper med at blogge – men hvis du holder en pause, så kom meget gerne igen – igen. Alt godt 🙂

 12. Af Lene Jensen

  -

  Kære Anne Sophia
  Det er trist at komme i den situation. Jeg er selv i situationen og været det meget længe. Det giver én en(over)følsomhed og skrøbelighed, som man helst ikke vil være ved.
  Jeg håber for dig at du kan klare dig økonomisk.
  Det kan jeg ikke, så jeg er pisket ud til alt (u)muligt. som kommunen finder på, – og jeg skulle lige hilse at sige, at det ikke hjælper på tilstanden!

  Håber du kommer dig, – og det er godt du er så åben med, for det er så svært at forklare andre (selv sine nærmeste) om hvordan det er!

 13. Af J Hansen

  -

  Der ligger jo altid uvurderlig information gemt bag en krise – og derfor vil det nok være klogt ikke at forsætte direkte i samme spor (kroppen fortæller netop dette). Et råd må være i første omgang at lade tiden arbejde for sig i roligere tempo – og ikke gøre noget forceret – for forhåbentligt at komme styrket ud på den anden side.

  Jeg har selv kendskab til nogle kollegaer, der som de siger “har været helt nede og vende”, og det kan være svært at forstå for folk, der ikke har været der.

  Et råd vil dog være at starte op igen deltids – hvor man selv i starten efter aftale kommer og går som man orker. Det er også vigtigt at komme en smule i gang igen – da man efter 4-5 måneders sygemelding har statistikken svært imod sig (efter en sådan periode, kommer de færreste nogensinde tilbage igen)

  Stressforskere på Riget mv. fortæller jo at årsagen til denne udbredte tilstand i befolkningen er, at for mange på arbejdsmarkedet sætter for alt høje forventninger til tilværelsen, som slet ikke står mål med realiteterne. Det er denne evige forskel, der over tid skaber en kropslig stress-tilstand. Stress er dog typisk ikke 100% relateret til arbejdsforhold som sådan, men derimod til ens livssituation hele vejen rundt.

  Med ønsket om god bedring til ASH.

 14. Af Godfred Louis-Jensen

  -

  ALLE KVINDER FRA BORDE – ALLE MAND?

  “…men hvis du holder en pause, så kom meget gerne igen – igen!” (Birgitte Magelund, 25. januar 2011 kl. 00:27).

  Hvorfor kan Birgitte Magelund (og en måske endeløs række gimper, kvindelige såvel som mandlige!) ikke bare lade konen være i fred?

  Hvorfor dog stresse den stakkels “blogger” med allehånde gode råd og ønsker?

  gl-j

  PS: Jeg er (næsten) enig med Ole Spenkos i, at det er mere rimeligt at ofre opmærksomhed på de opportunistiske narrehatte, som “fik suget Anne Sophia Hermansen ind i Liberal Alliance” (25. januar 2011 kl. 00:52).

  ASH’s ’stress’ er et (i sig selv fløjtende uinteressant!) symptom på det politiske sammenbrud, som nu følger efter 10 år med den opportunistiske landsforræder Anders Fogh Rasmussen, hans efterfølgere og kumpaner:

  VKO’s mange misgreb krones af deres idiotiske og løgnagtige krigsdeltagelse i USA’s og den hellige almindelige grådigheds tjeneste – som på det nærmeste har lagt åndslivet øde, forkvaklet vores politiske demokrati, korrumperet Forsvaret og fordrejet hovedet på de sørgelige rester af politisk intelligens, som Danmark råder over…

  Tro nu ikke, at skuden rettes op ved, at en fluevægter som Anna Sophia Hermansen hopper fra borde…

 15. Af Max imus

  -

  Selverkendelse… Velkommen (tilbage) til livet

 16. Af Birgitte Magelund

  -

  @ Godfred Louis-Jensen,

  Ja, du har ret, det var ikke min mening at stresse Anne Sophia. Så vil jeg blot nøjes med at sige; ‘God bedring herfra – det har været rigtigt sjovt’.

 17. Af J. Hansen

  -

  Denne blog er en blanding af Alt For Damerne og Nynne. Hvad har det hele med politk at gøre?

  Ja, det er synd nogen går ned med flaget. Det sker hver dag. Jeg er sikker på AH klarer det bedre end de fleste.

  Jeg vil hellere høre om hvad holdningen er til, at Danmark får en bank med blakket ry, i skattely i Schweitz, til at have en fod direkte med i beslutningsprocesserne? Det sker allerede nu, f.eks. med A.P.Møller, men de går stille med dørene og udøver diskret magt. Jeg ved snart ikke hvad der er værst. Kun at det ikke er godt for den danske befolkning.

 18. Af Janne Frederiksen

  -

  Kære Anne Sophia,
  rigtig god bedring. Glæder mig til du engang er på banen igen med dine skønne indlæg.
  Jeg har grint utroligt meget undervejs, når jeg har læst kommentarerne, så det har været fantastisk opløftende / livgivende.

  Nytårsbøn:

  Dear Lord,
  My prayer for 2011 is for a fat bank account & a thin body.
  Please don’t mix these up like you did last year.
  AMEN

 19. Af Michael D. Christensen

  -

  Hej A-S H,

  Ærgeligt (men forståeligt) med dit afbyd til opstilling til Folketinget. Jeg havde ellers besluttet mig for at stemme på dig, da jeg synes du er kvik og morsom. Men helbredet er vigtigere, så oplad og kom tilbage efter der ryddet op i hvad der vigtigt og hvad der kan undværes.

  Held og lykke.

  Mvh. Michael Christensen

 20. Af Anne J.

  -

  Hvor er der bare mange skadefro mænd der kommenterer herinde. I skriver som en flok pattebørn – bliv dog voksne, eller i det mindste en smule sympatiske. Og hvis i synes artiklen er så frygtelig, uinspirerende, Nynne-agtig og Alt for damerne-agtig, hvorfor har I så altid så travlt på hendes blog??

 21. Af Lasse P

  -

  Det er selvfølgelig synd og ærgeligt når nogen går ned med stress.

  Men tendensen til at blive hyldet som en helt, fordi man nu selv prøver at komme ud af en situation man dybest set selv har bragt sig i.

  ASH har valgt at være pressechef i Alm. Brand, hvilket nok, er et krævende fuldtidsjob, når man tager selskabets situation i betragtning, dels med en bank der er ved at tage livet af dem og dels med en ledelse der bliver kraftigt kritiseret alle steder fra.
  Samtidig med dette job valgte ASH at forsøge (tilsyneladende med held) at gøre politisk karriere.

  Men dét er altså et valg ASH selv har gjort.

  Og min medlidenhed går derfor nok mere til alle dem der går ned med stress, uden at have mulighed for “bare” at fravælge det ene krævende karrierejob og så “nøjes” med det andet velbetalte job.

 22. Af Janne Frederiksen

  -

  Til Godfred Louis-Jensen

  Du er fyldt med gode idéer, så hvad med at ta´ din egen medicin. Henvend dig til:

  http://www.naturatelieret.dk/

  Før du ta´r beslutningen, vil jeg anbefale dig at se filmen: “Grumpier old men” for så vidt der på nogen måde skulle være en chance for at du kan ta´ humoren ind.
  Ellers er det sikkert bare spild af god energi.
  Vi er vistnok mange som mener landet ville ha´ meget større glæde af dig selv som udstoppet.
  Så var vi da i hvert fald fri for at læse om alle dine sure opstød.
  Jeg er personligt glad for at du ingen politisk indflydelse har i DK.
  Ha´ en rigtig god dag.

 23. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Toke Ernstsen – 24.1. – 19:07

  Du har ikke ganske uret!

 24. Af niels hansen

  -

  Kære Anne Sophia Hermansen,

  Jeg har ikke altid været enig med dig her på din blog, men en stor tak fordi du fortæller om dine seneste oplevelser. Det er vigtigt at blive gjort opmærksom på, at vi alle har en grænse.

  Håber at du også har ændret holdning til efterlønnen. 🙂

 25. Af John Ulrich Poulsen

  -

  Hver dag, sin udfordring:

  http://netgal.dk/gfx/faaraar/vintergaek7.jpg

 26. Af Anne J.

  -

  @Ian Petursson: Du misforstår hvad jeg skriver, men tak fordi du bare bekræfter mig i det jeg mener. Og for at hive mig selv ned på dit niveau: idiot selv!

 27. Af Claus Jørgensen

  -

  Fantastisk modig og klog beslutning, respekter dig selv og dit liv – der er kun et. Din søn vil ikke kun være glad for din beslutning nu, men også senere i livet, når han tænker tilbage på sin barndom og en mor der var dér!

 28. Af Anne Martens

  -

  Kære Anne Sophia

  Tillykke med dit valg. Og tillykke med dit fravalg.

  Jeg kan anbefale dig en bunke af litteratur (f.eks. fantastiske Tolles “Nuets Kraft”) og en masse retninger indenfor meditation og yoga. Men det, jeg tror er vigtigst, er det du gør. Gå rundt om søerne, med armene nede langs kroppen – og mærk livet og det vidunderlige i dig og dine. Kram din søn og elsk dig selv. Så skal resten nok komme.

  Jeg ønsker dig held og lykke i fremtiden, har været glad for din blog (men kunne aldrig drømme om at stemme på dig:-))

  Mvh Anne

 29. Af Stefan Jensen

  -

  Og hold dig endeligt væk fra alternative fidusmagere og folk med fantastiske gode idéer om hvordan du skal tænke og handle…

  Der er kun en vej og det er at tænke selv ellers bliver du bare endnu mere stresset over at deres råd og mirakelkure ikke har noget indhold men en masse man skal opfylde. “Nuet” er tomt, at lede efter kraften i tomheden gør det bestemt ikke bedre…

  New Age er dødfødt, enhver der sælger absolutte sandheder sælger i virkeligheden noget helt andet, jo før man snapper ud af det jo bedre…

 30. Af kim limkilde-welcher

  -

  Kære Anne Sophia.

  Jeg har selv været turen igennem. På toppen af min karrierer, med et utal af planer for mit karrierer forløb, studerede ved siden af karrieren, samt behandlede klienter gratis, via min alternative uddannelse.
  Pludselig sagde det “bang” Stressen var en alvorlig realitet, med en grusom angstneurose som tilgift. alvorligt syg i halvandet år, “Det som loven sagde var max tid man kan være syg” herefter en benhård søgning efter nyt arbejde. Jeg brugte ca. 70.000 kr,- på behandlinger, for at komme nogenlunde oven på. Gud ske lov for at vi tilhører den befolkningsgruppe der har råd til at købe behandlinger, hvis jeg ikke havde råd til det, er jeg ikke sikker på at jeg havde levet i dag. Stakkels alle dem i vores samfund der ikke har de muligheder.

  Yoga og meditation er også nogle af de redskaber som jeg fandt bedst egnet, til at skabe ro i kroppen. Medicin kan ligeledes være et nødvendigt supplement.

  Held og lykke, og husk at uanset hvor mørkt det kan se ud, er der altid lys for enden af tunnelen.

 31. Af Thomas Larsen

  -

  Hmmm… respekt. Du skal nok ende med at blive endnu mere forbilledlig nu hvor det næppe er hensigten.

  Det ser også ud til, at du har fået mere respekt for dine ‘medmænd-esker’ som tiden er gået her. Bedre sent end aldrig.

  Held og lykke fremover, Anne Sophia.

 32. Af Anne J.

  -

  @S Holm: Tillykke med at skrive den mest usympatiske og kyniske kommentar herinde. Jeg håber da ikke det skulle ske for dig selv en dag at blive ramt af nedslidthed, stress eller andet “taber-agtigt”. Hav en god dag derude mens du “yder max” for os andre stakler.

 33. Af John Ulrich Poulsen

  -

  (til fr. Anne J?, 26. januar 2011 kl. 11:15)

  Jeg havde nu nok en mistanke om, hvem det var, der gik og trådte alle de fine små krokus ned!

  http://lh6.ggpht.com/stojanoskislave/R_9nH4KX9YI/AAAAAAAAG24/sfMMY3k4h2k/Crocus%20tommasinianus%20Dalmatiner%20Krokus%201.jpg

 34. Af Betsey W.

  -

  STATUS I STRESS!!!

  Klummens klang er noget hul, hvis jeg skal være ærlig. Alle de nye krav om at SKULLE gå til mind-fullness, selv om det intet siger hende, tage afspændende yoga-timer, samtaler med en coach. Jeg blive mistænksom over, at det er alle de RIGTIGE og TRENDY ting, der er iværksat. De-stressens mest tjekkede musthaves.

  Virker som om, det er en forceret proces. Og endnu et sæt nye krav, hun stiller til sig selv. Nu SKAL (!) jeg lære at nyde det… På den speltagtige måde. Vi mangler bare lige et turkort til 2100 Charlottehaven og et matchende Stella McCartney outfit.

  Jeg synes klummen ødelægger det for folk som VIRKELIG har stress, der er blevet bygget op over mange år. For eksempel på grund af overgreb, fysisk-psykisk vold i barndommen, traumer og lign. Sådanne ting kan påvirke hjernens funktioner, hormonsystemet osv. og give en låst stress-respons, der er ekstremt usund.

  Jeg kender selvfølgelig ikke hendes historie og baggrund, men rigtig stress kræver en basal omkodning, der tager mange år. Ikke et par enkelte ture til mindfullness coach. Derfor skader klummen folks forståelse for, hvad rigtig stress er. Den præsenterer den type stress, der decideret er STATUS i i dag. Den type, der giver heltindestatus – i hvertdald hvis man er “kommet videre” af de inden for et års tid, maks 2.

 35. Af U Nielsen

  -

  Hej Anne Sophie

  Når alle du vil give dig råd med på vejen så vil jeg da heller ikke holde mig tilbage, selvom det slet ikke er råd man har brug for hvis man VIRKELIG har nået muren. Hold dig langt væk fra alt det selvhjælpsfis (Og det siger jeg selvom jeg er vokset op med både yoga, visualisering og meditation- og selv har flere uddannelser i det alternative).

  Læs noget af Rasmus Willig, der forholder sig kritisk til kravet om selvudvikling. Det er bl.a. med til at stresse folk ad helvede til. Brug din sunde fornuft og fortsæt med at vide at den eneste vej frem er hårdt arbejde. Det er ikke noget man kan tænke, visualisere eller mindfulnesse sig til.

 36. Af U Nielsen

  -

  @Betsey W. Er meget enig med dig i din kommentar. Men sådan oplever man det ikke når man har nået bunden. Man holder ikke om med at ville være perfekt, bare fordi man går ned. SÅ vil man bare være den perfekte stressede. Og det gælder ikke kun ASH. Ikke desto mindre finder jeg det rørende at hun vil dele det her med os, for det må være skamfuldt at delagtiggøre alle i at man ikke kunne stå op til den most, man kritiserede andre for ikke at kunne drikke. Det beundrer jeg hende trods alt for.

 37. Af John Ulrich Poulsen

  -

  Den her er straks lidt sværere at finde, hvis man jager bare lidt for meget rundt på sådan en solrig vinterdag tæt på kyndelmisse:

  http://2.bp.blogspot.com/_vFAjcdHmYVk/S6y3rWE-OvI/AAAAAAAASMI/btjrCq6iR9o/s1600/helleborus_2-juleroser.jpg

 38. Af Nanna G.

  -

  Kære Anne Sophia,

  Du har været savnet – rart at du blogger igen! 😀

  Mht. at du alligevel ikke opstiller for Liberal Alliance er det nok et klogt valg i lyset af hvor nedrig pressen kan være overfor politikere, som vi har set i den senere tid overfor Malou Aamund, Lene Espersen og Henriette Kjær. 🙁

  Som blogger er du i en anden position. Du kan nemlig bare lukke af for slemmeste ting. Det håber jeg du nyder! 😉

 39. Af Nina Nina

  -

  Respekt.

  Respekt, respekt, respekt.

  Jeg glæder mig til at følge dig fremover. Må du genfinde kærligheden, lykken og alt det andet – og må det finde dig!

  Du er en af mine heltinder.

 40. Af John Ulrich Poulsen

  -

  Ka’ du ha’ det rigtig godt og passe godt på dig selv. Jeg håber, Berlingske er storsindet nok til at lade dig blogge igen, hvis du engang igen får lyst. Det kunne vi altså godt bruge. Erfaren kvinde er altid værd at gæste.

 41. Af Magt og meget « Bom & Bjerkes blog

  -

  […] Lene Espersen, forlagsdirektør Anette Wad, pressechef og kandidat for Liberal Alliance Anne Sophia Hermansen og koncernchef for Tryg, Stine Bosse, eller uddannelsesordfører for Venstre Malou Aamund, og som […]

 42. Af S. Jacobsen

  -

  Befriende!

  Tak for dine indspark og dit mod hele vejen rundt. Dine indlæg har det med at gøre verden lidt mere virkelighedsnær – på den heldige måde…

  Held og lykke herfra.

 43. Af Mette Hansen

  -

  Bare ærgerligt, at man er nødt selv at mærke angsten, fortvivlelsen, sorgen for at forstå andre i den situation, især hvis man er politiker og sætter Tonen og Bestemmer, hvordan man så behandler dem, der er gået ned med stress i dette samfund!!! Vi er jo ikke alle så priviligerede, at vi selv kan betale for en ordentlig behandling!!!

  Prøv Kommunevejen og bliv endnu mere syg!!!

 44. Af Magt og meget | Bom & Bjerkes blog

  -

  […] Lene Espersen, forlagsdirektør Anette Wad, pressechef og kandidat for Liberal Alliance Anne Sophia Hermansen og koncernchef for Tryg, Stine Bosse, eller uddannelsesordfører for Venstre Malou Aamund, og som […]

 45. Af Stress med stress på — På sporet af et moderne liv

  -

  […] fordi jeg havde ondt i maven hele tiden”). Pressechefen, bloggeren og fhv. folketingskandidat Anne Sophie Hermansen har været ramt (”var begyndt at få hukommelsesproblemer, hovedpine, mavesmerter, gå i et med […]

 46. Af KVINFO: Engell er en hanbavian og kvinder er ens - Damefrokosten | Damefrokosten

  -

  […] bedømt på samme måde alle mulige steder i samfundet. Lad os kigge på eksemplerne Stine Bosse, Anne Sophia Hermansen og og Julie Vibe […]

 47. Af KVINFO: Engell er en hanbavian og kvinder er ens | Damefrokosten

  -

  […] bedømt på samme måde alle mulige steder i samfundet. Lad os kigge på eksemplerne Stine Bosse, Anne Sophia Hermansen og og Julie Vibe […]

Kommentarer er lukket.